Poradna duly
Jana Čurdová
podle PM 15tt a podle ultrazvuku 16tt, na kontrolu jdu až 9.8. (mám pocit, že se nedočkám) taky bych do ultrazvuku mohla čumět furt, minule mi na obrazovce zamávalo ručičkou jako by říkalo Ahoj, mámo!
jj, tomu se s dr. taky vždycky smějem..
Jak mává. Dneska se pořád drbalo nožkou o nožku a pak je zas natáhlo jak strunky a pak zas drbáníčko, no super..
A tak Ty pojedš na to 3D?
No přemýšleli jsme nad tím s manželem a hrozně bychom chtěli, ale na tom trimestrálním screeningu mi řekl, že mám ultrazvuk jak obézní ženská, že tam nejde nic vidět, přitom jsem hubená, tak počkáme na jestli to bude i na tom dalším velkém ultrazvuku tak rozmazané, tak to nemá cenu, ale jestli ne, jdem do toho!!!
Ale známá říkala, že to může být tím, že jsem byla dehydratovaná a je fakt, že jsem furt zvracela, takže příště do sebe narvu aspoň 10 litrů vody ![]()
A vypozorovala jsi souvislost s tím jak moc jsi pila před vyšetřením?
suricata píše:
A vypozorovala jsi souvislost s tím jak moc jsi pila před vyšetřením?
Nevypozorovala… Dr. říkal, že to je něco, co já ani on neovlivní… ![]()
Já jdu 10.8.na velký ultrazvuk, taky se moc těším až zase uvidím prcka. Strašně pomalu to utíká, když se máme vidět jednou za měsíc
. Snad už nám řekne, co to bude a bude pěkně vidět…minule byl špatně natočený.
jj, ty UTZ to je věc, vždycky se těšim jak malý dítě..
Tak snad se Vám hezky ukáže, my budeme muset čekat zas na příští UTZ ![]()
** saiiimona** super , že kontrola dopadla dobře , já doufám , že nebudeme mít stýdlína a ukáže nám co má mezi nožičkama
. Ve čtvrtek si jedu ke strejdoj pro nějáké věci , maj ročního chlapečka , tak budu dědit . Mám už domluvené vajíčko a přebalovací pult se zabudovanou vaničkou a prej se tam toho ještě dost najde ![]()
Vy se máte ??!!
, že každej měsíc vidíte mimi , já ho viděla jen v 1. trimestru na genetice a teď ho uvidím zase až na genetice , mě doktor UT vůbec nedělá
aaaaaaach jooooo
jinak
majkla0 vítej já měla TP taky 5.1. a po genetice jsme na 8.1. ![]()
majkla0 jééé ty jsi z Uničova ?? Já pocházím ze Šternberka , to budeš rodit ve Šternberku ?? nebo v Olmiku ??
ještě se potkáme u porodu??!!
![]()
mÁ HO TAM , ALE TO JE VŽDYCKY RYCHLOVKA JEN PROHLÍDNE NA KOZE A HOTOVO
ASI HO DĚLÁ AŽ POZDĚJI, CO UŽ NADĚLÁM , ÚPLNĚ VÁM TO ZÁVIDÍM ![]()