Prosím že o radu, nevím, co s tím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.1.18 16:26

@Premek_Orac tak jsem si rikala pred tim ze by mel dostat prvni a posledni sanci kvily dceri a on vazne byl ok ale od porodu syna vubec nevim takze mozny to je? :D je mi jasny ze se neprizna kazdopadne me dosla trpelivost a koncim dekuji pane za vas cas qle kdyz se nad tim zamyslim jak se choval a chova neni mi 12 aby jsem se nechala ze sebou zametat nebo nevim jak to spravne napsat jsem v cechach 4roky a cesky jazyk je vazne tesky preju vam krasny zbytek vecera pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
17.1.18 16:27

Tak v tom případě buď ráda, že ti je nevěrný a modli se, ať za ni brzo odejde! 8o :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.18 16:31

@Danulinka16 neodejde je to holcina ktera rada alkohol a pak nevi co dela a on by se zblaznil kdBy prisel o sve dve deti a o zenu ktera se o neho starala do ted a behala ponecac ja od nej odchazim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
17.1.18 16:31

@Andrejka Ajinka Opravdu myslím, že než s takovým partnerem, je pro tebe i děti leší být sama.
Za češtinu máš můj obdiv, já neumím Maďarsky ani pozdravit. Ale uzeniny PICK, ty mám tuze rád!
Kamarád říká, že maďarky jsou nejhezčí holky na světě. Tak už k vám musím také někdy vyrazit na dovolenou :-)
Ať se ti daří a ať učiníš dobré rozhodnutí. Pro sebe i pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.18 16:39

@Premek_Orac bydlela jsem ve vesnici a jmenuje se filakovo a od filakova jsem dojizdela do madarsky skolky a skoly no ted v madarsku nejsem odesla jsem do cech kvuli nemu takze smrdim ve vrchlabi (za rohem mam spindleruv mlyn no pred tim rikali ze jsem pekna holka ale za tu dobu co jsem snim a do ted jsem byla porad s detma bud doma nebo na risti sama ze jo jemu se nikdy nic nikam nechtelo kdyz mel jit semnou joo nekdy az budete v madarsku s vasi slecnou(zenou tqk se ozvete mame tak krasny zabavny park ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
17.1.18 16:48

@Andrejka Ajinka Beru tě za slovo.
Ve Vrchlabí je docela dobře, ne? Ikdyž já to mám radši spíš na samotách, třeba Černý důl, Malá Úpa, Strážné. Špindl je plný pražáků, tam člověk vždy potká někoho známého, tak už tam ani nejezdím.
Co je dobré vidět z Maďarska kromě Budapešti a Balatonu? Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.18 17:04

@Premek_Orac ve vrchlabi to je lepsi nez ve spindlerove mlyne pracovala jsem tam do porodu mi dceri jako pokojska dost lidi tak pijou alkohol a ja jsem tesky abstinent ani sampansky si nedam takze moc lidi se semnou nerozumeli protoze skoncili v praci a sli pit na dolskou nebo na silvr a nejakou chvilku to potrva nez se dam dohromady s toho vseho spatnyho co jsem zazila tady tatinek uz nezije a maminka je v domov duchodu v madarsku a vypada to ze se tam vratim v madarsku mam kamaradi tady ve vrchlabi nikoho uz nemam ukoncili semnou pratelstvi kvuli mimu manzelovi nelibi se jim jeho chovani takze asi tak :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
17.1.18 17:47

Šanci jsi mu dávat neměla už po prvním incidentu, ale co už stalo se. Pokud to tedy udělal jednou, jistě to bylo i podruhé a ta sprostá kámoška (to není rozhodně kámoška) se bojí ti přijít na oči. Pryč od něj, bude ti dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27885
17.1.18 21:42

@Andrejka Ajinka kašli na jeho sledovanie a zariaď si život inak :nevim: mimo témy vo fiľakove si nepoužívala slovenčinu?

Příspěvek upraven 18.01.18 v 10:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
18.1.18 08:55

@Andrejka Ajinka Ať už půjdeš zpět do HU, nebo zůstaneš tady, hlavně už si zařiď život tak, abys byla spokojená. Jsi šikovná (naučia ses těžký cizí jazyk), pracovitá (děláš docela náročnou práci), takže není důvod, proč bys to nezvládla.
Dolská ale není špatná. Salonek Moet Chandon by o mých návštěvách mohl vyprávět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.18 15:56

@Premek_Orac :) jo dolska neni spatna jak včem premyslim jestli tady zustat a nebo se vratit do madarska kazdopadne jak rikas budu muset udelat tak aby me a mim detem bylo na dolsky jsem mela sem tam brigadu no nemysli porad mam prekladac v tel porad se ucim je to tezky jazyk hlavne to sklonovani atd :zed: :roll: i kdyz si stebou pisu sem tam pouzivam slivnik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová