První příkrmy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
25.11.12 10:51

@blanula19 tak jestli označení vydrželo, tak super :palec: Já tedy Calmu používala občas asi první 3 měsíce, teď dávám normální svičky, mám lahvičky od aventu a ty se mi myjí lépe, mají širší ten vstup :).. Jasně, tak kašičky máš z první ruky :palec: Já jen prostě co mi řekla moje dr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
25.11.12 12:44

Ahojte holky, tak já už nevím, co s tím naším prcekem dělat. Ze začázku baštil skleničky (mrkev, pak mrkev a brambor). Pak jsem zkusila domácí - katastrofa. Předevčírem jsem do něj domácí dostala fintou míchání se skleničkou, včera hezky spapkal i holou domácí (mrkev, brambor, brokolice) ani nechtěl potom mlíčko a dnes - dnes jsem do něj dostala s bídou jednu lžičku a nepomohla sni sklenička. A to jsem se včera tak radovala, jak hezky papal. Tak nevím jestli dál zkoušet domácí i za cenu „nervů“ nebo se na to vyprdnou a zůstat u skleniček. Pokud mi teda nezavrhne i ty. Někde radí přidat maso nebo dát ovoce, ale já se bojím, že pak do něj nedostanu zeleninu vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
25.11.12 13:42

@blanula19 My už máme vyzkoušenou zeleninu, tak dávám i maso, třeba dnes i včera brambor, hovězí, troška mrkve a brokolice.. trošku jsem to přehnala s množstvím :mrgreen: no ale včera by mi sdlabal celou tu půlku, ani jsem mu to nedala, bylo toho fakt moc a dneska jsem do něj nemohla narvat normální porci toho samého :nevim: sice neplakal, ale nedlabal tak pěkně, si to taky mají jak který den.. tak prostě zkoušej a uvidíš :think: Jinak já střídám kupované s domácím, do toho domácího musím dát hodně vody, jinak mu to vadí a nechce to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
26.11.12 11:42

Ahojte, tak dnes jmse spapkali půl skleničky mrkvička + brambor a k tomu pomalu půlku brokolice.
Takže skleničky zas lezli ;-)
No, na zítra uvařím domácí mrkev a brambor a zkusím to s tou skleničkovou brokolicí.

Jinak jsem právě dodělala přesnidávku - dokonce se povedla ;-) a ze slité vody má brouček parádní šťávičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
26.11.12 19:33

Tak maly mel dnes na veceri ryzovou kasi, ale bala jsem se jedl to lzickou to mu slo ale on by snedl asi celou davku to jsem se mu bala dat tak dostal 10 lzicek a pak svoje mlicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
27.11.12 08:20

Cau holky, opet prichazim s otazkou jaka byla noc???u nas to je ted naprosta tragedie, pred tim, kdyz jsem si stezovala, ze vstava po dvou hodinach, tak to bylo jeste dobry..ted teda taky vstava po dvou hodinach, ale pak ji treba hodinu a pul jako treba dneska trva nez usne znovu!! :cert: ja uz fakt nevim co delat :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
27.11.12 09:22

@L-ennka Ahojky, u nás je to taky čím dál horší, dneska se probudil 7× a navíc od 4 do půl 6 nespal vůbec a v půl 7 už jsme museli vstávat :zed: Dávám zatím jen v poledne zeleninku, kaši na noc začnu tak za týden a doufám, že spaní pak bude lepší :pankac: Vy už baštíte kaši? Vydrž, musíme věřit že jednou (možná i dvakrát :mrgreen: ) se vyspíme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
27.11.12 09:26

@L-ennka Já měla nádhernou noc na pondělí. Usnula v 19 hod, pak půlnoc a ráno ve 4 hod. V šest jsem si ji vzala k sobě a spali jsme do osmi.Dnes to bylo horší. usnula v 19 hod, od 20.30 hodina hysterie, že jsem nevydržela a nakojila.pak 0.40 a 3.25,což by tak nějak šlo :lol:.Jenže od půl páté se začala vrtět, kňourat, pobrekávat, vzala jsem si ji k sobě, takže jsem ještě pokopaná :mrgreen: .Tak jsem ji v 6 nakojila a vydržela spát ještě do do 7.15 a pak už ani ťuk :? Máme lepší noce a horší, ta dnešní je takový střed, večer dobrý a k ránu horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
27.11.12 09:30

Jo a to se můžu vsadit, že když budu zítra potřebovat, abychom v 7 vstali k doktorce, tak bude mít zrovna půlnoc. jako naschvál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
27.11.12 09:42
@cvrcek 1906 píše:
Jo a to se můžu vsadit, že když budu zítra potřebovat, abychom v 7 vstali k doktorce, tak bude mít zrovna půlnoc. jako naschvál :mrgreen:

Tak na to se můžeš pomalu spolehnout ;-)

@Lennia @L-ennka @cvrcek 1906
Teda holkyto vás lituju, musím uznat, že já mám, co se nočního spánku týká, zlaté dítko. Už v porodnici vydržel spinkat i 5 hodin, po příchodu domů se budil max. po 3 hodinách kolem konce šestinědělí začal po usnutí spát 5 hodin a pak se budil co 3 hodiny a od konce 3 měsíce spinkáme krásně celou noc. Teď se sice sem tam vzbudí a zapláče, ale za chvilku zas spinká (zuby).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
27.11.12 09:48

Zítra začínáme s kaší, měli jsme v neděli 6 měsíců, zítra se poradíme s doktorkou a začneme. Ve středu kaše a o víkendu první polední příkrm. Tak doufám, že za kaše bude mít nějaký účinek :lol: na spaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
27.11.12 10:38

@Lennia no ja uz kasi zase nedavam, protoze vysledek neni zadnej. nechci ji cpat zbytecne kasi, kdyz muzu porad kojit.ty jooooo jak dlouho jeste?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
27.11.12 10:40

@blanula19 jo ja mela zacatky taky krasny, v porodnici mi taky krasne spala ani skoro nebrecela, doma prvni tyden vstavala jen dvakrat za noc a pak uz vubec. usinala kolem devaty a vstavala v sest rano a pak klidne jeste do deviti vydrzela, ale od toho tretiho mesice to bylo co tyden horsi a horsi.no a ted to snad nestoji ani za rec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
27.11.12 10:41

Holky malý se mi takhle často začal budit v noci, když mu přestávalo stačit mlíčko, byly mu akorát 4 měsíce, tak jsem začala na noc dávat kaši, první den půlku porce a od druhého dne baštil celou (ze 120 ml vody - dneska už baští víc) a v noci se zase uklidnil :palec: Původně jsem plánovala kojit a až během pátého měsíce začít zeleninky apod., ale malý měl prostě hlad, nedalo se nic dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
27.11.12 10:43

@ixule jenze mala se nebudi kvuli tomu, ze ma hlad :( nevim proc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí