Názor na postavu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9880
14.5.21 20:23

@holka_z_hor nenasere já se pobavím večer, že ve 40 letech napadne někoho dávat fotku na hodnocení stránky :mrgreen:
Hlavně si pěkne protiřečíš, na jednu stranu napíšeš, že ženskou jsou lhářky, že jde něco pochválit, ne za rohem, ale pak když někdo pochválí něco a le řekne upřímně, co zase se mu nelíbí, tak zase zle.. Víš proč žensko lžou do očí?? Protože nikdy žádná nechtějí slyšet kritiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
14.5.21 20:25
@Janasas píše:
@holka_z_hor nenasere já se pobavím večer, že ve 40 letech napadne někoho dávat fotku na hodnocení nstrránky :mrgreen:
Hlavně si pěkne protiřečíš, na jednu stranu napíšeš, že ženskou jsou lhářky, že jde něco pochválit, ne za rohem, ale pak když někdo pochválí něco a le řekne upřímně, tak zase zle.. Víš proč žensko lžou do očí?? Protožoe nikdy nechtějí slyšet kritiku…

A taky proto, že nic neumí říct do očí a slušně. Tak radši pochlebujou a pak za zády drbou :palec:

• Citovat
  • Upravit
26559
14.5.21 20:47
@Janasas píše:
@holka_z_hor nenasere já se pobavím večer, že ve 40 letech napadne někoho dávat fotku na hodnocení stránky :mrgreen:
Hlavně si pěkne protiřečíš, na jednu stranu napíšeš, že ženskou jsou lhářky, že jde něco pochválit, ne za rohem, ale pak když někdo pochválí něco a le řekne upřímně, co zase se mu nelíbí, tak zase zle.. Víš proč žensko lžou do očí?? Protože nikdy žádná nechtějí slyšet kritiku…

Vzdyt si v nicem neprotireci :lol: Proste pochval to hezky a pomlc o tom horsim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
16.5.21 19:41

Postava docela dobrý, jen bych brala větší prsa a trochu možná zpevnit břicho. Vzhledem k věku ale super ;) Jinak abych byla objektivní a zdravě sebekritická a někoho nepohoršila, tak já mám zase ty prsa pěkný, ale zbytek už je horší :mrgreen: I když břicho mám taky celkem obstojné :P A zbytek snad do léta vyrýsuji :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
16.5.21 19:44
@Konnny píše:
Podle me troll. Registrace pred pul hodinou, hodi sem foto buhvikoho z buhviktereho leta. A- to neni bricho a krk 40tky s detma.

Proč ne? :think: Je mi 36 a břicho a krk mám v pohodě :think: 2 děti. Znám i lepší 40 tky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7696
17.5.21 12:10

Skvělá postava. Co teď? 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat