Prosím váš názor? je to duležité

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
22.4.18 22:35
@Anonymní píše:
děkuju moc, konečně normální názor, já mu volaa dneska a aji mu psala sms na to číslo, budu mu volat ještě ráno, myslíte že to stačí?

Nevim nejsem od policie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.18 22:36
@aiwwa píše:
Je to tvoje povinnost, pokud se nedostavíš bez vážného důvodu (např. nemoc), hrozí ti předvedení (přijedou pro tebe) a pořádková pokuta 50 tisíc. více paragraf 98 trestního řádu..

pane bože, já snad nebudu dnes ani spát, mám nervy uplně v pr***

• Citovat
  • Upravit
115714
22.4.18 22:37

Ale třeba se s nima domluvíš na jindy, zkus ráno zavolat na pevnou linku přímo na to oddělení kam máš jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.4.18 22:38
@Anonymní píše:
stejnak si myslím, že něco jste nám neřekla.. úplně tomu nevěřím. m.

Proč anonym???
Zakladatelko, pokud je policista trochu soudný, je možné se domluvit na jiný den, zvlášť pokud nejsi viník. Já jsem byla dokonce v pozici toho, kdo byl na policii udán a nebyl to problém. Ani jsem neměla závažný důvod, byla jsem těhotná, nebylo mi dobře a bez problému jsme jiný termín dohodli. Ráno tam zavolej a uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
3594
22.4.18 22:39

Pokud to byl malý ťukanec a nikomu se nic nestalo, nerozumím tomu, proč to řeší policie :think: A proč ses s policistou domluvila na zítra, když se Ti to nehodí? :think: Nicméně bych tam šla a praxi si nadělala. Pokuta nevím, zda hrozí, když jsi nic neobdržela písemně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115714
@Anonymní píše:
pane bože, já snad nebudu dnes ani spát, mám nervy uplně v pr***

Proč? normálně tam ráno zavolej a jestli to nepůjde přehodit tak se tam dostavíš. V praci jsou povinni tě na nezbytnou dobu pustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@ivašot. píše:
tak proč jste volali policajty, stačilo se domluvit a podepsat hlášení pro pojišťovnu a tohle všechno byste si ušetřili.
Stejně je to nějaké divné, že policajti nic nesepsali se mi moc nezdá.

jeden to řešit nechtěl, ale kamoš jo protože nás vybrždoval, pak nejdnou sjel na levo protože bylo mohkro neubrzdili bychom a trochu jsme do něj tukli, jenže je to známá firma, auto nebylo ani jeho a kamoša jo tak jak byl naštvaný že to řešit chce já nevím něco tam sepisovali spolu ale nás nikdo nic, cosi fotili, já tohle mám porpvé tak vubec nevím, pak jsme mu dali občanky, a on že nám jen zavolá a že to sepíšeme po telefonu at nás tam nemusí tahat na stačinci tak my že ano a nejdonou hovor no

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
22.4.18 22:42
@aiwwa píše:
Ale třeba se s nima domluvíš na jindy, zkus ráno zavolat na pevnou linku přímo na to oddělení kam máš jít.

to bych udělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.18 22:43
@aiwwa píše:
Ale třeba se s nima domluvíš na jindy, zkus ráno zavolat na pevnou linku přímo na to oddělení kam máš jít.
@vjerunqa píše:
Pokud to byl malý ťukanec a nikomu se nic nestalo, nerozumím tomu, proč to řeší policie :think: A proč ses s policistou domluvila na zítra, když se Ti to nehodí? :think: Nicméně bych tam šla a praxi si nadělala. Pokuta nevím, zda hrozí, když jsi nic neobdržela písemně :think:

jojo malinkaté tukanec fakt že ano, protože pak mi nabízel ještě jeden jediné termín a to už vubec nešlo, není to tak lehké u nás na praxi prostě, vše se moc řeší jsou z toho problémy, jak ve škole tak tam, zkusím mu zítra zavolat a uvidím snad mi to vezme když dnes to nebral, ani neodpověděl na sms

• Citovat
  • Upravit
21

Jezis - to jsou komentare… Nejsme v akcnim filmu a policie - pokud je to nejaka prkotina normalne vola ze sluzebniho cisla. Tak to byl vetsi tukanec, no a co? I kdyby pani vjela nekomu do baraku, tak to asi neni predmetem diskuze - ne?
Chapu, ze asi nechcete mit problemy na praxi a stydite se za to, ze musite jit na policii… Chodi to tak, ze pokud jste predvolana a jen tak neprijdete, opravdu muzete dostat pokutu az 50.000,– Kc. Ale pokud se omluvite a uvedete alespon trochu relevantni duvod, nic se nedeje a „schuzka“ se prelozi na jindy. Je dobre vyuzit vsechny moznosti, jak se omluvit, to znamena, ze pokud se nedovolate na ten telefon zpet, normalne zavolat na dany obvod a oni Vas bud na konkretniho policistu prepoji nebo mu vzkaz vyridi. Hlavne nespolehat na nejakou sms, ktera ani nemusi dojit - opravdu to s nekym vykomunikovat a hlavne mit pripraveny nejaky nahradni termin, kdy byste mohla, protoze omlouvat se podruhe uz opravdu nevypada dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@3HE píše:
to bych udělala

jenže já ani neznám číslo tam, musela jsem se i otát kde vlastně sídlí

• Citovat
  • Upravit
115714
22.4.18 22:45

Jinak, to, že prostě ta pokuta hrozí neznamená, že jí dostaneš. Ale nikdyz nevíš na koho narazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
22.4.18 22:45
@Anonymní píše:
jenže já ani neznám číslo tam, musela jsem se i otát kde vlastně sídlí

tak víte přece, kam se máte dostavit.. na netu se číslo najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.18 22:46

Dobře moc děkuji, moc, už zkouším sehnat jiné číslo, ani neívm jak se policista jmenuje, vubec nic nevím, nabízel mi ještě jiný termín, ale to je ještě horší akdyž jsem mu řekla až další týden, kdy budu mít školu a to není problém, řekl že to už je pozdě tak nevím bude problém, kyž řeknu že tedy vypovídat nechci třeba? důvod mám připravený to by měl pochopit

• Citovat
  • Upravit
115714
22.4.18 22:47
@Anonymní píše:
jenže já ani neznám číslo tam, musela jsem se i otát kde vlastně sídlí

Tak si to najdi na netu ne, adresu snad znáš ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová