Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1922
20.3.12 20:40

jj je jedno co to bude, bude naše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2493
20.3.12 21:08

To se to tu už rozjelo s holčičkami i kluky.. :-) Gratulace všem!
Kdysi jsem zaslechla jednu budoucí maminku říkat „budu mít holčičku, holčička je lepší“, to jsem tedy tehdá měla otvírací kudlu v kapse…o zdraví nebyla ani řeč. Lidi jsou fakt různí!
Já tedy počkám do pondělních výsledků testů a velkého UZ a pak začnu taky lehce nakupovat, minimálně kočárek bude na dýl… Pozítří ještě k doktorce na pravidelnou prohlídku a bude taky UZ, připadají mi být ty 3 týdny bez „nákuku“ taaaaak dlouhé…kdo by to byl kdy řekl, že se budu ke gynekoložce těšit! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
21.3.12 08:04
LucinkaS píše:
Ahoj holky, gratuluju všem co už ví pohlaví :) já jdu na sono až v sobotu a pak v dubnu na 3D, tak snad se taky ukáže, co to bude :) Trošku už mi i vadí, že všichni říkají holčičku a někteří se posmívají, že to bude holčička, jakoby to znamenalo něco méně…ale nám je to jedno, těšíme se ať to bude mít pinďourka nebo ne ;)

No já bych raději holčičku, i když je to úplně jedno, hlavně ať je to zdravé. Konečně se zítra dočkám velkého ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
21.3.12 10:07

Ciaooo maminy, ja zrovna dosla od Dr. a na ultrazvuku se na nas prcek dival. Jeste pry neni videt co to bude, jsem 16+2 dneska. Odber na triply a za dva tydny kontrola.
Delal mi ULTZ uz jen pres bricho a mam fotecku, ale neni na ni celej. Uz mame kolem 16cm, pry kolik tydnu toli cm priblizne.

Paji jeste jednou blahopreji k chlapeckovi, Julinka bude urco priste :pankac:

A jeste jeden pokrok u nas doma, hlasim ze manzel se konecne prestal bat a i s briskem zacina mluvit. Po nasem lonskem neuspechu se toho nejspis tak bal, ze si vubec nepripoustel ze bude tatkou. Vcera se ledy prolomily :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
21.3.12 10:15
jitam píše:
Ciaooo maminy, ja zrovna dosla od Dr. a na ultrazvuku se na nas prcek dival. Jeste pry neni videt co to bude, jsem 16+2 dneska. Odber na triply a za dva tydny kontrola.
Delal mi ULTZ uz jen pres bricho a mam fotecku, ale neni na ni celej. Uz mame kolem 16cm, pry kolik tydnu toli cm priblizne.

A jeste jeden pokrok u nas doma, hlasim ze manzel se konecne prestal bat a i s briskem zacina mluvit. Po nasem lonskem neuspechu se toho nejspis tak bal, ze si vubec nepripoustel ze bude tatkou. Vcera se ledy prolomily :potlesk:

JItam tak moc gratuluji a super že si to i tatka ted bude užívat. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
21.3.12 10:29
jitam píše:

A jeste jeden pokrok u nas doma, hlasim ze manzel se konecne prestal bat a i s briskem zacina mluvit. Po nasem lonskem neuspechu se toho nejspis tak bal, ze si vubec nepripoustel ze bude tatkou. Vcera se ledy prolomily :potlesk:

Jj, oni to ti chlapi asi tak mají. Manžel šel včera z UTZ a pořád se culil jak měsíček. Tak jsem se ho ptala, proč se tak culí. A prý že už ví, že tam mimísek je a že kope. A přitom ho viděl už předtím na UTZ, ale asi mi nevěřil, že se hýbe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A to je super, že si povídá s bříškem. To ten můj zase ne, jenom namazat, pohladit a hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
21.3.12 12:02

tak martin dává miminu v bříšku dobrou noc, občas pohladí, ale mám pocit, že si to pomalu začíná taky uvědomovat…cítím první š´touchanečky, tak už se vyptával, jestli to cítím i rukou , když si ji dám na bříško, myslím, že to chtěl zkusit, ale rukou to ještě cítit není, však je ještě čas…

a bříško už mi je pěkně vidět, včera jsem nasedala do tramvaje, cpala se tam horda lidí, tak jsem si instiktivně chytla bříško, aby mě někdo nepraštil nebo tak a jedna paní se hned zdvihala a pouštěla mě sednout…úplně mě dojala :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
21.3.12 12:10

to my všera využili ve sparu pokladnu ná 5položek a pro těhotné a to sme měli nákup za 1400,– :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
21.3.12 15:11

Holky, tak to ten můj mi na břicho šáhl všeho všudy asi 2× (ne, že by tam ještě před nedávnem nějaké bylo), když mluvím o pohybech, tak mi řekně, že cítím střeva a rozhodně k bříšku nemluví a už vůbec mi ho nemaže, takže si užívejte, jak si vás ty vaše polovičky hýčkají :) Dnes jsem se chtěla poradit o plenkách (no to byl nápad…s chlapem), protože mají slevu v rossmannu a řekl mi, že to záleží ne mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
21.3.12 15:18
LucinkaS píše:
Holky, tak to ten můj mi na břicho šáhl všeho všudy asi 2× (ne, že by tam ještě před nedávnem nějaké bylo), když mluvím o pohybech, tak mi řekně, že cítím střeva a rozhodně k bříšku nemluví a už vůbec mi ho nemaže, takže si užívejte, jak si vás ty vaše polovičky hýčkají :) Dnes jsem se chtěla poradit o plenkách (no to byl nápad…s chlapem), protože mají slevu v rossmannu a řekl mi, že to záleží ne mně.

já koupila ted v rosmanovi pampersky 3-6 108kusu za 299,– a ještě bych jedny chtěla ale ty musí počkat,jestli tam jdeš tak kup aspon 2-3balíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
21.3.12 15:28

Já jsem se na plínky ptala švagrové a říkala mi, že nejlepší jsou pampers (ty oranžové), že ostatní tak dobře nedrží. A prý když je mají v akci, tak jsou v teta drogerii za 199 Kč. Takže čekám na akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
21.3.12 15:29

já zase od švagrové vím že ty oranžové pampers nesjou moc dobré ale i přesto je mám koupené loni za 150,– balík a mám jich dost v zásobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
21.3.12 15:34
lucka83 píše:
já zase od švagrové vím že ty oranžové pampers nesjou moc dobré ale i přesto je mám koupené loni za 150,– balík a mám jich dost v zásobě.

Fakt? Tak se v tom pořiď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
21.3.12 15:39

ono spíš jde o to jak bude mimino na to reagovat,hodně chválí papersc premium care ale ty sou pěkně drahé,pampers active sou dobré i huggiesky sou dobré,švagrová ted kupuje ve špitále plínky a v pohodě,u první museli mít jen pampersky a ted to je druhé malé jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
21.3.12 15:48

Ahojky
tak koukam, ze resite pliny 8) a pupiky
Tak manzel to jak se brisku v prvnim tehu moc nevenoval, tak ted si to uziva, vcera jsme zkouseli pres ruku citit pohyby a hned se ptal kdy bude dalsi utz ze se tesi, bricho maze, pusinkuje, rekne at kouka byt zdravy :lol: :lol:

No a pliny, to je des, my budem kupovat ty newborn na zacatek a pak budem kupovat tesco, u maly jsme je pouzivali a super, ale chce to odzkouset no, nektery mimca nejaky znacky nesnesou a nebo rezou gumicky kolem nozicek a jiny libustky.Jo a pampersky ty vetsi asi 3-6 solidne protejkaly, ale to je vec nazoru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí