Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poslala bych je všechny na ARO ať vidí jak děti po nehodě bez sedaček vypadají. My chodili na ARO za tchánem přes čtvrt roku a jednou tam přivezli chlapečka asi čtyřletého, tatínek ho vezl „jenom kousek“ bez sedačky a když jim v sídlišti vlítlo dítě před auto a při brždění klučík vylítl ze zadní sedačky a rozbil se o čelní sklo. Nás z ARO vyhodili ale při odchodu jsem ho zahlédla a ten pohled mě bude pronásledovat do smrti. Nevím jak to dopadlo, ale podle toho jak vypadal moc v happyend nevěřím.
@Bramborka92 píše:
Dobrý večer,chtěla bych Vás poprosit o radu. Vůbec nevím, jak tuhle situaci řešit. Od přírody jsem nekonfliktní člověk a spíše si nechvám skákat po hlavě.
Jde o to, že jsem zjistili, že moje bývala tchýně a dokonce i exmanžel vozí mého 3letého syna v autě na klíně. (Jednou jeli i bez sedačky, nebo ex manžel měl sedačku nepřipoutanou, jen ji položil do auta. Za což jsem jim vynadala a snažila se vysvětlit, že si to nepřeju.) Malého mám nyní ve své péči a exmanželovi jej vozím jednou za 14 dní na víkendy. Žijeme asi 700 km daleko, což pro můj dotaz není nijak důležité, ale tak nějak jsem chtěla říci, že je to komplikované.Přemýšlím už o tom dva dny a nevím, jak to řešit. Mám na ně hrozný vztek a je mi špatně od žaludku, když si představím, co se všechno může stát.
Jak byste to prosím řešili vy?Zdá se, že jsou neponaučitelní a že jim nedochází, že by malého mohli takhle hloupě připravit o život.
Moje bývalá tchýně je takový zákeřný had. Ještě před půl rokem si zjišťovala, jesli si malého může vzít do péče a jestli by uspěla u soudu - to mi řekl exmažel a jeho nová přítelknyně.