Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim devcata
potrebuji poradit. Dnes jsem si koupila svetrik s kratkym rukavem, je trochu pruhledny a pod nim jsem zkusila tmave-modro bezovou podprdu. Co myslite, neni to blby, laciny? Na posouzeni posilam foto. Dekuji za nazory
A ja si vzdycky myslim, ze ty co to tak nosi nemaji doma zrcadlo.
Pod bile veci nosim jen telove pradlo, ale nevim zda tohle neni prusvitne az moc.
Já bych pod to určitě dala jenom obyčejnou béžovou podprdu. Možná zkusila ještě nakombinovat s bílým tilkem.
@Simmcaa píše:
A ja si vzdycky myslim, ze ty co to tak nosi nemaji doma zrcadlo.
Pod bile veci nosim jen telove pradlo, ale nevim zda tohle neni prusvitne az moc.
Ja zrcadlo doma mam a jeste jsem v tom nikde nebyla, tak proto se jdu poradit sem.
@migmina chvalim. Tmavou urcite ne. Zkus tu telovou a kdyby i ta sla videt, tak pod to tilko.
@Nicole 1234 píše:
Já bych pod to určitě dala jenom obyčejnou béžovou podprdu. Možná zkusila ještě nakombinovat s bílým tilkem.
Oki zkusim to, jak to bude vypadat ![]()
Je to moderni
me se to treba libi, je fakt ze je to moda pro stihle. Tahle kombinace se mi moc libi k dzinum.
@migmina píše:
Zdravim devcatapotrebuji poradit. Dnes jsem si koupila svetrik s kratkym rukavem, je trochu pruhledny a pod nim jsem zkusila tmave-modro bezovou podprdu. Co myslite, neni to blby, laciny? Na posouzeni posilam foto. Dekuji za nazory
Bílá nebo tělová podprsenka by byla lepší ale nevím, proč bys nemohla mít i tuhle tmavě modrou ![]()
Určitě bych volila tílko světle barvy. I světlá podprda by totiž byla vidět.
I když ono dost záleží, kam si ho budeš brát. Takže je to na uvážení dané situace.
Příspěvek upraven 24.05.20 v 19:18
Mne by si pod tím bylo jak bílé tak černé tílko a jedno rameno bych nechala více spadlé( svetřík )
Pod průsvitný svetřík nosím bílé tílko, nebo tělové tílko (vlastním jich z toho důvodu několik), jen podprsenka se fakt nehodí. V žádném věku, s žádnou postavu.
@dagmarkaa píše:
Bílá nebo tělová podprsenka by byla lepší ale nevím, proč bys nemohla mít i tuhle tmavě modrou
Protože v tý šprndě není dost masa, proto vypadá směšně. To je celé.
Dej pod to bílé nebo tělové tílko. Za mě by prostě spodní prádlo nemělo vykukovat ani prosvítat. Je to nevkusné.
@migmina Pod vsechny prusvitne veci nosim zasadne pradlo v telove barve.