Poradna duly
Jana Čurdová
Radečku nech su zubatka čo najrychlejšie von!!!!
![]()
Samikovi sa taky derie jeden.V noci sa zobudil z vreskotom ![]()
Dobrou holky ![]()
Tak jsem chtěla reagovat na to, co jsem se odpoledne dočetla a hádejte … v hlavě pusto
… na co si vzpomínám …
Kitty , super fotky, Robinkovi tu v župánku moc sluší a krásně papká ![]()
Zabulienko , tak ať se Ti moc nestýská … kdy se vám tatin vrátí?
Inge, ať je Ondráškovi líp! Snad to nic nebude.
Jiři, taky Radečkovi ať už dají zuby pokoj!
Honzík taky dostal medicínku, zoubky ho taky zlobí, probudil se s hrozným brekem ![]()
Jani, ať se máte dobře ![]()
Pajuleno , takový nečas
… tak ať to bez taťky zvládnete! Jo, Tvůj metřík mě fakt pobavil
… na fotce Vám to moooc sluší, jste krásný pár.
Leni, dobrej testík, znám a já jsem teda ve většině
… stejně se ten lidskej mozek dá oblafnout ![]()
Terulko , Tvá slečna z metříku je mi sympatická, jak se snaží … musíš papkat čokoládu, aby měla energii na cvičení, ne????
![]()
Radko a jak Ty s nevolností? Stále Tě drží?
Kitty už chrupe, že, psala že je grogy … budu brzo následovat, pusa se mi otvírá už od tří hodin ![]()
Taky se mi udělalo nějak šoufl, tak jdu do postele, ještě Vám chci postal fotečky …
Ahojky, tak už jsme nějakouu dobu doma-tedy já a Matík, taťka paří dál. A bylo to super, jednou jsem vyhrála, podruhé byla druhá. A Matesák byl tak spokojený, to jsem koukala.
Báro
Já na to koukala a píšeš takovou tou tyčkou přímo na displej, tak to bych já při choování Matíka tedy nezvládla.
Ten SE W595 má super velkou klávesnici i displej, tak asi půjdu do něj. Stejnak využívám minimum fcí i u toho, co mám teď. Chci, aby psal, volal, fotil, natáčel a pouštěl muziku. Ostatní je bonus.
Kitty
Každé plenky mají něco, já je používám minimálně, tak dobrý. Chybí mi na nich ten pásek, co mají huggiesky, to by byly dokonalý. ![]()
A fotky parádní, ta s páskem kolem břucha je fakt ostrá. ![]()
Inge
Bobek malý, snad se z toho vyspí.
Jdu číst dál.
Terulka píše:Lena1 píše:
http://www.mimibazar.cz/vtip.php?…Zajímavé![]()
tak já jsem ve 2%
Já řekla šroubovák a modrá![]()
![]()
![]()
Já sice kladivo,ale modré.A je to dobře nebo špatně,že jsme ve 2%?
Tak slíbené fotky…
Jedna ještě zimní…
http://emimino.cz/…0sn%EChu.JPG
Honzík taky vyleze všude ![]()
http://emimino.cz/…orolezec.JPG
Tak mi Honzík pomáhal s koláčema ![]()
http://emimino.cz/…mocn%EDk.JPG
A s takovým pomocníkem se takhle povedlo …
http://emimino.cz/…l%E1%E8e.JPG
KalinkaIvča píše:Terulko , Tvá slečna z metříku je mi sympatická, jak se snaží … musíš papkat čokoládu, aby měla energii na cvičení, ne????![]()
![]()
Radeček tam pořád pláče.Ale tak srdceryvně.
Ve 22 dostal sirup.Další musí počkat.Chudáček maličký. ![]()
Honzík taky.
Já nevím,že je to musí tolik trápit. ![]()
I Samko? Bobečkové malí. ![]()
Ivčo
Super fotečky.A ty koláče vypadají moc chutně.
Jak dlouho to s Honzíkem trvalo?
baštění
Tak Matík jí sám už hodně dlouho, přesně od 24.11., nejčastěji rukou, poslední dobou už i llžičkou a celkem mu to jde. Ovšem nejvíc boduje vidlička z Ikea.
Když jsme venku a nemůžu si dovolit totální zprasení, krmím, jinak má volné pole působení.
Přidávám se k letcům přes oceán. A zůstanu až do května-to tam letí Honza. ![]()
Ještě, že nehubnu, právě se chystám na lázeňskou oplatku a caro. ![]()
Ivčo
Tedy Honzík je pomocník. To jsem zkusila jednou a ze židle se vztekal, na co všechno na lince nedosáhle a bylo to k ničemu.
A ty koláčky vypadají dokonale, takhle nás příště netrap. ![]()
Jiři
Chuďátko malé, ty zuby jsou fakt děs. Ať situp rychle zabere, hlavně od bolesti.
Terulko
Jiřka to krásně napsala s tou sílou na cvičení. Jen ať se holka v růžovém snaží. ![]()
Kitty
To plavání je od 10.30? Nejsem si stopro jistá, dík.
Zítra musím odpo do školy a pak se stěhujeme do středy k mámě, neb jí budeme hlídat hafa, tak jsem zvědavá, jak to půjde, už je to pěkné tele.
Jdu si v klidu přečíst noviny a dát tu mňamku, než se mi muž vrátí.
Dobrou a zítra.
jirabobes píše:
I Samko? Bobečkové malí.Ivčo
Super fotečky.A ty koláče vypadají moc chutně.Jak dlouho to s Honzíkem trvalo?
No, tak hodinu a půl, ale on pomáhal jen občas, když už byl k nesnesení s tím jak po mě šplhal … jinak jsem ho každou chvilku naháněla po baráku kam leze
… ale zmákli jsme to ![]()
Tak Samíka taky zuby trápí, brouček, ať se mu taky rychle uleví …
Já jdu už fakt spát, v ložnici je klid, už asi oba spí, tak jdu taky. Je tu hrozný vítr, tak snad nepřinese zase sníh …
Dobrou I.
Už vím,co jsem chtěla.
Jak já sníh milovala,tak ho nesnáším na cestách.Kdyby jste viděly a zažily,jak se mi blbě jezdí v těch kotěhůlkách,kde musím jezdit.
Normálně jsem dneska chtěla vytáhnout řetězy.Fakt,nekecám. A jednou jsem zapadla.Ale fest.Jindy to šlo rohoupat a jelo se dál.Dneska? Sněholed jsem odhrabala,písek nasypala a auto stálo na místě.Nakonec jsem orvala keře a podložila kola těma větvema.
No jinak bych tam asi čekala na oblevu. Dneska to byl hnus. A navíc i výběry stály za hov.o.
Snad bude zítra líp.
Baruš
Já Radečka nechávám jen suché věci (rohlík,chleba,jabko,piškoty…) a vidličkou.Ale většinou mu to nejde napíchnout,tak mi ji podá,já mu to napíchnu a dál se obslouží sám.
Terulka píše:jirabobes píše:No jo co nadělám, buď to půjde časem dolu, nebo tu slečnu v růžovém přestanu trápit. Ta už musí mít břišní svaly jak Rambo.
Terezko
To jsou baby,co?Ty ti to nandaly..... Já už tam ten metřík dávno nemám.Né,že bych nechtěla zhubnout,ale nějak to nešlo a přejídat se mi vadí.Tak to odkládám až přestanu kojit. To mi půjde líp.
ona čeká na mě ![]()
KalinkaIvča píše:Kitty už chrupe, že, psala že je grogy … budu brzo následovat, pusa se mi otvírá už od tří hodin
Taky se mi udělalo nějak šoufl, tak jdu do postele, ještě Vám chci postal fotečky …
akorát jsem šla spát, ale trošku mě pobolívalo břicho, tak jsem radši večer ležela a odpočívala a navíc mám rýmu
musím doběhnout pro homeo
žížala píše:Kitty
Každé plenky mají něco, já je používám minimálně, tak dobrý. Chybí mi na nich ten pásek, co mají huggiesky, to by byly dokonalý.
A fotky parádní, ta s páskem kolem břucha je fakt ostrá.
nejlepší by bylo, kdyby do pléna na rady přibraly ženské, co je používají a mohly by pleny vylepšovat ne?