První kontrola 5+3 a 7mm váček:)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
2.3.12 17:58

dám hned vědět, jsem zatím pořád optimista, takže taky čekám dobré zprávy :-) :hug:dělám si srandu, že si tam hraje na schovku :lol: a jestli dobře koukám tak ty taky čekáš na svůj první UTZ? já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
2.3.12 17:59

to na konci tam nemá být, jsem nějaká zblblá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
4.3.12 13:41

Holky!!! je to tam!!! :lol: ovulace prostě byla těsně před MS, jejda mi se tak ulevilo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
4.3.12 14:21
vierra píše:
Holky!!! je to tam!!! :lol: ovulace prostě byla těsně před MS, jejda mi se tak ulevilo :dance:

vierra: ahoj, mám strašnou radost, jupííííííííííííí :dance: :dance: :dance: a máte i srdíčko? Nebo v kolikátém tt jsi?
Já teď mažu ven, ale určo jak se vrátím kouknu :palec:
Mám fakt radost :potlesk: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
4.3.12 14:30

Ahoj Evi, moc děkuji, na srdíčko je ještě brzy, ani mi neřekla ve kterém jsem, bylo to malinké, 19.3. jdu na kontrolu. Jen mi řekla, že u mě se určitě nebude řídit podle menstruace ale vždy jen podle UTZ, jen by mě stresovala s tím, že se to asi špatně vyvíjí atd. Jsem fakt spokojená s Dr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
4.3.12 15:56
vierra píše:
Ahoj Evi, moc děkuji, na srdíčko je ještě brzy, ani mi neřekla ve kterém jsem, bylo to malinké, 19.3. jdu na kontrolu. Jen mi řekla, že u mě se určitě nebude řídit podle menstruace ale vždy jen podle UTZ, jen by mě stresovala s tím, že se to asi špatně vyvíjí atd. Jsem fakt spokojená s Dr :-)

vierra: :dance: tak to je super, ještě jednou gratuluju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.3.12 08:07

Děkuji :-) jsem tak trošku počítala :think: Dr říkala, že má celkový váček 7,8mm to by mohlo odpovídat 5+4???? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
5.3.12 09:00
vierra píše:
Děkuji :-) jsem tak trošku počítala :think: Dr říkala, že má celkový váček 7,8mm to by mohlo odpovídat 5+4???? :nevim:

Vierra: Ahoj, tak to jsme na tom stejně, já dnes 5+5, tak držím palce i nadále a piš, ať vím, co je s tebou :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
7.3.12 08:07

Ahojte:-) tak jak pokračujete? jsem trošku nervózní, nějak vymizely veškeré příznaky těhotenství, prsa skoro nebolí, hlad už není, unavená nejsem…mám trošku strach jestli je vše v pořádku, kontrola je až 19.3. to do té doby asi skončím v blázinci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
7.3.12 08:21

vierra
ahojky taky jsem to tak měla všechny příznaky zmizely pak udeřily v 6tt nevolnosti pak zas 3 dny nic a pak znovu takže bud v klidu urcite je vše ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
7.3.12 08:39

Ahoj, ráda bych se mezi vás zařadila :mavam: Včera mi dr. potvrdil těhu ultrazvukem. Jsem v 5+6tt Na ultrazvuku mi řekl že je tam váček 15 mm. Jak tady čtu diskuzi…není to moc velké? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
7.3.12 09:38

zdravim :mavam: ja jsem v 6tt, nejake komplikace byli,ale ted to vypada,ze je snad vse ok…velikost mi doktor jeste nerekl,ale v pondeli mam kontorlu,tak doufam,ze uz mi rekne neco vic:-) kdy se dostavaji prvni fotecky?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
7.3.12 09:52

vierra: Ahojky, to je úplně normální, že příznaky vymizely. Teď tě čeká buď nevolnosti, anebo vůbec nic a bude ti krásně :). Jinak neboj nic se neděje, kdyby ano tak krvácíš. Pokud ne, tak je vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
7.3.12 12:50

Abidail ahoj, tak to jsi mě uklidnila :-) nevolnosti klidně vynechám :lol: ale mám třeba strach ze zamlklého těhu tak asi ani nemusíš krvácet ne?
vítám nově příchozí Jullii a verunkka2
Jullii: 15mm není moc velké protože jestli máš dáno 5+6tt podle poslední MS, tak to taky tak vůbec nemusí být :-) vím o čem mluvím, ovulku jsem měla před menses a najednou jsem o týden někde úplně jinde a to mě od začátku strašili s mimoděložním :-) ty jsi zas mohla mít ovulku klidně pár dní dřív.
Verunkka2: fotečku dostaneš když si o ni řekneš, klidně na prvním UTZ:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
8.3.12 16:03

diky za info 8) jen sem se rikala,abych nebyla divna,ze chci fotku uz takhle brzy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí