První příkrmy
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@sad 1 no ja ji davam dost casto stavu ze svestek, ale ta nam dneska dosla, tak jsem ji dala stavu z jablka a slo to ven ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už to teď ani nedusím, po necelých 2 měsících na příkrmech jsem to zkusila a v pohodě. Dám denně jablko, do toho banán, nebo hrušky, banán, a nemá problémy s bříškem vůbec.
- Citovat
- Upravit
@L-ennka
Není to zas tak hrozný. Nám se taky klubou zoubky a je to jen horší s usínáním a pokud se v noci častěji budí (někdy pláče i každou hodinu) namažu dásně a za fičku je klid a spinká až do rána. Mám Mundisal gel a nemůžu si stěžovat. Zabírá pomalu okamžitě a prckovi dokonce chutná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak dnes to dopadlo s obědem asi jako včera. Docela trvalo než otevžel pusenu a nakonec jsem do něj dostala asi jen 3 lžičky.
Tak jsem koupila skleničkový a zkusím mu to smíchat. Třeba to pomůže. Jinak už nevím, jak do něj tu domácí zeleninu dostat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky malej má po příkrmech už tuhý hovínko a těžko ho vytlačuje tak že se třeba den nevykadí a je v noci nevrlej dávala jsem šťávu švestkovou od Hippu a ta nezabrala moc, máte ještě nějaký typ - jablečnou šťávu??? Děláte přímo čerstvou? Malému je 5 měs…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikrassa mala to ma taky tak.driv kadila treba i trikrat za den a ted kdyz jednou, tak je to hodne a taky to ma uz tuhy, davam ji bud svestkovou a nebo cerstvou jablecnou a taky dost pomaha primo ta rourka na vetry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a jinak dnesni noc naprosta katastrofa, vstavali jsme asi 9× nebo 10×. hrozny
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@L-ennka no my taky asi 8× strašný a podle mě je to když není pořádně vykakaný.......to jako jablko normálně vymačkáš nebo nějak převaříš??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikrassa jenom vymackam. a to jsem ji zkousela dat zase kasi a stejne to nepomohlo, bylo to jeste horsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@L-ennka ona může mít žízeň po kaši…u nás je to jak kdy někdy se vzbudí 2× a někdy 8× to druhý je častější…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikrassa jo jenze ja jsem ji po ty kasi dala jeste od sebe. a pak kdyz vstavala nekdy k ranu, tak jsem ji dala prso a ona jakmile ho mela v puse, tak hned spala, ale kdyz ji dam cumel, tak to nezabere ani nahodou, nevim jak ji to odnaucit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikrassa já přidávám malýmu do příkrmů repkový olej od alnatury a kadí se mu po tom líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nam teda pomahal na zuby jen mundisal gel byl paradní
a stemi příkrmy mala zatim nějak nechce
a to ji bude 5měsíců
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je to takové na etapy, chvíli tak, chvíli tak
aspoň, že něco zabírá