Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To mě mrzí, ale to šesté určitě dopadne
můžu se zeptat kolik je ti let?
@Aduš77 verim tomu, ze ano. Bude to pate. Píší šesté, ale u jednoho nedošlo ani k odběru.
Ano, můžeš. 24.
Holky, tak kontrolu mám za sebou. Sliznice dostačující a počet folikulů sem z doktora nedostala, řekl mi že je podstatné mít jedno kvalitní, což chápu, ale něco mi naznačit mohl. Odběr mě čeká v pátek, tak uvidím co mi pak řekne embryolog. ![]()
@Aduš77 Cena je u každého jiná, ale za léky sem teď dala cca 3 000, ale zůstalo mi v případě neúspěchu něco na příště. Odběr v narkóze mi bylo dneska řečeno 9 000 a 5 000 za spojení se spermií. ![]()
@Janča209 tak parada!
Škoda ze neřekl, mě řeknou vždy cca kolik folikulu vidí. ![]()
Tesis se, na patek? ![]()
@HandulkaK Taky mě mrzí, že vůbec neřekl počet. Na minulé kontrole říkal 9, tak snad dorostly aspoň tyhle.
Už se těším, ale mám strach, aby to dobře dopadlo. Jojo, jdu v narkóze, snad jí přežiju.
Ty si taky byla při každém odběru v narkóze?
@Janča209 ja nebyla ani jednou ![]()
Nechtěla jsem. Braním se tomu jako cert ![]()
Určitě to dopadne dobre.
@HandulkaK Já sem narkózu nikdy neměla, tak nevím jestli si jí dávat, ale on mi na výběr ani nedal.
Bolí ten odběr hodně? Když by se to dalo zvládnout bez narkózy, tak je zbytečná, ale aspoň se na 15 minut prospím. ![]()
@Janča209 mě na výběr také nedali, ja proste rekla ze nechci ![]()
Dá se to vydržet, ale jiné holky píši, ze ne, tak těžko říct co sneses ![]()
@Janča209 tak ja úplně v pohode 10 folikulu a možná bych dala vic…
Ale my poprvé měli jedno a u toho nedávají narkozu tak jsem si to vyzkousela ![]()
@HandulkaK Aha, tak já možná těch 10 folikulů ani mít nebudu, tak bych to taky dala, ale tak uvidím. Má to být dětská narkóza, tak si to aspoň vyzkouším. ![]()