Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ajleenka Jestli tam bude dusik jeste po vikendu, tak to bude hodne nadejne…Drzim palecky:)
moc moc!!! Ja byla dnes na krvi a hcg mam 831 jednotek ( a to jsem 16den po IUI a cca 4TT),ale na ultrazvuku jeste nic videt neni, mozna trochu naznak, ale jeste je pry brzo, tak pristi tyden znova…
@Hejhulka25 hlavne pozitivne, ja mela teda taky nervy a jeste ted porad jsem nervozni:)
@sivana píše:
@Hejhulka25 hlavne pozitivne, ja mela teda taky nervy a jeste ted porad jsem nervozni:)
nemáš někde schované testíky?
tak to gratuluju ![]()
@jajda81 Jajdo,uz jsi byla na krvi a na UTZ? Ja dneska 16.den po IUI a Hcg 831 a na UTZ jeste nebylo videt nic, mozna naznak, ale jdu znovu pristi tyden…
@Hejhulka25 @Hejhulka25 mam ted jsem to nafotila, ale je to uz zaschle
@sivana Já právě nevím, kdy jsem přesně měla tu ovulku, tenhle cyklus byl takový divný. Na ultrazvuk je ještě brzy, ale hcg je krásné, gratuluji. ![]()
@Hejhulka25 Já na příznaky taky už moc nedám, protože jsou každý měsíc. Ale člověk si vždycky říká… co kdyby náhodou to bylo ono… určitě znáš. Mě jenom bolí bradavky (to před ms nemívám) a právě trochu ta záda a bříško (ale to zase mívám i jindy).
@ajleenka píše:
@sivana Já právě nevím, kdy jsem přesně měla tu ovulku, tenhle cyklus byl takový divný. Na ultrazvuk je ještě brzy, ale hcg je krásné, gratuluji.
@Hejhulka25 Já na příznaky taky už moc nedám, protože jsou každý měsíc. Ale člověk si vždycky říká… co kdyby náhodou to bylo ono… určitě znáš. Mě jenom bolí bradavky (to před ms nemívám) a právě trochu ta záda a bříško (ale to zase mívám i jindy).
tak mě právě záda ani břicho nebolí, ale ono ještě přijde ![]()
@sivana píše:
@Hejhulka25 moje testiky, ale jak rikam uz jsou zaschle:)
a pregnyl jsi měla dva dny před iui? krásné testíky ![]()
@ajleenka Dekuji,snad bude vse ok a po vikendu dej vedet, moc drzim pesti!!! Ja na sobe ovulaci nikdy nepoznala..
@sivana Já ji právě vždycky poznala a tentokrát moc ne.
Respektive ta doba, kdy bych jí odhadovala mi vůbec neseděla s termínem pro iui, což ale není nic nemožného… ![]()
@ajleenka no ale tim pregnylem nebo co jsi mela, Ti ji vyvolaji, neboj, ono se to tam nejak popralo, priroda si poradi, budem doufat…:)