Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@i.irenka to mi povídej,, ale oni zase vědí co dělají,, i když nás to štve
@i.irenka no to máš asi pravdu, někdy ty obaly jsou moc silné tak je asi lepší jim napomoct,,
no at tak či tak moc ti držím palce at se zadaří,,a zítra si budeš volat jak to s kuličkoma vypadá,?
@katkalaila rekli mi at to necham na patek. taky si po opu krvacela? jsem z toho nesva ![]()
@i.irenka ha až v pátek? no všude je to jinak,, ne nekrvácela ale kamarádka z jiný diskuze ano,, asi záleží na tom jak moc se štourají ale neboj je to určitě v pořádku,, když tak pij ráno vymyčkaný citron s vodou ten stahuje cévy
@i.irenka ne pořád nic
už mě to dost štve tak snad dojde co nejdřív,, už mě to nebaví čekat ale co člověk nadělá,,
@katkalaila ty jo tak pevne nervy! treba to je znameni ze tentokrat to bude jinak ![]()
@i.irenka no nevím jesti znamení ale to spíš zkouška mé odolnosti a trpělivosti
děkuju,, snad dojde už mě nebaví se tady přes měsíc koukat na hormony který jsou mi na prd.-)
@snowhite31 poslala jsem Ti zprávu
Drž se!!!
@katkalaila Snad ona mrška dorazí. Já na IVF měla jít už koncem září, ale kvůli MS jsem šla až začátkem listopadu. Jeden měsíc nechtěla dorazit ani po vyvolávačce, ale já měla cystu
Holt to chce hodně trpělivosti ![]()
@i.irenka já jsem začala krvácet přímo na sále těsně po OPU - asi mi prý píchli nějakou cévku, ale pak jsem chvíli ležela, dělali mi UTZ a už to bylo dobré. Doma jsem ani nešpinila a měla jsem 8 vajuch, z toho vydrželo jen 5 a do stádia blastocysty pouze 1 a zbytek nám nedoporučily zamrazit. Tak proč už mi nezavedli třeba morulku a nezamrazily ty morulky dokud ještě 3-4 den se vyvíjely? Ony se pak ten pátý den přestaly vyvíjet a nedosáhly kvality blastocysty a jako morulky už byly asi špatné - jinak nevím ![]()
O AH také přemýšlím - zase se tím zvýší úspěšnost uchycení, tak to asi zkusíme. U nás to stojí 3500,–
@sikoku jéé to mi ani neříkej, tak doufám, že se mi to jen opozdí cysty sice mám ale prá je to zanedbatelná velikost,, tak doufám, že to tak i zůstane
@katkalaila tak snad jo, já ji měla už větší, brzdila mi MS, tak mi jí na sále píchli a odsáli jako při OPU, no zážitek ![]()
@sikoku jéééééé tak to dneska budu mít asi bezesnou noc
![]()
no já se tí mrchy už nemůžu dočkat pořád na to myslím,, at už příjde,,, a ona nic tak doufám, že po et už nedojde,, to bych si jí zase moooc nepřála hhhh
@katkalaila vubec tomu nerozumim zda AH je stejne jako ISCI. Myslim, ze je to neco jineho. AH je, že naříznou embryjko před ET.
Čauky holky, hlásím, že díky zastavovačce před OPU mi nenarostla sliznice, tudíž se KET odkládá na další cyklus
. Od 2. DC začínám zobat další pilulky.. Vypadá to, že KET bude kolem Vánoc. No nic, zas jdu čekat ![]()
@Evaa.j tak to mě mrzí
já na sliznici užívala Kontryhel a nyní jsem si objednala bylinky přímo od bylinářky, je prý vhodné je užívat před IVF, tak po zkončení MS hurá na to ![]()