Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Miňonka píše:
Holky pak si v září napíšem, jak se dá zvládnout ty školní povinnosti ( domácí úkoly, učení, když jim se tááák nechce a škola je tak strašně otravná
Tak já na té "naší " škole učila 10 let na prvním stupni ![]()
jenže vejška jaksi nevyšla, tak jsem ted v družině říkám matesovi…všechno se hned dozvím ![]()
U nás je v nabídce nepovinná angličtina, ale do té jsem kluka nepřihlásila, protože v tom množství dětí mi nepřijde užitečná… ale rovnou jsem mu zajistila výuku v jazykovce (a protože tam chodí i starší syn, tak mám velkou slevu
), se starším bude chodit do skauta a bude pokračovat v baseballu, to by mu mohlo pro první třídu stačit. ![]()
a nedělejte chutě, já teprve vařím oběd ![]()
@Hanka253 keramika by naseho myslim taky bavila. On je takovy kutil
@Hanka253 to je dobre ze jsi nasla praci. My sice bydlime s tchanovcema ale ty uz jsou starsi a ani nechci at hlidaj
Takze hledam na jednu smenu a to je neco ![]()
@neumisa ty brdo tak super
kurde to si tady mezi vama jako kuchta budu pripadat blbe
![]()
@Šema však jsem taky těžce volila mezi prací kam mě táhlo srdce a prací, kde nebude problém, že budou děti marodit a kde budu končit každý den ve 3 a ve 3:10 budu ve školce a družině.. manžel jezdí domů v podvečer, takže vše bude na mě. Babička jedna je 80 km daleko a druhá ještě pracující..a navíc, jsou to moje děti, ony si své už odchovaly..
Ahoj - Karlička taky letos nastupuje do první třídy, tak si po 12 letech zase ten školní kolotoč zopakuji z pozice rodiče - velmi natěšeného rodiče. Karlička se do školy hrozně těší a strašně moc doufám, že se jí škola bude líbit. Děti miluje, je bezprostřední a nadšená. Narodila se s rozštěpem obličeje, takže chodí pravidelně na logopedii, nosí rovnátko - ale ví proč a tak si snad se zvědavými otázkami poradí sama. Mějte hezké prázdniny. ![]()
@Hanka253 jo aha, hm. No a to je dalsi vec.. Holka mi ve skolce letos dost marodila ( kluk taky prakticky celou skolku) takze proste se bojim ze nekde nastoupim a jee ja mam dite doma..
No je to sila
ale neblbni… já si profesní spor odtrpěla u staršího kluka. Tam jsme si s učitelkou nesedly, já jí viděla pod prsty a potichu jsem trpěla jsem 4 roky (klukovi jsem neříkala nic, protože paní učitelka byla bůh). strašné.