Průjem u batolete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.6.13 21:40

@PeBe24 bude mít 20 měsíců…prujem presel, ale zacalo obdobi vzdoru…:-D vstávají mi z ní vlasy na hlave :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
25.3.14 17:21

Holky mám 2 měsíčního kluka a má průjem a zvrací mi od rána. Prájem má dneska jen. Tchýňka mi řekla, že mu můžu dát čaj černý a mám ho louhovat 5 minut dýl ne, ale mě se to zdá dlouho a neřekla kolik mu tooh mám dát :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
25.3.14 18:20

Jeslti ti od rána zvrací a nic jsi do něj v podstatě nedostala, tak bych jela do nemocnice. Podle mne je moc malinkej… (vím, co to s mnohem starší udělá za 2 hodiny…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.8.15 20:17

Ahoj kluk 24mes ma prujem ale je bez teplot a nezvraci, brisko kdyz promackavam ma mekky a ani neukňourne jako ze by ho bolelo, co to muze mit? Ani nechutenstvi k jidlu nema davala jsem mu teda l piti radeji cer.caj a k jidlu mrkev s bramborem nic tucneho :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.15 11:22

Mám plašit?

Malý včera v nočníku normální bobek, ale po druhé dost vodnatý nažloutlý průjem. Dnes ráno to samé - nejdříve na poprvé normální bobek, ale když si pak řekl podruhé, tak opět vodnatý žlutý průjem. No a teď už to mám i já…

Malý vypadá normálně, chová se stejně, teplotu nemá. Ráno vypil sunar, a vzal si trochu bílého jogurtu s jablkem :roll: :roll: a teď jsem mu dala jen suchý rohlík a trochu černého čaje s cukrem.

Mám s ním letět k doktorovi?

• Citovat
  • Upravit
137
14.2.17 13:38

Holky ahoj,
nějaké nové vychytávky jak na průjem u mimin?
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.17 20:50

Ahoj holky, ráda bych se podělila o svoji zkušenost s lékem proti průjmu, ENTEROL. Dříve jsme v rodině používali lék Endiaron, ale ten nám nezabral. Poté nám lékař doporučil Enterol a ten nám zabral. Dala jsem ho i dětem při průjmu a lék se osvědčil, nyní ho bereme i preventivně na obnovení mikroflóry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí