První příkrmy
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja mam koupenou jednu mlecnou a jednu nemlecnou ktera se da udelat i jako mlecna, my nemame problem se spanim spi celou noc bez probuzeni, spis se jedna o to, ze mi po vypiti flasky place, proste jak mu vyndam z pusy flasku zacne plakat jak kdyby chtel jeste.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blanula19 no tak pár žliček joooooo ale ne zapít myslela jsem tím větší množství
my dáváme mléčnou banánovou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikrassa jojo taky mame mlecnou bananovou, ale s bananem to nema nic spolecnyho
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jani85
Tak zkus lžičkou a ufidíš. Tak aspoň poznáš jestli pláče, že má ještě hlad, nebo jen proto, že jsi vzala flašu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikrassa
Jj, taky souhlasím, že toliko vody ne…
Jinak mi papkáme nemléčnou banánovou, mléčnou vanilkovou a hruškovou a na noc máme nově Sunarku na dobrou noc s medem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jani85 a jak mas stary mimco? to bych taky chtela napsat, ze mi spala celou noc
to mu davas na noc jen tu kasi? a jakou mas? zkusim ji koupit taky, treba mi pak taky bude spat celou noc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malymu jsou 4 mesice, a prave nedavam jeste nic ani tu kasi, on proste od 3 mesicu spinka celou noc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem koupila ryzovou kasi a ctyrzrnou kasi. musim asi taky koupit ochucene
kupujete sunarku nebo nestle? ja mam jednu od hipp a druhou alnature
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jani85 já mám od Nestlé
a zkusím asi i jinou? Koupila jsem tu v Rossmanu a ta nic moc chutove ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikrassa píše:
@sad 1 vody??? Kojené dítě a voda??? To slyším poprvé…asi taky jak je dítě velké ne?
možná to slyšíš poprvé, moje malá od narození, na doporučení dr., pije čaje, teď už dávno i vodu, takže jsem psala vody nebo čaje. Není to o velikosti, ale o názoru. Moje doktorka mi to doporučila, a s pitím nemám od narození problém. I když byla plně kojená a pila kolem litru MM denně, i tak pila čaj.
- Citovat
- Upravit
@sedmikrassa můj nic nepije, ani jako miminko nepil vodu ani čaj. Prostě jsem jen častěji kojila. Flašku jsem mu dávat nechtěla, on nechtěl ani dudel, dodneška prostě sání z flašky nechápe. Najedem brzo rovnou na nějaký netekoucí hrneček a ten snad pochopí. Ze lžičky tekutiny mu taky nejdou. Takže teď když po příkrmech nekojím, tak pár posledních lžiček zředím, ať to má řidší a to teda do něj dostanu. Starší syn byl to samé a kolem roka už vypil litr.
Kojeným dětem se tekutiny přidávat nemusejí..můžou, ale nemusí. Určitě ne těm, které málo přibírají, protože o kolik vypijí víc tekutin, o tolik vypijí méně mlíčka, což zas má vliv na laktaci, že se ho méně udělá atd.
Jinak já kaše dělám nemléčné neochucené (bývají často slazené a navíc chuťově mi přijdou prostě umělé). Radši dám do kaše lžičku pyré.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
L-ennka ahojky jo jo nechala, ale jak říkam na normalní dece je víc spokojena než na hrací tam jen řvala. A taky se víc snaží obracet atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jani85
Ahojky mě doktorka řekla že je lepší počkat a nic neuspěchat když mu mlíko zatim stačí. Prý je lepší začít od šestýho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Allysai my budeme začínat od ukončeného 5. - tedy od 6. měsíce - tvoje doktorka to myslela taky tak nebo od ukončeného 6. měsíce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennia Ahojky přesně tak jak píšeš je to opravdu lepší hlavně na ty střeva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit