Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Určitě
Tak to máme spoustu společného. Obdivuji tě, že jdeš do toho po páté.. Já mám strach, že když to nevyjde hned poprvé, tak další kolo psychicky nezvládnu
Moc držím palečky, ať to dobře dopadne!!
@Anonymní píše:
Super, to vyřešilo můj problém, moc děkuji
Není za co.
Právě sem se na to ptala jestli to musí být v ledničce, tak snad to ví správně. ![]()
@Janča209 píše:
Není za co.Právě sem se na to ptala jestli to musí být v ledničce, tak snad to ví správně.
Asi ano
Já teď pročetla leták k tomu, a nikde jsem nenarazila na to, že by to mělo být v ledničce..
Teda pokud jsem to nepřehlédla, všechno je možné
Jinak já mám dávku 75, prý kvůli PCO.. ![]()
@Anonymní píše:Určitě
Tak to máme spoustu společného. Obdivuji tě, že jdeš do toho po páté.. Já mám strach, že když to nevyjde hned poprvé, tak další kolo psychicky nezvládnu
Moc držím palečky, ať to dobře dopadne!!
Verim, ze to dopadne, jednu máme doma a z listopadového jsem byla těhotná- jen to odešlo s MS. Ale teď to určitě dopadne. ![]()
@HandulkaK píše:
Verim, ze to dopadne, jednu máme doma a z listopadového jsem byla těhotná- jen to odešlo s MS. Ale teď to určitě dopadne.
Moc držím palečky!! ![]()
@Anonymní píše:
Asi anoJá teď pročetla leták k tomu, a nikde jsem nenarazila na to, že by to mělo být v ledničce..
Teda pokud jsem to nepřehlédla, všechno je možné
Jinak já mám dávku 75, prý kvůli PCO..
Doktor mi říkal, že kvůli PCO taky dostanu minimální dávky, ale pak měl dovču a dávky mi psal jiný doktor a sem docela ráda, protože třeba i na clostík sem reagovala až strašně pozdě, takže bych při nízký dávce vůbec nemusela reagovat, ale těžko říct. ![]()
@Janča209 píše:
Doktor mi říkal, že kvůli PCO taky dostanu minimální dávky, ale pak měl dovču a dávky mi psal jiný doktor a sem docela ráda, protože třeba i na clostík sem reagovala až strašně pozdě, takže bych při nízký dávce vůbec nemusela reagovat, ale těžko říct.
A jakou jsi nakonec dostala dávku? Já právě na clostil nereagovala vůbec ![]()
@Anonymní píše:
A jakou jsi nakonec dostala dávku? Já právě na clostil nereagovala vůbec
Ja měla od 50- 125 a reagovala jsem vždy. Na clostyl vubec
@Anonymní píše:
A jakou jsi nakonec dostala dávku? Já právě na clostil nereagovala vůbec
První injekce 225 a všechny ostatní dny zatím 200. Zítra uvidím co mi doktor řekne.
@Janča209 budu na tebe myslet, pak napis, kolik jich tam mas. ![]()
@HandulkaK Děkuji, hned zítra budu žhavit mobil.
Snad to bude dobré. ![]()