Poradna duly
Jana Čurdová
no jo byl už skoro konec ![]()
Jdu už spát, tak ti přeji krásné sny a zítra hezký den ![]()
Dobré ráno děvenky ![]()
Simi já mám taky šílený nálady , až budu opravdu už bydlet zase doma tak si to teprv užije
, dneska bych se tam měla vrátit , ty dva slíbili , že se do dvacátého odstěhujou
Dobré ránko holky ![]()
Tak to jsem ráda, že nejsem sama s těma náladama. Někdy kvůli kravinám brečim, někdy jsem prostě naštvaná a někdy jako by nic, stojí to fakt za to ![]()
Tak to je dobře, že už půjdeš domů, jen ať si to přítel užívá s Tebou
Snad dodržej slovo a opravdu vykliděj pole. To Vašim bude smutno, co?
no doufám , jinak je už půjdu vykpnout sama . No hele moc smutno néééé , ty už se těšej zase na klid ![]()
A přesně , já u všeho taky brečím a pak z ničeho nic vybouchnu a pak jsem zase v klidu . A už mám asi těhu demenci , vždycky něco někam položím a za minutu už nevím kam a hledám to jak blbec
![]()
To oni jen tak řikaj, ale smutno jim určitě bude
A tahle demence?
Tu já měla asi už i před těhotenstvím ![]()
No hele opravdu nebude , bydlet v bytě 2+1 4 dospělí a dva psi , mazeeeeeec
no jako já taky , ale né tak moc jako teď ![]()
Ahoj děvčata, tak jsem se vrátila ze screeningu a hlásím, že mám zdravé miminko, ještě vyhodnotí krev, taky jsem se ptala na ten 3D a ten se dělá až 25 týden a stojí 650kč.
suricata píše:
Ahoj děvčata, tak jsem se vrátila ze screeningu a hlásím, že mám zdravé miminko, ještě vyhodnotí krev, taky jsem se ptala na ten 3D a ten se dělá až 25 týden a stojí 650kč.
super ![]()
Jen 650???
U nás v HK za to chtěj 1250Kč. Jinak super, že je vše v pořádku!!! ![]()
Dík holky mám děsnou radost ![]()
Saiii
Tak a nevyplatí se ti zajet do Olomouce? Koukala jsem tam na ty 3D obrázky a nááádherný, určo do toho půjdu ![]()
Kacenko
V kolik vypukne to velké stěhování?