Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@HandulkaK Už stimuluji 5 den, ve středu kontrola.
Doktor říkal, že na odběr to vidí pátek až pondělí, ale byla sem tam hned po první injekci, takže těžko říct.
Folikulů bylo 9, což asi není žádnej zázrak, čtu že holky mají třeba i 15, 20 folikulů.
@Janča209 a můj dr říká, čím vic, tím horší kvalita. Takže určitě lepší 9 krásných než 25 horsich
@HandulkaK První den 225 a teď všechny ostatní dny 200, myslela sem, že se to bude snižovat.
Jako zatím se cítím dobře, tak snad se něco nepo.. Měla si taky nějakou takovou dávku?
@HandulkaK Tak to sem ráda, snad budou kvalitní.
Teď si mě potěšila. ![]()
@Anonymní píše:
Tak dnes začínám se stimulací k IVFmám si píchat gonal, sestřička mi ho píchla zhruba ve tři hodiny odpoledne a zítra si ho mám píchnout už v jedenáct ráno a pak prostě ráno…jenže já jsem si neuvědomila, že jdu zítra do práce a ono se to má skladovat v ledničce, což takovou možnost v práci nemám. Myslíš, že by vadilo, kdybych si to píchla hned ráno, tak 5:45? Už je pozdě, jinak bych jim zavolala… Že mi to hned nedošlo
Jinak mám zatím celkem pozitivní náladu z toho, nervóza konečně trošku odezněla
Ja jsem zacinala s puregon pen a ten mel byt taky v lednicce, jinak s tim posunutim jsem to taky resila a sestricka rikala abych si to pichala kazdy den zhruba ve stejnou domu takze abych si to nepichla napr.:v podneli v 5 rano a v utery v jedenact. Takze si myslim ze kdyz si to budes pichat vzdy ve stejny cas nemelo by to vadit, ale nevim ja jsem gonal nemela.Ale preji hodne stesti.
@Janča209 ja měla jen 50
poslední stimulaci 100a teď budu mít 150
@HandulkaK Vážně jen 50?
Tak snad to u mně vychytal a nepřestimuluje mě. Přece jen po jedný injekci těžko soudit, taky mi říkal, že stimulace trvá cca 9 dní.
@Janča209 ne neboj, ja mám tu nejnižší, měla jsem jen dvě, pak čtyři, pak devět a pak 11 ![]()
@HandulkaK Sem na to zvědavá.
A takže u vás i kdyby byly nějaký mrazáčci, tak manžel už je nebude chtít použít?
@Janča209 ja jsem nikdy mrazacky nemela. Když budou dvě, necháme vrátit obě.
@Janča209 píše:
Taky si teď píchám gonal a sestřička mi řekla, že v lednici to mám skladovat jen do doby než ho začnu používat, pak už ho mám nechávat při pokojový teplotě.
Super, to vyřešilo můj problém, moc děkuji ![]()