Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dám hned vědět, jsem zatím pořád optimista, takže taky čekám dobré zprávy
dělám si srandu, že si tam hraje na schovku
a jestli dobře koukám tak ty taky čekáš na svůj první UTZ? já
Holky!!! je to tam!!!
ovulace prostě byla těsně před MS, jejda mi se tak ulevilo ![]()
vierra píše:
Holky!!! je to tam!!!ovulace prostě byla těsně před MS, jejda mi se tak ulevilo
vierra: ahoj, mám strašnou radost, jupííííííííííííí
a máte i srdíčko? Nebo v kolikátém tt jsi?
Já teď mažu ven, ale určo jak se vrátím kouknu ![]()
Mám fakt radost
![]()
Ahoj Evi, moc děkuji, na srdíčko je ještě brzy, ani mi neřekla ve kterém jsem, bylo to malinké, 19.3. jdu na kontrolu. Jen mi řekla, že u mě se určitě nebude řídit podle menstruace ale vždy jen podle UTZ, jen by mě stresovala s tím, že se to asi špatně vyvíjí atd. Jsem fakt spokojená s Dr ![]()
vierra píše:
Ahoj Evi, moc děkuji, na srdíčko je ještě brzy, ani mi neřekla ve kterém jsem, bylo to malinké, 19.3. jdu na kontrolu. Jen mi řekla, že u mě se určitě nebude řídit podle menstruace ale vždy jen podle UTZ, jen by mě stresovala s tím, že se to asi špatně vyvíjí atd. Jsem fakt spokojená s Dr
vierra:
tak to je super, ještě jednou gratuluju ![]()
Děkuji
jsem tak trošku počítala
Dr říkala, že má celkový váček 7,8mm to by mohlo odpovídat 5+4???? ![]()
vierra píše:
Děkujijsem tak trošku počítala
Dr říkala, že má celkový váček 7,8mm to by mohlo odpovídat 5+4????
Vierra: Ahoj, tak to jsme na tom stejně, já dnes 5+5, tak držím palce i nadále a piš, ať vím, co je s tebou
![]()
Ahojte:-) tak jak pokračujete? jsem trošku nervózní, nějak vymizely veškeré příznaky těhotenství, prsa skoro nebolí, hlad už není, unavená nejsem…mám trošku strach jestli je vše v pořádku, kontrola je až 19.3. to do té doby asi skončím v blázinci ![]()
vierra
ahojky taky jsem to tak měla všechny příznaky zmizely pak udeřily v 6tt nevolnosti pak zas 3 dny nic a pak znovu takže bud v klidu urcite je vše ok ![]()
Ahoj, ráda bych se mezi vás zařadila
Včera mi dr. potvrdil těhu ultrazvukem. Jsem v 5+6tt Na ultrazvuku mi řekl že je tam váček 15 mm. Jak tady čtu diskuzi…není to moc velké? ![]()
zdravim
ja jsem v 6tt, nejake komplikace byli,ale ted to vypada,ze je snad vse ok…velikost mi doktor jeste nerekl,ale v pondeli mam kontorlu,tak doufam,ze uz mi rekne neco vic:-) kdy se dostavaji prvni fotecky?? ![]()
vierra: Ahojky, to je úplně normální, že příznaky vymizely. Teď tě čeká buď nevolnosti, anebo vůbec nic a bude ti krásně
. Jinak neboj nic se neděje, kdyby ano tak krvácíš. Pokud ne, tak je vše v pořádku ![]()
Abidail ahoj, tak to jsi mě uklidnila
nevolnosti klidně vynechám
ale mám třeba strach ze zamlklého těhu tak asi ani nemusíš krvácet ne?
vítám nově příchozí Jullii a verunkka2
Jullii: 15mm není moc velké protože jestli máš dáno 5+6tt podle poslední MS, tak to taky tak vůbec nemusí být
vím o čem mluvím, ovulku jsem měla před menses a najednou jsem o týden někde úplně jinde a to mě od začátku strašili s mimoděložním
ty jsi zas mohla mít ovulku klidně pár dní dřív.
Verunkka2: fotečku dostaneš když si o ni řekneš, klidně na prvním UTZ:-)
diky za info
jen sem se rikala,abych nebyla divna,ze chci fotku uz takhle brzy ![]()