Zrušení účtů, přechod jinam - kam?

375
19.7.13 10:17

Prosím o rady-zrušení účtů,přechod jinam-kam???

Dobrý den, hodlám zrušit veškeré produkty u „GE money bank“ a potřebuji poradit, kde založit jiný účet, v kterých bankách jste spokojené s produkty a nízkými poplatky za vedení účtu a pod., a pokud máte zkušenost s odchodem z GE…? Jestli jsou u toho nějaké „průtahy“a poplatky?? Předem díky za info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
19.7.13 10:27

@Anet13 zkušenost - odchod od GE, přechod k Raifce - raifka vše vyřídila (u půjčky nabídli úrok o 2 % nižší), pokud máš víc jak 25 tis měsíční pohyb peněz na účtu, je veškeré vedení účtu zdarma, 3 výběry zdarma a pod. Ale, teď chceme žádat hypotéku a raifka se s námi doslova odmítla bavit (chlap nemá výplatu nad 25 tis měsíčně) :zed: takže pomalu - po 2 letech u nich, zjišťujeme, že to nebyl nejlepší tah. Říká se, že raifka je banka pro bohaté, nějak se nám to pomalu potvrzuje :think: Jo a ještě dodatek, průtahy nebyly, během týdne byl nový účet, nová půjčka, jen ge vedla účet ještě měsíc a žádala poplatky - normální měsíční, cca 200 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
19.7.13 10:35

Já nedávno přešla k Fio bance. Takové ty běžné služby jsou všechny bez poplatku. Akorát mají málo poboček a bankomatů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
19.7.13 10:39

Za mě Mbank. Pokud jsi zběhalá na internetu a neztrácíš karty tak naprostá spokojenost. Neplatila jsem za 5 let ani korunu a ještě se mi připisujou drobné úroky. Odešla jsem od Spořky, nemínila jsem platit tu kupu poplatků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
19.7.13 10:54

Díky za tipy, už koukám na webovky u obou, to jsem zvědavá se svou „nerozhodností“, jak dlouho budu vybírat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
19.7.13 10:57

A jinak jsem si u Mbank zavedla nový účet a paralelně ho používala se starým kdyby došly nějaké platby. Převedla si sama na netu trvalé příkazy a pak ten starý zrušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
19.7.13 10:57

Jinak mám u GE flexikredit (kontokorent), a úrok z něj+ostatní poplatky mně vyjde měsíčně cca na 500.-, tj. „šestka“ ročně a jejich logika mně fakt dostává.. pořád se snaží něco mi „nacpat“, naposled rovnou půjčku, z které bych „doplatila“ kontokorent abych prý neměla tak vysoký úrok- ale že jim ze čtyřiceti vrátim šedesát??? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
19.7.13 10:59

A ještě poslední malá rada, nejlepší máš u Mbank kombinaci, Mkonto, Emax a Emax plus. Spoříš si tam s úrokama a přehazuješ peníze vidlema jak se ti zlíbí a podle úrokú (samozřejme podle pravidel kolikrát to máš zdarma atd…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
19.7.13 11:00

@Anet13 Ano z tohoto důvodu jsem odešla od Spořky, stálo mě to trojku ročně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
19.7.13 11:01

Ahojky, za mě taky Mbank, jsem naprosto spokojená. Žádné nesmyslné poplatky za vedení účtu. 3 výběry z bankomatu zdarma. Navíc nemají svoje bankomaty, takže se dá vybrat kdekoli, což mě taky vyhovuje.
Navíc jsem k běžnému účtu dostala zdarma i spořící, kam si posílám „přebytečné“ penízky, sice žádná sláva, ale nějakou korunu úroků to za měsíc hodí:-)

Jinak, když jsem potřebovala něco vyřídit, naposledy změnu příjmení a bydliště, nebyl žádný problém, vyplnila jsem na pobočce nějaké papíry a asi za 5-10 minut bylo hotovo. Žádné složitosti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
19.7.13 11:02
@Luisiana píše:
A ještě poslední malá rada, nejlepší máš u Mbank kombinaci, Mkonto, Emax a Emax plus. Spoříš si tam s úrokama a přehazuješ peníze vidlema jak se ti zlíbí a podle úrokú (samozřejme podle pravidel kolikrát to máš zdarma atd…)

přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
19.7.13 11:09

Mbank… naprostá spokojenost už pár let :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
19.7.13 11:10

Díky moc za info @Lejaa @Luisiana to vypadá dobře, já vybírám většinou jen jednou měsíčně, nájem platím hotově, žádný trvalý příkazy nemám, takže už mi jen zbývá dorovnat to u GE a jdu… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
19.7.13 12:26
@Luisiana píše:
Za mě Mbank. Pokud jsi zběhalá na internetu a neztrácíš karty tak naprostá spokojenost. Neplatila jsem za 5 let ani korunu a ještě se mi připisujou drobné úroky. Odešla jsem od Spořky, nemínila jsem platit tu kupu poplatků.

Pod to se podepisuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.13 12:58

Před časem jsem přešla k Air bank a naprostá spokojenost. Všechno vyřídili za mě. Jen pozor, kdyby ti chodilo něco zs sociálky, dlouho jim trvá než začnou peníze posílat na nový účet - i 4 měsíce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová