Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
Jasnačka! Konečně nějaká, která ví jak na to.
@brumdinka píše:tak to by mě fakt zajímalo at´vim jak měřit
na to je mistr @Doctus
![]()
@pe-terka píše:
tak to znám! štrykuje to jedna známá, prý je to dobrý místo prezervativů. Mám jí věřit?
no, když ti pak nevadí chlupy( z vlny) ve vagíně, tak by to šlo
@pe-terka píše:
tak to znám! štrykuje to jedna známá, prý je to dobrý místo prezervativů. Mám jí věřit?
Jj, to Erzika take rika. Pry nebyt oteploucha, ma misto deviti deti minimalne dvacet.
@terinka4444 píše:
Pánové, tukový bachor zmenšuje penis
Proto se pro relevantní porovnání používá metoda bone-pressed. Tuková tkáň je navíc non-newtonskou kapalinou, jde stlačit. ![]()
@terinka4444 píše:
no, když ti pak nevadí chlupy( z vlny) ve vagíně, tak by to šlo
Vidíš, a já měla pochybnosti úplně jiného charakteru ![]()
@pe-terka píše:
Vidíš, a já měla pochybnosti úplně jiného charakteru
hele, nic není hnusnější, než chlupy ve vagíně
@Doctus píše:
Proto se pro relevantní porovnání používá metoda bone-pressed. Tuková tkáň je navíc non-newtonskou kapalinou, jde stlačit.
ts, prostě obrázek jasně ukazuje, že jak je tam tuk, penis je malý.
@Doctus anavíc, počítat centometry, které jsou v břiše a v tukové tkáni, aby se dosáhlo přijatelného výsledku, to zase může jen chlap
ale fakt se nepočítají ![]()
@terinka4444 píše:
@Doctus anavíc, počítat centometry, které jsou v břiše a v tukové tkáni, aby se dosáhlo přijatelného výsledku, to zase může jen chlapale fakt se nepočítají
Jasny!
Pocita se pouze to, co ususka nebo ulize
.
@terinka4444 píše:
@Doctus anavíc, počítat centometry, které jsou v břiše a v tukové tkáni, aby se dosáhlo přijatelného výsledku, to zase může jen chlapale fakt se nepočítají
Všechny studie vycházejí z BPEL, stydká kost nemění svou pozici.
@Doctus píše:
Všechny studie vycházejí z BPEL, stydká kost nemění svou pozici.
hele, my vám kašlem na studie, nás zajímá jen to, co je použitelné
chlapy taky nezajímá tvrzení, že prs je žláza držená kůží, že to není sval a s gravitací nejde nic udělat a žlázu neposílíš ![]()
@vonajebohyne píše:
Jasny!
Pocita se pouze to, co ususka nebo ulize.
PŘESNĚ ![]()
@terinka4444 píše:
hele, my vám kašlem na studie, nás zajímá jen to, co je použitelnéchlapy taky nezajímá tvrzení, že prs je žláza držená kůží, že to není sval a s gravitací nejde nic udělat a žlázu neposílíš
Použitelné je více, než je non-bone-pressed délka. Jak jsem psal, tuková tkáň je nenewtoskou kapalinou (dá se stlačit). ![]()
Při NBPEL každý dá metr / pravítko na jinou startovní pozici, takže je tam velká měřicí chyba.