Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Cracky ještě minulý cyklus jsem měla vaječníky pěkně zvětšené tak uvidíme jak to bude dál.
Ahojky holky,, příští pondělí jdu na první injekci k ivf,, moc se na to už těším.
tak pokud máte někdo nějaké rady, jak se dopracovat po transferu k // sem snima hh.-)
Ahoj holky tak už jsem po ET. Bohužel né moc dobrý. Zbyli mi nakonec jen 2 embrya a 1 horší. Zavedli mi 1 embryo, že prej to bude pro mě lepší kvality AB. Druhé kvality BB zamrazili a tím třetím BC a pak se prý uvidí jak se dovivine. Jsem z toho špatná chtěla jsem 2 a ted mám pocit, že s 1 nemám šanci aby se chytlo. Doufala, jsem, že jich zbyde aspon 5.Tak se zatím mějte a všem držím palce ve snažení.
@andyxxx proc bys nemela sanci, bud hlavne v klidu. my si nechali zavest jedno embryjko a zatim se mu u me libi a drzi se
pry neni moc velky rozdil jestli zavedou jedno nebo dve ![]()
Fakt tak já jsem myslela, že je to lepší když si nechám 2.Ale co nedá se nic není. A co znamenají ty písmenka AB, BB nevíte?
@andyxxx 2 embryjka zvysuji sanci o cca 5%, takze to vubec resit nemusis…ta pismena oznacuji proste kvalitu toho embryjka, nejlepsi je aa, pak ab, ba, bb, bc, cb, cc…
@andyxxx hlavně na té kvalitě označení ani moc nezáleží, ne vždy je ebryo A uspěšné, z vlastní zkušenosti jsem měla B a mnohé holky A super kvality a vyšlo to mě a jim ne, není to dané, prostě bud se chytí a nebo ne takže označením se zbytečně nezatěžuj a buď hlavně v klidu.-)
Ahojky,, chci se jen zeptat,, nabídl někomu z vás embryolog po odběru asistovaný hatching,, nebo jste si ho vyžádaly?? prý pokud je povrh narušený tak se lépe uhnizduje,, nevíte co je na tom pravdy,,??
@katkalaila ja jsem mela hatchujici blastocystu, u te se uz hatching nedela. jinak bych ho nechala, mela sem silny obal vajicek, oplodnily se nam jen diky ISCI. bez isci z 13ti vajicek ani jedno ![]()
@Cracky aha děkuju ti za radu,,, silný obal ti zjistí po odsátí,,,??? hhh jsem ani netušila co vše nevím ![]()
@Cracky jinak ti chci moc pogratulovat ke //
můžu se zeptat v jakým caru jsi byla??
@katkalaila nee zjistili to az kdyz se samo neoplodnilo zadne
vedet to dopredu tak nechame isci na vsechny at mame plny mrazak
byla jsem ve fn olomouc, kam chodis ty?
@katkalaila uz to vidim, sem blba
taky sem mela dlouhy protokol, bylo to pro me nekonecne ![]()
@Cracky aha,, takže pokus omyl,,, no já k apolináři jdu tam v pondělí 22dc na první injekci a pro rozpis na stimulku,,, jsem dost zvědavá kolik budou doplatky za léky.-) prý je zas nový ceník a pojištovny zas podražily ![]()
@Cracky jak dlouho jsi stimulovala atd? promin že tak slídímm,, ale je to nekonečný to čekání,,,