První příkrmy
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Allysai hmm,jenze ja na to nemam nervy ji nechat proste rvat.nebo rvat..ona nerve, ona se spis jen vzteka. dneska nechtela bejt ani v sedacce ani pod hrazdickou proste nic, ja jsem pak jen nasrana, protoze ji nechci porad nosit, ma sedm kilo a to se uz fakt neda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja ti to věřim ja to musela taky vydržet. Myslele jsem že se stoho už zblaznim.Moje mala ma pres sedum kilo taky-a zada mam jen jedny.Me to zabralo i u kluka tomu už je 2,5roku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Allysai no taky mam takovej pocit.ona hlavne nema vubec proste zajem lezet treba pod tou hrazdickou a koukat na ty hracky, porad proste jen nosit, nosit, nosit, nosit!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já se hrozně omlouvám, že vám sem vstupuji, ale střeva se dostávají do normálu mezi 3-4 měsícem. Neznám nikoho v mém širokém okolí, kdo by přikrmoval později než v 5. měsíci, zvláště pokud má miminko hlad a má větší váhu než 6 kilo. Jinak, moje malá je přikrmována od 17 týdne, a teprve tehdy, po zavedení příkrmů, přestala trpět zácpama, bolestmi břicha a hlavně hladem, začala konečně i více spát. Do té doby mohla vypít sunaru i MM kolik chtěla a stejně ji to neuspokojilo. Takže fakt záleží na miminku, ale střeva jsou připraveny už dávno, jen se musí, bez ohledu na věk, vždy začít s rozumem, a ne hned dát vepřo knedlo zelo
Ale rozhodně se nejdu sem hádat, jen jsem napssala svou zkušenost a doporučení zase mé doktorky.
- Citovat
- Upravit
@sad 1 taky jsem psala pokud miminko nema hlad a stačí mu mliko a hlavněděti po kolikach jsou radi že je nic zrovna nebolí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Allysai píše:
@sad 1 taky jsem psala pokud miminko nema hlad a stačí mu mliko a hlavněděti po kolikach jsou radi že je nic zrovna nebolí
chápu, moje malá trpěla kolikama taky, no hrůza, ale pak přestaly a od příkrmů už je bříško v naprostém pořádku, koliky totiž vystřídaly zácpy
Ale teď už mám dávno svatý klid
![]()
- Citovat
- Upravit
@L-ennka Zkus vydržet a treba se začne víc hybat a zkus i tu deku vyměnit. Možná jí to bude nutit se dostat
i za hračkami
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sad 1 maly bude pristi tejden pet mesicu a rekla bych, ze uz tak dobre mesic ji nedavam jen mliko, vyzkousela jsem toho docela dost..sunar, stavy z mrkve, jablka, na noc jsem zkousela i kasi, ovocny presnidavky ted jsem ji dala dokonce i rozmixovanej banan a nic ji z toho neni. prave naopak, jak pises, kdyz mela jen MM, tak ji casto bolelo bricho a ted uz vubec ne, ani kapky na prdy ji uz nedavam
stava se, ze se nemuze vykadit, ale uz kvuli tomu nebreci, ze by ji bolelo bricho. doktorka mi taky rikala, at ji zacnu stavy davat az od patyho mesice, ale je to moje dite a ja si ji budu davat proste co budu chtit.kdyz vidim, ze ji to chutna a nic ji po tom neni, tak nevidim duvod ji to nedat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@L-ennka každý dítě je jiny a doktoři ho neznají tak jak my ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennia píše:
@cvrcek 1906 já bych taky radši vařila, ale musím sehnat nějakou dobrou zeleninu, teď v zimě je to dost problémAle skleničky jsou nehorázně drahé, aspoň ty zeleninové teda
Jinak se dá koupit i kvalitní mražená zelenina, vůbec to nevadí, a hodně ušetříš. Já vařím malé skoro všechno - brokolici, mrkev, kukuřici, brambory, špenát, květák…jen maso mám zamražené a naporcované a vždy vytahuju a smíchám třeba s brokolicí a těstovinami. Jinak vařím vždy na 2 dny, uchovávám v lednici.
- Citovat
- Upravit
@L-ennka píše:
@sad 1 maly bude pristi tejden pet mesicu a rekla bych, ze uz tak dobre mesic ji nedavam jen mliko, vyzkousela jsem toho docela dost..sunar, stavy z mrkve, jablka, na noc jsem zkousela i kasi, ovocny presnidavky ted jsem ji dala dokonce i rozmixovanej banan a nic ji z toho neni. prave naopak, jak pises, kdyz mela jen MM, tak ji casto bolelo bricho a ted uz vubec ne, ani kapky na prdy ji uz nedavamstava se, ze se nemuze vykadit, ale uz kvuli tomu nebreci, ze by ji bolelo bricho. doktorka mi taky rikala, at ji zacnu stavy davat az od patyho mesice, ale je to moje dite a ja si ji budu davat proste co budu chtit.kdyz vidim, ze ji to chutna a nic ji po tom neni, tak nevidim duvod ji to nedat.
přesně tak, naprosto souhlasím. Jinak pokud se nebude moct vykakat, dej miminku denně jablíčko, ještě podušené, anebo hrušku, poradila mi to dr., a fakt super. Malá denně 1-2 x pravidelně.
- Citovat
- Upravit