Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Postava super, ale nevidím na fotce hlavu. To je ta kulatá věc, ve které mají lidé mozek.
@eva valoi píše:
Postava super, ale nevidím na fotce hlavu. To je ta kulatá věc, ve které mají lidé mozek.
tak v tomhle případě, je to asi nejméně důležitá část těla…
Postavu chválím, pěkná pěkná pěkná a je mi jedno proč se ptáš.
@holka_z_hor píše:
No tak ženský by se pro změnu mohly podporovat a ne si psát kde maj nedostatky apod. Nevim proč jsme k sobě pořád tak hnusný.nepřejícný…a vidíme jedná v druhé konkurenci.
Na druhou stranu, takové to neupřímné „vždyť vypadáš skvěle“ následované „vydělas ty špeky / tlustý nohy / zadek…“ po odchodu dotyčné mi přijde horší. A že to ženy umí.
@Prof. Farnsworth píše:
Na druhou stranu, takové to neupřímné „vždyť vypadáš skvěle“ následované „vydělas ty špeky / tlustý nohy / zadek…“ po odchodu dotyčné mi přijde horší. A že to ženy umí.
Lže jsme falešný krá. vy
některý… Vždycky je na ženský co pochválit.
..a hlavně ty co hodnotí, by se měly prvně sami podívat do zrcadla. Když už a být objektivní hlavně sami k sobě
@smetka píše:
40 let, 2 děti
Chceš poplácat po rameni? Nechápu, co od té diskuze jinak sleduješ.
@eva valoi píše:
Kdyby ho použivala, tak sem tuhle diskuzi nedá.
@Klopotkova píše:
Mně tahle diskuse připadá jak od Josefuny. Ta takovou diskusi v létě taky založila a druhý den pomlouvala sebe samu pod jiným nickem, že vypadá jako tetka ze školní jídelny.
K tématu - postava super, není co vytknout, nikde nic nepřetéká a nevisí.
Souhlasím, jsem to viděla a první co mě napadlo, bylo Josefuna. A pak ten pomlouvající anonym, stejný styl ![]()
@Konnny píše:
Podle me troll. Registrace pred pul hodinou, hodi sem foto buhvikoho z buhviktereho leta. A- to neni bricho a krk 40tky s detma.
Mě je skoro 40 a mám stejnou postavu. Možná lepší bricho. A podívej na modelky ty vypadaj super i ve 40 po dětech. Ne každá 40 s detma musí byt rozkydla
Dobrý, ale trošku by se dalo zapracovat na zadečku a bříšku. Ale moc to nechce.
Postava pěkná, štíhlá, ale fotka asi naní aktuální? Že některé poukazují na malá prsa, každá nebude hubená a prsa velikosti 5 a silikonová taky nechce každá.
@holka_z_hor když je tak hloupá a dá sem fotku.. to fakt dělají pubertačky..
Nemyslím si, že by někdo napsal něco hnusného, já bych postavu brala, má ji hezkou, ale prsa se mi prostě nelíbí- má je malé svěšené..
Ano závidím postavu, prsa ne.
Ostatní se právě do zrcadla dívají a mají trochu ucty a nebou se cpát sem ![]()