První příkrmy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sad 1
21.11.12 15:57
@L-ennka píše:
Holky, s tema zubama me docela desite :(

je to takové na etapy, chvíli tak, chvíli tak :nevim: aspoň, že něco zabírá :)

• Citovat
  • Upravit
270
21.11.12 16:00

@sad 1 no ja ji davam dost casto stavu ze svestek, ale ta nam dneska dosla, tak jsem ji dala stavu z jablka a slo to ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
21.11.12 16:01
@L-ennka píše:
@sad 1 no ja ji davam dost casto stavu ze svestek, ale ta nam dneska dosla, tak jsem ji dala stavu z jablka a slo to ven :mrgreen:

ti povídám, to je u nás tutovka :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
sad 1
21.11.12 16:02

Já už to teď ani nedusím, po necelých 2 měsících na příkrmech jsem to zkusila a v pohodě. Dám denně jablko, do toho banán, nebo hrušky, banán, a nemá problémy s bříškem vůbec.

• Citovat
  • Upravit
3635
21.11.12 18:19

@L-ennka
Není to zas tak hrozný. Nám se taky klubou zoubky a je to jen horší s usínáním a pokud se v noci častěji budí (někdy pláče i každou hodinu) namažu dásně a za fičku je klid a spinká až do rána. Mám Mundisal gel a nemůžu si stěžovat. Zabírá pomalu okamžitě a prckovi dokonce chutná ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
21.11.12 18:22

Jinak dnes to dopadlo s obědem asi jako včera. Docela trvalo než otevžel pusenu a nakonec jsem do něj dostala asi jen 3 lžičky.
Tak jsem koupila skleničkový a zkusím mu to smíchat. Třeba to pomůže. Jinak už nevím, jak do něj tu domácí zeleninu dostat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
22.11.12 10:01

Holky malej má po příkrmech už tuhý hovínko a těžko ho vytlačuje tak že se třeba den nevykadí a je v noci nevrlej dávala jsem šťávu švestkovou od Hippu a ta nezabrala moc, máte ještě nějaký typ - jablečnou šťávu??? Děláte přímo čerstvou? Malému je 5 měs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
22.11.12 10:19

@sedmikrassa mala to ma taky tak.driv kadila treba i trikrat za den a ted kdyz jednou, tak je to hodne a taky to ma uz tuhy, davam ji bud svestkovou a nebo cerstvou jablecnou a taky dost pomaha primo ta rourka na vetry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
22.11.12 10:20

Jo a jinak dnesni noc naprosta katastrofa, vstavali jsme asi 9× nebo 10×. hrozny :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
22.11.12 10:22

@L-ennka no my taky asi 8× strašný a podle mě je to když není pořádně vykakaný.......to jako jablko normálně vymačkáš nebo nějak převaříš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
22.11.12 10:26

@sedmikrassa jenom vymackam. a to jsem ji zkousela dat zase kasi a stejne to nepomohlo, bylo to jeste horsi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
22.11.12 10:28

@L-ennka ona může mít žízeň po kaši…u nás je to jak kdy někdy se vzbudí 2× a někdy 8× to druhý je častější… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
22.11.12 10:31

@sedmikrassa jo jenze ja jsem ji po ty kasi dala jeste od sebe. a pak kdyz vstavala nekdy k ranu, tak jsem ji dala prso a ona jakmile ho mela v puse, tak hned spala, ale kdyz ji dam cumel, tak to nezabere ani nahodou, nevim jak ji to odnaucit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
22.11.12 10:47

@sedmikrassa já přidávám malýmu do příkrmů repkový olej od alnatury a kadí se mu po tom líp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.11.12 11:07

Nam teda pomahal na zuby jen mundisal gel byl paradní :palec: a stemi příkrmy mala zatim nějak nechce :nevim: a to ji bude 5měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí