prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
950
5.4.07 13:17

Já dopoledne nemůžu jdeme do poradny a Matěj na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
5.4.07 13:23

My dneska mame taky rocni vyroci. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
5.4.07 13:59

holky tak gratuluju k vyroci :wink:
myjsme meli vyroci v noci z 11. na 12.3. a matej si to namiril na svet temer na minutu presne po deviti mesicich :D

mne je jedno jestli odpol.nebo dopol.ale od peti pak ucim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
5.4.07 14:45

Soukupko a od kdy můžeš :?: Tak to nějak zkombinujeme :P Třeba kolem poledne , co Vy na to , matky :?: :wink:
Dneska jsem byla se Sofi u doktorky , všechny nás bolí v krku a malá špatně , nebo téměř vůbec nejedla a přišlo mi , že bolí taky :evil: a měla jsem pravdu , má to tam prý (naštěstí jen trochu ) zarudlý , ale dneska už baští mnohem líp , tak měla včera malou dietku 8O , ještě , že máme zásoby :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
5.4.07 14:48

Vznáším stížnost na metřík :evil: :evil: , až v neděli máme narozeniny :roll: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
5.4.07 17:39

čaues, my byly dneska v centru, mužíček se chtěl udobřovat, dokonce i tulipány zakoupil, jen o tom nechce mluvit :evil: a večer jde do hospody, ale hrozně se mu tam nechce, ale když jdou všichni, holt se obětuje :evil: :evil: A přinesl novinku z práce, pátky budou končit už v 18, není to skvělý :twisted: :twisted:
Zítra bych šla, pro mě ideál 1330, abych stihla oběd s manželem a nemusela zas něco kuchtit, ale když to takhle nebude vyhovovat, klidně i jindy :wink: Jo a kde?
Koupila jsem Nejšťastnějí batole v okolí, pže „miminko“ bylo super a všechno na Emmi zabíralo, tak jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
5.4.07 18:26

Ty bláho, Agáto , můžeme trávit osamělé večery spolu… bude teplé léto, prosmejčíme všechny zahrádky s nealko Stellou, co jich v Pze je! 8)

Katko , no já jen doufám, že si ze své akční svobodné matky Erýsek neodnese, že je to tak dobrý, a pak jednou neučiní z chuděry Rozárky z ledňátek taky takovou samostatnou akční svobodnou matku, to by mi tchyně Shari dala! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
5.4.07 19:21

ahoj,tak jsme tu dnes měli moji neteř,tak to bylo super. ted mám jěště kačenku a klíněza chvilku jdeme koupat.
my máme výročí splození zítra a dnes malé narozeniny.

ted nám tu chodí venku rachtáči,tak doufám,že nám zítra ráno kačku nevzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
5.4.07 19:40

Ahojky,

Katko recepty pro vegetariány? Já teda taky moc nejím maso a pokud chci vařit něco, v čem je, dávám Robi. To mi moc chutná, prodávají plátky - namočím je do zeleninového bujonu (kupuju ve zdravé výživě), oni to natahnou a pak už fakt stejně jako maso. Dělám z toho čínu, šleh, prostě na co vzpomeneš. V Praze se Robi koupí určitě v Albiu a v Country Life asi taky. A nebo pak šmakouna, ale robi mám radši.

Dnes koukám, že se všichni venčí, moc nepřibývá, mám rychle přečteno. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
5.4.07 19:59

ahoj holky,
dnes bylo krasne,byli jsme cele odpol. venku.stihli jsme kycle,letiste,akorat to uceni jsem prelozila na zitra :(

agato ,13,30 mi idealne vyhovuje.bud se muzeme setkat na andelu,to bych jela autem anebo metrem dojedu do na Vaclavak. stejne tam chci na Vodickove koupit v this and that nejake jarni blbosti,nejak jsem zamrzla a v okne mame porad hvezdy a komety :oops: na velikonoce cekame svagrovou a ta ma vzdycky vsechno vyzdobeno.ale mozna je tak ohromim svou kacenou se zelim,ze si vyzdoby ani nevsimnou :D nevim co na to nas vegetarian,ze bych mu pripravila nejakou robi kacenu? :lol:
o pul pate pak musi byt ve stodulkach,takze kolem obeda se mi to akorat hodi.

sajso ,ma to robi maso taky takovou zvlastni jakoby houbovitou konzistenci jako sojove maso?to mi na tom dost vadilo,chutnali mi akorat sojove karbanatky,kde to bylo rozemlete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
5.4.07 20:14

kristy ,mate v galerce krasne fotky,honzik je uzasny,takovy skritecek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
5.4.07 20:21

Katko: děkuju za pochvalu fotek, byli jsme se fotit tady u nás, fotky budou jako dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
5.4.07 20:22

tak mám vykoupáno,nakrmeno a uspáno.
tatínek byl dnes zase u německých sousedů,tak budeme samy.
já mám dnes v plánu zkouknout ordinaci a jít spát,ale je fakt,že to si říkám už asi týden a dřív jak v jedenáct nejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
5.4.07 20:30

Uff, uspáno. Jdu na Růžovku.
Fazole, jsem pro :wink:
Katko, this and that bych teda taky brala, akorát vejdeme se tam se 2 kočáry?…tak se sejdeme ve 1330 dole na Můstku před NYerem? Kdokoliv chce s náma - těšíme se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
5.4.07 20:57

Katko houbovitou konzistenci má, ale nakrájenéna kostičky to moc poznat není, když je dobře ochucené… Jojo, konzistenci jako maso má holt jen maso. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí