První příkrmy
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@sedmikrassa @L-ennka no, starší se kolem 10měsíce začal budit jen jednou, kolem 3-4h ráno, pak kolem 6h a pak většinou ještě spal tak do 7.30 i dýl. Ranní kojení bylo předposlední které jsem rušila. V 1roce už spal celou noc. A pak se v 16měsících začal zase budit
3×. Teď už se budí 1× nebo vůbec. Včera tuším že mě nevzbudil vůbec. Ale zas vstával 4.45 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@L-ennka jo,jo, to jsem byla já, ale spaní do 9 hod se podaří mál
okdy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky
Mám 2,5měsičního Davidka a ten se budí jednou za noc a to mezi 4a5hod. ranni. Usíná tak kolem 19hod. V kočárku mi spí i 4hod. v kuse, jen ho tam položím tak už chrní a jak ho vytáhnu tak řev
Jinak takovou pohodu mam tak 3tydny, jinak 2 měsíce jsem prožila doslova peklo, malej trpěl na ukrutný koliky řval řval a řval napapal se do 5min řev ten trval. 2hod nez to stravil hodinu klid další jídlo a znova, bylo to hrozné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děvčata, šílená noc
Usnula v 19 h, ve 20.20 šílený řev, uspávala jsem 20 minut, ale bez kojení. Pak to šlo po 2 h.23h,1.10,3.40,5.40, to jsem si ji i vzala k sobě a od 6.30 jsme vzhůru. Jsem odrovnaná.
.Malá se na mě řehtá, výborná nálada
,přitom včera přes den spala jen půl hodinky dopoledne a půl hodinky odpoledne v kočárku, vozil ji tchán a říkal, že mu pak dlouho řvala. Pak až do těch 19 spát nechtěla. Kde to dítko bere energii, já jsem úplně vycuclá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cao holky, jak to delate ze s vama mrnousci spinkaji jeste ve vasi posteli? ja kdyz ji ke me dam kolem te 6hod tak uz proste spat nebude. hraje si neco brouksa, piska atd ale spinkat ani nahodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cvrcek 1906 ahojky holky dneska u nás taky strašná noc, byli jsme vzhůru snad 7× jako děsný, podle mě to bylo, že nebyl vykakaný, nebo nevím, ale jsem totál ko!!! Já nevěřím, že bude někdy spát celou noc, fakt ne, když to vidím…a přesně jak píšeš řechtá se na mě a super nálada, ale spal teda až do 8,45, ale usnul před 8
taky si ho vždycky vezmu ještě do postele…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj prcek spí se mnou v posteli..no a někdy po 6h usne ještě a někdy ne.
Poslední dny ale starší spí celou noc
konečně. Ale zas poslední tři dny vstávačka 4:45, 5:10 a 5:15
no jo, nemůžu mít všechno. až se přestane budit menší, tak se snad i vyspím. Dneska byl hore 3× tuším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak já jsem dneska v noci kojila 4×, takže celkem pohoda, ale už jsem z toho vstávání tak zblblá, že se budím i já třeba co hodinu jen tak
![]()
V posteli se mnou Filípek dokázala usnout, když byl menší, teď už se nám to dlouho nepovedlo…hlavně ráno bych to brala, protože vstává pravidelně v 6:30.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cau holky, ja uz jsem normalne tak zblbla a ty noci se mi tak pletou, ze ja uz ani rano nevim v kolik jsme vstavali
jo a mam jeste dotaz..v kolik mesicich se vam deti otocili na brisko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@L-ennka Filípek se poprvé sám otočil na bříško na den přesně ve 4. měsících
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky co davate na zacpu? Jsou nějaký dobrý laktobacilky_Děkuji za radu:(
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennia hmmm,maly bude pristi tyden pet mesicu a jeste se neotocila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
L-ennka jé děkuji moc mala se ti otočí mě mala začla pas koně až po třetím měsíci a obracet ve čtvrtym. A zpatky jí to nejde vždycky začne šíleně řvat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit