prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
papu
9.4.07 09:40

Ahoj!

Tak my měli dneska dobrou noc, mišák od půl čtvrtý honil prdy a tlačil, vzala jsem si ho k sobě, on vždycky zařval jak tur, když ho to vzalo, já vylítla než jsem se zorientovala, tak zase spal…a tak furt… Ráno se konečně vy…nebo spíš po… ale jak. Smrdí celej byt, na etapy to větráme, přenášíme Mišáka.
Doufám, že mi někdo na srazu půjčítě voňavý kojený mimiko :cry: :cry: :cry:

Alinko s tím kojením, on si cucá k ránu, to mám nalitý prsa, tak mu to jde. Přes den, tak mu dám z prsou, tak chvíli aby se neřeklo, tak podumlá, ale jak už měl začít víc tahat, tak řve…nějaký jakože nechat vyřvat a nic jinýho nebude, to fakt nepohámá…prostě se škube, prso neche, akorát udělá hysterák a nechce pak už ani flašku, jak se rozeřve… Takže odsávám jak divá a chci to apoň do půl roka vydržet půl na půl.

to šití řepík i dubová kůra dobrý, ale hlavně teplý! A pak vysprchovat teplou vodou. Nic studenýho, žádný ledování, ať nedopadne jako já s tím zánětem močáku. Pořád se mi to vrací a je to hnus.

• Citovat
  • Upravit
8569
9.4.07 10:33

Dobre ranko,

tak my jsme meli noc v pohode - uz nebylo zadne sojove maso, ale normalni dietni - kojo strava :D

My jsme byli vcera v tom aquaparku - to byla parada!!!! Bylo tam hodne ruznych bazenu, skluzavek, sauny, perlickove koupele , solna jeskyne, ledova jeskyne…no proste super :D :! Mateo to vsechno prezil bez ujmy, spal v kocarku, takze fajn.

Jak jste psaly o tech vlasech - je to des :! :? Hodne mi padaji, byla jsem u kadernice, delala mi melir, myslela jsem, ze odejdu bez vlasu…ale nastesti mi tam neco zustalo.

Katko, takze soja se u Mateje neosvedcila? Asi proto plakal…

Papu, aha…skoda, ze si Misak nedokaze cenit to, co je pro nej nejlepsi.
Ale tak, jak nekdo uz tady psal - nejdulezitejsi je klidna matka a kdyz to nejde jinak, tak je treba zvolit jine zpusoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
9.4.07 10:52

Papu, Tys tady jednou dala odkaz, kde jsi koupila ty hracky na autosedacku. Mohla bys ho hodit jeste jednou? Diky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
9.4.07 11:28

Ahoj, konečně jsem vás dočetla.
Manželovi včera odpoledne zemřela babička a tak sem přijel švagr a povídalo se :( , dneska přijedou zase, protože manžel má narozeniny, tak to bude smutná oslava.
Holky, nevím jestli budu v úterý moct přijít na ten sraz jestli nepojedeme za tchýní. Ještě jsem nevolala do té kavárny ohledně rezervace, tak to prosím zařiďte někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
9.4.07 13:11

ja tam klidne zavolam,jen kdybyste napsaly kdo pujde,abych jim rekla alespon orientacni pocet.

jinak kacena se povedla vytecne,ted si uvedomuju,ze jsem si dala bez okolku hromadu zeli.nejak na tu dietu porad zapominam,pak se divim,ze v noci nespime,ze? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.4.07 16:05

Čágo holky , tak je mi líp :lol: , byli jsme s taťkou na procházce, pěkně mi tu Sofi za ty dny co je doma rozmazlil 8O Žrádla máme tak na týden :oops:

Vlasy , padají mi tak , že jsem to i doktorce řekla , no , když viděla to množství mých vlasů , tak říkala , že to přejde :roll: , je ale fakt , že sice padají pořád , ale už míň , ale docela jsem se bála , že budu normálně připlešlá a to mám jinak vlasů na rozdávání :lol:

Noc u nás super , akorát večer usnutí - hnus :evil: , usnula ale asi ve 20.00 a vstávala v 6.00 , takže dobrý :lol:

Jde někdo na ten srazík do Prahy :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
9.4.07 17:11

leno ,ja bych sla,ale nevim,jestli jeste nekdo :? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
9.4.07 17:52

Čauky,
dnes byl parádní den, vyjeli jsme si na procházku na Bouzov, malej se teď probudil :)
Noc u nás nádherná, vzbudil se na kojení až v 6:15 8O :D a pak ještě usnul do 10 hodin :D Kéž by mu to vydrželo :lol:
Za tenhle víkend jsem se vyspala jak nikdy :twisted:

Jo a taky se mu konečně spravil ten posunutý čas, takže už zas chodíme spát v 10 a ne v 11 :wink:

Na oběd jsme dostali od babičky bramborový salát (s cibulí, samo)
a řízky ochucené česnekem. Byla to mňamka, ale malej se začíná nějak kroutit :roll: :evil: Ještě bych tak měla chuť na langoše, ale to už si dnes nelajznu :oops: , kdo to tady psal o zdravé stravě? :oops: :D

Holky, na srazík bych jela hned, jen to mám poněkud z ruky :( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
9.4.07 20:10

Ahoj,
tak koukám, že zítra může jen Katka a Lena, holky co to třeba posunout na čtvrtek, aby nás šlo víc, má být krásně, tak bychom mohli jít s kočárkama na procházku třeba do Stromovky, na Letnou nebo Petřín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
9.4.07 20:13

Tak a je po svatcich…
My jsme to meli dost narocne a jsem rada, ze uz konecne bude zase klid. Tech navstev… :roll:

Zitra jedeme na druhe ockovani, moc se netesim…jsem citlivka, chce se mi brecet, kdyz Matea pichaji a potom place :( Je to uplne jiny plac nez kdyz ma treba hlad. Ach jo :?

Jo a dnes mame vyroci - presne pred rokem bylo nase miminko zplozeno :! :D Teda ja si to tak myslim, podle vsech vypoctu…

Hani, odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
9.4.07 20:24

Alinko , asi 30 km od Olomouce, na srazíky všude daleko :( :( :(

Tak. Malýho jsem dnes právě potřetí převlíkla do čistýho. Má nějaký blinkací den :roll: , doufám, že prdíky jsme pro dnešek zažehnali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
9.4.07 20:35

Aha…ale neni to az tak daleko - pro mne jsi obyvatelkou vychodni casti republiky, cili jsi blizko :wink: Praha je pro mne hooodne daleko… Ale mas pravdu, ze mas vsude daleko.

My zas mame kakaci den, vsechno je totalne pokadene…Zitra konecne budu prat.

Jdeme koupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
9.4.07 20:37

Alinko mám to z mmb - minisvět, dám sem odkazy…Ta kravička je úplně super, daleko hezčí než na obrázku a hlavně tady je za 339 a já jí našla jinde za 550 8O 8O 8O
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Kráva hraje dlouho a hezky, jeden kyblík chrastí a jeden píská.
a ještě tohle - http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Jo a Mišák dopo zase cucal ode mě a pak ještě než šel s babi ven. Aspoň trochu. Já byla v bazénu a za chvíli jdu spát, ať se vyspím.

Holky, jak vám vypadá očkování po TBC??? Mišelín furt dobrý a najednou to má zarudlý a jakoby hnis vevnitř…Na ko s tím jdeme v pondělí…mám trochu strach, co to je…

• Citovat
  • Upravit
9130
9.4.07 20:43

Papu: my to máme taky tvrdé a hnisá to, zatím nejsem oočkovaný, musí to přestat hnisat. Neboj nic to není, tělo si tvoří protilátky, někomu to hnisá víc někomu míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
9.4.07 20:47

papu, kravička je super :D Taky bych se měla polepšit, ještě nemám hračku ani na kočáru, ani na sedačce :oops: , když malýho stejně zajímají nejvíc ručičky :wink:

Pokud to hnisá, mělo by se počkat s očkováním, jinak je to asi normální, že až teď.
Jdeme se koupat, dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital