Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, muzete mi prosim napsat jaky maji vase mimi denni program? Uz tyden desne bojujeme s Kubou, vubec nechce odpoledne spat a jak ho polozime do kocarku je uplne nepricetny. Rici jak tur, uplne zfialovi, nedycha a je schopen to provozovat i pul hodiny, dokud ho nevyndame. Vozite uz deti v sede nebo polosede?!? A kolik hodin vam naspi pres den, kdyz pripoctete i noc?!?
stazko,přes den kačenka skoro nespí a když,tak jen ty její půl hodinky. jsou teda vyjímky,kdy vytuhne na 2hodiny,ale těch moc není.
dopoledne si dá tak hodinku.
v noci spí od 19-20hod do 7hod s jedním krmením,ale to nemůžu počítat,protože to se většinou ani nevzbudí.
sluníčko , vozím jí vepředu
stázko , Sofí spí dopoledne většinou na procházce nebo na balkoně
pak je vzhůru hrajeme si,papáme a pak jde zase tak na 2 hodky spát,spí většinou zase venku,večer usíná v postýlce v pohodě kolem 7.Je to tak téměř pravidelně ![]()
sluníčko , vozím jí vepředu
stázko , Sofí spí dopoledne většinou na procházce nebo na balkoně
pak je vzhůru hrajeme si,papáme a pak jde zase tak na 2 hodky spát,spí většinou zase venku,večer usíná v postýlce v pohodě kolem 7.Je to tak téměř pravidelně ![]()
no, tak to je presne jako u nas. dopoledne bud 2×pul nebo hodina, odpoledne pulhodinka a pak od 20 do cca 7hod.
Tak to sme prestali chodit ven, protoze v kocaru on proste nebude......
![]()
Nazdar, máme za sebou návštěvu u Dr., Matoušek druhou hexu, Šimonek druhou protiklíšťovku a na prst dostal antibiotika v masti a má ho zafačovaný. Jak jste tu házely těma ciframa, tak já musím konstatovat, že ač se Matoušek ze začátku tvářil, že bude baculatý po mně, tak teď se rozhodl, že raději štíhlý po tatínkovi - má 5,97 kilo a 64cm.
Brejličky - ženský, vy mi dáváte…
Samozřejmě, že je chci pro kluky taky
Akorát nevím jakou barvu ![]()
Kalmetizace - taky jsme byli, podle mých předpokladů to bylo ok, jen na to koukli a změřili kolik má flek v průměru.
Brejličky budeme mít modré.
Manžel chtěl malého mafiánka, ale já černé nechtěla…
Stazko tak přes den jí tak po dvou, dvou a půl hodinách, mezi tím naspí cca 20-30 minut. Když jsme ve městě, spí dopoledne tak 2 hodiny… No, celkem s nocí tak 12-14 hodin.
sslunicko omlouvám se, uteklo mi písmenko…
Teď už to půjde www.bioobchod.cz
stazko Tak mě Zůza poslední dobou taky bojkotuje kočárek
Takže vstáváme v 7, do 9 si hraje většinou sama, pak jí dávám do postýlky, kde spí půlhodiny až hodinu, pak si hrajem, ve dvanáct jde opět do postýlky (kočár ne-e), spí půl hoďky a pak někdy ještě usne okolo 3 na půl hoďky. A pak usne na noc mezi 19:30-20:00. Buzení v noci na kojení nepočítám, ale je to min. 5× ![]()
Ať žijou brejličky
My máme červenej slunečník, převážně červený oblečení, tmavě modro- červenej kočár, tak je to jasný
![]()
A safra… ne nadarmo i máma říkala, že ten koláč je průserovej
Dala mi recept, já ho odpoledne udělala a doteď jsem sežrala půlku plechu ![]()
Do pytle, zařekla jsem se, že brejle nepotřebujem
…ale aspoň se na ně podívám, když jinak nedáte. Začínám mít trapné deprese z toho, co všechno nám oproti všem ostatním chybí
Dneska jsme teda koupili aspoň novou kšiltku…
Noono já nevím, jak moc je důležité, aby se tu dostal někdo, kdo o to doteď neměl zájem
, já bych řekla že ani moc ne - když tak vyhlásíme nějakou dobu pro přihlášení nahlížejících a pak to zamknem ![]()
jolmo , deprese neměj , nejdůležitější je láska a zdraví, ne
![]()
Sajso , tak jsem trefila tu modrou , viď ![]()
My zase máme růžovej kočár a taky deštník a většinu věciček , tak proto růžová barva ![]()
jolmo Ono se to zamnkout dá
![]()
Jinak to je přesně to, o čem jsem mluvila… Je to dá se říct nepotřebný, stačily by normální brejličky. Ale s druhým bych to holce asi dovolit nemohla ![]()
leno Jen růžová to může být
![]()
Tak ještě brejle
![]()
No, tentokrát počkám na ohlasy
, na:,–(ila jsem malýmu z hecu obyčejné sluneční a ten řev stál za to… ![]()
Sajso , díky moc
, prostě přestanu být nerozhodná a líná a objednám Laveru, taky tu 30. A šmitec ![]()
Noono obyč by ti mohla Zůza sundavat a taky se v nich blbě leží…
![]()
Handah tomu říkám slovo muže
Objednáš sama, nebo se svezeš s námi? ![]()