Poradna duly
Jana Čurdová
Jj, tak to si pak musíme napsat, co nám dr. řekl, taky jsem si říkala, že teď je to samý kluk.. Tak uvidíme
No já už mám kočárek koupenej, koupili jsme Jané Slalom pro - trojkombinaci, slyšela jsem na něj dost chválu, tak uvidíme.. A coTy?
no to jsi rychlík
no mě se hodně líběj kočárky Tako a x-lander … Budeme si kupovat asi už od někoho použitý , v sobotu mi říkala sestra přítele , že má známou a od ní si kupovala vajíčko a bude právě prodávat i kočárek od x-landeru a že ho kupovala za 4000kč , tak by byl za krásnou cenu , tak se na něj juknu a asi ho vememe . Jen teda pokud nebude v nějákém hrozném stavu
jj, my teď plánujem koupit nábytek atd, tak bude kupa dalších výdajů, tak musíme postupně
A až budu vědět pohlaví, tak přijdou na řadu konečně i věcičky
X-Lander má kamarádka, jela jsem s ním a jezdí se s ním dobře a je hezkej. My jsme koupili taky už po někom, nový od Jané vyjde okolo 20tim, což se mi do kočárku vrážet nechce, tenhle máme za 9tis. a vypadá opravdu jak novej..! ![]()
To já naštěstí budu i hodně dědit a mám kamaráda truhláře , tak mi bude dělat komodu na věcičky a pak už jen sehnat postýlku a hyg. věci , to bude taky masakr … Mamka nechá zavinovačky vyšisovat pěkně na zahradě na sluníčku . Některý ty kočárky jsou fakt nemožně drahý a tak jsem fakt ráda , že sme dostali tuhle nabídku
Na přelomu července a srpna se mají právě tý přítelově sestře narodit dvojčátka tak jsem zvědavá co budou taky mít a jaký jména mi zase vyfouknou ![]()
Tak to je taky výhoda mít po kom dědit
Kamarádka má teď půlroční holčičku, tak říkala, že mi dost věcí taky půjčí, tak uvidíme.. A tak jména už máte vymyšlený?
ono hodně věcí je i po mě a po ségře
no hele jména tak jako co se zatím tak nějak líběj mě , přítel se ještě nevyjádřil , jediný co chtěl tak kluka Františka , ale to sem řekla , že jen přes mojí mrtvolu
a vy už máte ?
Tak s Františkem bych asi taky nesouhlasila
No my jsme se na jménech jakš takš už shodli, ale přítel pak začne zas jmenovat jiná jména, tak nevím, co si o tom mám myslet ![]()
No já si myslím , že se to ještě hodněkrát změní , ale ono je pořád čau dost
a tak nahoď jaký máš teda vybraný ty ?
Já bych pro holčičku chtěla Sofinku a pro kluka Tadeáška a co Ty?
no mě se pro holku líbí Isabella , Ema , Lucie a Sylva a pro kluka Adam , Štěpán a Šimon
Tak to jsou všechno moc krásný jména, o Emmičce jsem taky přemýšlela, jen s dvěma eM. Tak to jsem zvědavá, co vyberete, všechny jsou moc pěkný!!! ![]()
Jeee, ahojky, to máš jako já posledně na UTZ
Oficiálně mám teda 2.1.2012, tak vítej ![]()
ahoj holky, ![]()
dlouo jsem se tu neukázala, byla jsem u našich na chatě a tam jaksi nejni vůbec příjem na net. A koukám že se tu rozjela diskuze na téma jména. No tak já jsem zvědavá jak se s mým mužíkem dohodneme.
Na holce jsme se shodli na Klárce nebo Markétce a na klukovi se ne a ne dohodnout. Mě se líbí Vojtíšek, Filip nebo Jiří ale nevím co nakonec projde. Máme takové typicky české příjmení takže nemůžeme nijak moc exxperimentovat. ![]()
Jinak vítám nováčky, doufám že se tu ještě víc „rozmnožíme“ ![]()
Dneska končím čtrnáctý týden a doufám že se začne pomalu něco dít s bříškem. Začínám zase panikařit
Všude i vy tady píšete že už máte nějaký náznak bříška a já pořád nic
Myslíte že to může býtt třeba tím že nejsem nijakej hubeňour a mrnous tam má dost místa pod faldama? ![]()
Ahojky holky, tak japak se Vám všem daří? Já ještě ležim v posteli a nabírám sílu, abych vstala, je mi nějak šoufl dneska ![]()
katkolina: Neboj, bříško určitě začne brzo pučet
Určitě nemáš důvod plašit. Kolem 16.tt půjdeš nejspíš do poradny a určitě Ti řekne, že je všechno v pořádku neboj. Já jdu v úterý, těšim se, doufám, že mě dr. zase udělá UTZ, abych toho broučka našeho zase vyděla..