Poradna duly
Jana Čurdová
Zdenu, vítáme tě a doufám, že s námi se trochu rozptýlíš a nebude Ti smutno.
Mikitko, no ještě, žes někoho sehnala,ale přijde mi to fakt děsný, že Tě nikdo nebyl bez protekce schopný normálně vzít.
No a já byla dnes na Ko, vše v pořádku, Emmík (to je naše pracovní jméno:-)) má už 4,5 cm a mrskal se a jsou vidět ručičky a nožižky, to je žužo holky, celou dobu se směju jak jelito ![]()
No a posunul mi TP, takže teď mám 15.12., což je podle mě víc reálné než ten předchozí, takže my třeba fakt budeme na vánoce 3. Mě normálně málem vyhrkly slzy, když jsem tohle napsala. Ale zítra musím posunout už na pondělí ten termín toho screeningu, už vidím jak sestra bude brblat, že nemaj volno,už před tím brblala,ale ten můj doktor říkal, že kdyby byl problém, že prostě mám přijít, že sice budu muset možná čekat,ale že v nějaké mezeře to zvládnem.
No a Petrush, možná Tě to uklidní,ale mě rukou vůbec nevyšetřuje, zatím jen vaginální sondou,ale délku čípku rozhodně neřeší a řekl, že od příště už jenom přes bříško.Takže možná to vyřešetření rukou, které Tobě dělá Dr. možná není tak přesné. Uvidíš, já věřím, že ta tvoje KO dobře dopadne.
Tak pěkný večer.
Ahojky
Anonymní Péťo a Cancerko vlastně jste mne zbavili práce
, tím že si Cancerka vzala seznámek na sebe. Do jejího příspěvku a seznámku na straně 1 se nedostanu a tak už je ten seznámek na ní. Ale pro jistotu, že bych se tu v budoucnosti třeba moc často neobjevovala je to tak obře. ![]()
Tinuš a anonymní Péťo KO dopadli dobře a moc vám k tomu gratuluju. Určitě jste šťastné jak blešky.
![]()
A Tinuš mě nikdo nikdy čípek na UTZ neměřil, takže to je možná jediný způsob, jak zjistit , že něco není v pořádku. A na druhou stranu, že se něco změnilo jsem poznala už předtím, protože jsem si vaginálně zaváděla Utrogestan a zdálo se mi to hrdlo malinko jiné.
Nové těhulce Zdenulině gratuluju , tak to bude zase pro změnu možná silvestrovský anebo novoroční dáreček.
![]()
Luci z toho screeningu nemusíš být nervózní, jsi ještě tak mlaďoučká. Já mít třiadvacet
. A přeju ti ať se ti vrátí chuť k jídlu a se zvracením útrum.
Je tak ja zas zacnu odzadu abych to nahodou nezapomela ![]()
xxLeninko joooo prosim recept ja to s kuretem miluju nejvic, normalne jsme tam vzdycky davali stehna, teda tata to pak vykostil takze jen to luxusni stehenni masicko…
jen prosim te jestli to delas z halali tak to ani nepis, to tu nesezenu.
meli ja chodim taky jednou za mesic presne! a stve me to, zvlast kdyz vidim jak holky porad maji neco a chodi casteji. teda nestve me to na holkach ale tady ze je to tak malo.
a taky zadny screening, tripple test nic takoveho nedelaji ![]()
Petrus to me mrzi hned bych ti Tinku vyvencila, posli ji s babickou vsak je v duchodu ne? A ty si pospi a neuklizej porad! Ja to znam neda ti to ze? mi to ani nejde pres den usnout a pritom jsem tak unavena..
Me kdyz pichli vodu tak jsem lezela na luzku v porodnim sale a kde co jsem taky zahlidla
ale nepamatuju si co bylo ale vlozku jsem si nedrzela asi me osusili nebo co…
Peto mamky to holt poznaji…
tak ted uz se prihlasis?
nebojak to s tebou bylo.. ![]()
jeeee zdenu ty geneticke testy v CR me zajimaji! taky ziju mimo a tu se ani nedelaji, kolik stoji??? me je taky strasne smutno od te doby co mam juli kvuli nasim ale posledni dobou mi lezou na nervy tak to vyjde na stejno
ale ne je toblbe, doufam ze tve prvni ditko mluvi cesky!
vim jak je to tezke ale pokud jste oba cesi tak zas az tak moc ne. jak ses tam dostala? heuky termin
ja to pres skajp oznamila hned
my jedem do cech v polovine cervence to bych byla asi tak pocitam 17. 18. tyden ted se mi to nechce pocitat,myslis ze by bylo pozde na ty testy??
Petrus hledala jsem na internetu ten porad pro mikitaa asi myslis sama doma? ten zacina o pul jedne ale nenasla jsem nic o stitne zlaze.
Jee ted jsem zas vsechno zapomela tak si vas jdu znova precist. ![]()
chtela jsem rict ze na to obcas koukam na netu tak by se mohla mikitt podivat.
cancerko tak jsi mi odhalila zahadu proc je mi v aute blbe aridicovi ne, ty jses ale chytra
to by me nenapadlo ![]()
jo a jeste cancerko ‚pipka‘ (ty me bavis,tojsou vyrazy
) se prekrvuje to je uplne normalni v tehu, cetla jsem nake sexualni dotazy
a tam to bylo vysvetleno ze se v tehu vic prokrvuje protoze koluje vic krve nebo tak nejak, proto maji nektere zeny vetsi chut na sex protoze snadno dosahnou orgasmu
jeeee snad se nepohorsite ![]()
Magdi, bylo to Sama doma, kus jsem zahlídla a hned jsem si na Mikitku
vzpomněla.
A neurazíme se,alespoň já rozhodně ne, bez toho bychom ty mimísky v bříšku neměli:-)
Pardon, neměly (to se stydím) - když to vemu za nás ženský. Já jsem zvyklá na to množný číslo, které používáme s manžou.
Tino fajn ![]()
Jinak taky rvu castopri takovychto myslenkach
Me snad nikdy nevysetroval rukou, vlastne jen na konci tehu kontroloval ten cipajs
diky holky..zkusim to najit na netu a mrknout hned jak budu mit cas at vim s cim mam tu cest..
Ahoj Magdi, jsme v Německu celá rodina kvůli manželovi. Změnil zaměstnání, tak tu musí absolvovat roční stáž. Na konci října se vracíme zpět do Čech. Tak se naše mimi narodí už v Česku. Jinak naše Anička je Češka jak poleno! Má od minulého týdne 3 roky a snáší to tu nejhůř.Chybí jí kamarádky, babičky, pořád kňučí, že je jí smutno. První 3 měsíce to bylo celkem dobré, pak jsem jeli na 14 dnů domů a ona zažila ten rozdíl. Tu se cítí jiná, i když chodí do dětského koutku ve fitku 2-3× týdně. Ale sedí tam sama jak hřib a nechce s nikým komunikovat. Na druhou stranu už německy docela rozumí, což je neskutečné. Ale je spíše introvert, tak to má těžší. Magdi, ty bydlíš v Itálii?
Chodím tu k super gynekoložce. Vyšetřuje mě také rukou. Tak jako to dělal Dr. v Čechách. V četnosti kontrol, systému vyšetření a UTZ je německá a česká péče naprosto stejná. Jen je tato paní Dr. o dost šetrnější a jemnější než můj pan Dr. v Čechách, ale nemůžu si ani na něj stěžovat. Já jsem z toho těhotenství měla nejdřív strach, nevěděla jsem, jak to tady bude vypadat, druhé dítě jsme kvůli tomu i odložili, ale jakmile jsme tady začali bydlet, uklidnilo mě to. Tak snad nebude problém, protože tu nemáme nikoho. Do Čech jedu na to vyšetření v I. trimestru proto, že tady to stojí 160 e, zatímco u nás na MOravě „pouze“ 1400 Kč. Tak to spojíme s návštěvou a oznámení „novinky“. To vyšetření se provádí mezi 10.-14. týdnem. V 17. týdnu je pozdě. Tady se hradí stejně jako nás tripple test v 16. týdnu a v 19.-20. týdnu se provádí detailní UTZ. Jak je to u Vás???
Jo a holky, málem jsem zapomněla, děkuji Vám všem za uvítanou!!!
![]()
Mikitko ja taky nemela zadny priznaky… teda ted vim ze mela ale nebyly nijak vyrazny - hlavne jsem mela nizsi teplotu nez normalne, tak kolem 35.9, jo a taky se mi trepily vlasy, ale jinak jsem vzdycky byla docela hubena. Kazdy telo s tim bojuje jinak, hlavne kdyz uz mas nekoho kdo ti predipse ten hormon a zacnes ho brat. Mne teda od chvile co jsem otehotnela to zvysili jen trosku, brala jsem myslim nejakych 75 mikrogramu a ted jsem na 100 mikrogramech, a minulej tejden mi brali krev aby zjistili co a jak a TSH mam 1.4 takze zatim v norme a nic se nezvysuje. Takze i to je individualni. Vis jakou mas TSH? Protoze moje kdy vubec nejvyssi bylo 6.5, takze ne az tak hrozny. Na druhou stranu kamosce to taky zjistili a jeji TSH bylo 25!
Holky jinak prosim poslete ten recept na svickovou fakt
![]()
Tini, gratuluju k uspesne kontrole a aktivnimu miminku! Mne teda merili ten cipek a spoustu dalsich veci pri ty prvni kontrole na srdicko (kolem 7-8 tydnu), trvalo to docela dlouho jak merila vejcovody a kdovi co jeste dalsiho. Ale podrobnosti nevim, jen vim ze koukala na vic nez jen nase mimco.
Petrushko, co se tyce toho podpisu tak je to vazne zapeklite, i Tina se mi snazila pomoct ale proste kdyz to podle tveho prikladu zkopiruju sem tak to jde - http://bd.lilypie.com/7hoGp10/.png
ale kdyz to dam v osobnich informacich do „podpisu“, tak se to ukaze tak jak vidite dole pod carou. Holky tusite nekdo proc to tak je? Uz vazne nevim co s tim.
Tak zatim pa!
opicka 2009 : a zkopirovala jsi ten druhy html kod (pseudo html ci co), ne to obycejne html ?