Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@holka_z_hor nenasere já se pobavím večer, že ve 40 letech napadne někoho dávat fotku na hodnocení stránky ![]()
Hlavně si pěkne protiřečíš, na jednu stranu napíšeš, že ženskou jsou lhářky, že jde něco pochválit, ne za rohem, ale pak když někdo pochválí něco a le řekne upřímně, co zase se mu nelíbí, tak zase zle.. Víš proč žensko lžou do očí?? Protože nikdy žádná nechtějí slyšet kritiku…
@Janasas píše:
@holka_z_hor nenasere já se pobavím večer, že ve 40 letech napadne někoho dávat fotku na hodnocení nstrránky
Hlavně si pěkne protiřečíš, na jednu stranu napíšeš, že ženskou jsou lhářky, že jde něco pochválit, ne za rohem, ale pak když někdo pochválí něco a le řekne upřímně, tak zase zle.. Víš proč žensko lžou do očí?? Protožoe nikdy nechtějí slyšet kritiku…
A taky proto, že nic neumí říct do očí a slušně. Tak radši pochlebujou a pak za zády drbou ![]()
@Janasas píše:
@holka_z_hor nenasere já se pobavím večer, že ve 40 letech napadne někoho dávat fotku na hodnocení stránky
Hlavně si pěkne protiřečíš, na jednu stranu napíšeš, že ženskou jsou lhářky, že jde něco pochválit, ne za rohem, ale pak když někdo pochválí něco a le řekne upřímně, co zase se mu nelíbí, tak zase zle.. Víš proč žensko lžou do očí?? Protože nikdy žádná nechtějí slyšet kritiku…
Vzdyt si v nicem neprotireci
Proste pochval to hezky a pomlc o tom horsim. ![]()
Postava docela dobrý, jen bych brala větší prsa a trochu možná zpevnit břicho. Vzhledem k věku ale super
Jinak abych byla objektivní a zdravě sebekritická a někoho nepohoršila, tak já mám zase ty prsa pěkný, ale zbytek už je horší
I když břicho mám taky celkem obstojné
A zbytek snad do léta vyrýsuji ![]()
@Konnny píše:
Podle me troll. Registrace pred pul hodinou, hodi sem foto buhvikoho z buhviktereho leta. A- to neni bricho a krk 40tky s detma.
Proč ne?
Je mi 36 a břicho a krk mám v pohodě
2 děti. Znám i lepší 40 tky ![]()