Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já už to chápu, ty tam prostě nechceš jít. Jaký důvod nevypovídat? To asi neklapne.
@Anonymní píše:
no jen tak cca upřímně, kde mi to popsal jinak ani ne nějaký inspektorát
inspektorát? tak ten bude ve městě jen jeden, ne?
Proste ti volal ze sluzebniho mobilu, který o vikendu nebere(nemá u sebe). Ráno mu na to číslo zavolej a omluv se. Nevim teda, jestli je dostatecny duvod nedostaveni se-praxe…ale to už je jiná.
@aiwwa píše:
Já už to chápu, ty tam prostě nechceš jít. Jaký důvod nevypovídat? To asi neklapne.
já bych šla ale prostě se i to zkomplikovalo
@Anonymní píše:
já bych šla ale prostě se i to zkomplikovalo
Co se zkomplikovalo? Moc tomu nerozumím. Je to otázka půl hodiny, maximálně, proč si zbytečně dělat problémy.
Šla bych na policii a omluvila se na praxi
Kdybys onemocněla, tak to tam bez tebe spadne?
@aiwwa píše:
Jo přesně. Kdo chce, hledá způsoby, kdo ne, hledá výmluvy. To v tomto případě úplně sedí. Tak se opozdíš na praxi nebo si ju uděláš jindy, ale z tvých příspěvků je zřetelné, že k tomu výslechu prostě nechceš.
@Russet píše: Šla bych na policii a omluvila se na praxiKdybys onemocněla, tak to tam bez tebe spadne?
No, možná by ses divila, ale my jsme třeba na VŠ mohli mít jeden den omluvený lékařem, pokud tě srazilo auto nebo jsi dostala horečky, bylo na dobré vůli vyučujících, jestli ti to omluví, dají ti úkoly navíc nebo ti prostě řeknou nazdar za rok (a ano, dělo se to, já třeba kvůli operaci přerušila na rok, protože na jedné fakultě mi vstříc vyšli, na druhé prostě ani nápad). Stejně tak na praxích, kde nebyli nadšení z toho, že jim tam lezeme, než se něco naučíme praxe končí.
Nicméně na jeden den (teda přesně cca hodinu i s cestou) k výslechu jí pustit musí, to je pravda… spíš se jí tam nechce.
A jinak bylo řečeno vše, pokutu dostat můžeš, pravděpodobně spíš v řádu stovek, když už by na ní došlo, pokud nebude dotyčný policista magor.
@radkka píše:
No, možná by ses divila, ale my jsme třeba na VŠ mohli mít jeden den omluvený lékařem, pokud tě srazilo auto nebo jsi dostala horečky, bylo na dobré vůli vyučujících, jestli ti to omluví, dají ti úkoly navíc nebo ti prostě řeknou nazdar za rok (a ano, dělo se to, já třeba kvůli operaci přerušila na rok, protože na jedné fakultě mi vstříc vyšli, na druhé prostě ani nápad). Stejně tak na praxích, kde nebyli nadšení z toho, že jim tam lezeme, než se něco naučíme praxe končí.
Nicméně na jeden den (teda přesně cca hodinu i s cestou) k výslechu jí pustit musí, to je pravda… spíš se jí tam nechce.A jinak bylo řečeno vše, pokutu dostat můžeš, pravděpodobně spíš v řádu stovek, když už by na ní došlo, pokud nebude dotyčný policista magor.
Vždyť by to ani jeden den být nemusel. Třeba dvě hodiny? Kdybych měla jít svědčit na policii, brala bych to jako povinnost přednější než práce nebo škola ![]()
@aiwwa píše:
Zakladatelko, jak to dopadlo?
Nakonec jsem tam šla mám to zasebou a byli to v klidu stihla jsem i díky kámošce praxi normálně vezla mě tam i na praxi tak snad už bude klid
@Anonymní píše:
Nakonec jsem tam šla mám to zasebou a byli to v klidu stihla jsem i díky kámošce praxi normálně vezla mě tam i na praxi tak snad už bude klid
@Anonymní píše:
Tak super, jsi šikovná.
@Russet píše:
Vždyť by to ani jeden den být nemusel. Třeba dvě hodiny? Kdybych měla jít svědčit na policii, brala bych to jako povinnost přednější než práce nebo škola
Vždyt to píšu…
no jen tak cca upřímně, kde mi to popsal jinak ani ne nějaký inspektorát