Průhledný svetřík

2154
24.5.20 19:05

Pruhledny svetrik

Zdravim devcata :mavam: potrebuji poradit. Dnes jsem si koupila svetrik s kratkym rukavem, je trochu pruhledny a pod nim jsem zkusila tmave-modro bezovou podprdu. Co myslite, neni to blby, laciny? Na posouzeni posilam foto. Dekuji za nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5074
24.5.20 19:08

A ja si vzdycky myslim, ze ty co to tak nosi nemaji doma zrcadlo.
Pod bile veci nosim jen telove pradlo, ale nevim zda tohle neni prusvitne az moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
24.5.20 19:09

Já bych pod to určitě dala jenom obyčejnou béžovou podprdu. Možná zkusila ještě nakombinovat s bílým tilkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
24.5.20 19:11
@Simmcaa píše:
A ja si vzdycky myslim, ze ty co to tak nosi nemaji doma zrcadlo.
Pod bile veci nosim jen telove pradlo, ale nevim zda tohle neni prusvitne az moc.

Ja zrcadlo doma mam a jeste jsem v tom nikde nebyla, tak proto se jdu poradit sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
24.5.20 19:12

@migmina chvalim. Tmavou urcite ne. Zkus tu telovou a kdyby i ta sla videt, tak pod to tilko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
24.5.20 19:12
@Nicole 1234 píše:
Já bych pod to určitě dala jenom obyčejnou béžovou podprdu. Možná zkusila ještě nakombinovat s bílým tilkem.

Oki zkusim to, jak to bude vypadat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
24.5.20 19:14

Je to moderni :palec: me se to treba libi, je fakt ze je to moda pro stihle. Tahle kombinace se mi moc libi k dzinum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
24.5.20 19:15
@migmina píše:
Zdravim devcata :mavam: potrebuji poradit. Dnes jsem si koupila svetrik s kratkym rukavem, je trochu pruhledny a pod nim jsem zkusila tmave-modro bezovou podprdu. Co myslite, neni to blby, laciny? Na posouzeni posilam foto. Dekuji za nazory

Bílá nebo tělová podprsenka by byla lepší ale nevím, proč bys nemohla mít i tuhle tmavě modrou :kytka:

• Citovat
  • Upravit
515
24.5.20 19:15

Určitě bych volila tílko světle barvy. I světlá podprda by totiž byla vidět.

I když ono dost záleží, kam si ho budeš brát. Takže je to na uvážení dané situace.

Příspěvek upraven 24.05.20 v 19:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
24.5.20 19:18

@migmina dala bych pod to bílé jednoduché tílko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
24.5.20 19:21

Mne by si pod tím bylo jak bílé tak černé tílko a jedno rameno bych nechala více spadlé( svetřík )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
24.5.20 19:32

Pod průsvitný svetřík nosím bílé tílko, nebo tělové tílko (vlastním jich z toho důvodu několik), jen podprsenka se fakt nehodí. V žádném věku, s žádnou postavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
24.5.20 19:33
@dagmarkaa píše:
Bílá nebo tělová podprsenka by byla lepší ale nevím, proč bys nemohla mít i tuhle tmavě modrou :kytka:

Protože v tý šprndě není dost masa, proto vypadá směšně. To je celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21599
24.5.20 19:42

Dej pod to bílé nebo tělové tílko. Za mě by prostě spodní prádlo nemělo vykukovat ani prosvítat. Je to nevkusné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
24.5.20 19:50

@migmina Pod vsechny prusvitne veci nosim zasadne pradlo v telove barve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová