Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@soney píše:Říkám jsi, jestli nejsem chlap
jj, i druhy prirozeneda to zabrat, je to hold porod… ale tak k tomu jsme, my zenske, preci „uzpusobene“
@Eny.x toho 19. a 20. jsem myslela, že to fakt bolí
i jsem klečela na 4 a funěla jak lokomotiva
ale až po tom píchnutí vody jsem zjistila co je pravá bolest při porodu
ale nechci strašit
moc lidí tak dlouhý porod nemá ![]()
@Eny.x píše:
Ten druhy je na me moc rychlý, to bych nedojela ani do porodniceale tobě gratuluji!
Malem jsme dojet nestihli
Do porodnice jsme prijeli 10 minut pred narozenim.
Ale lepsi byl prvni porod, ten byl pohodovy, u druheho jsem se fakt hodne bala, zda neporodim v aute.
40+2 tt narozen den před planovanym vyvolanim kvůli vysokému tlaku.
Od prvních bolesti porod 16 h. Syn se narodil 3350 g a 51 cm ![]()
Ahoj já 40plus2…3970g 53cm. kdybych týden přenášela tak ze mě vyleze asi rovnou batole ![]()
@anonymka227 píše:
@Eny.x toho 19. a 20. jsem myslela, že to fakt bolíi jsem klečela na 4 a funěla jak lokomotiva
ale až po tom píchnutí vody jsem zjistila co je pravá bolest při porodu
ale nechci strašit
moc lidí tak dlouhý porod nemá
Tak nestraš
![]()
@Šarlota4 píše:
42+1 - 60 hodin vyvolavani ukonceno cisarem. píše: Více
Ufff…
hlavne, ze vse dobre dopadlo!
@wiki čiki píše:
Ahoj já 40plus2…3970g 53cm. kdybych týden přenášela tak ze mě vyleze asi rovnou batole
Taky pěkná váha ![]()
@Eny.x vůbec to neřeš
až to přijde, tak to přijde
já nic nehrotila, tvrdila jsem, že budu přenášet a ejhle
ještě jsem potřebovala dodělat spoustu věcí a už jsem to nestihla
rodila jsem v pátek, pátek předtím mi odešla hlenová zátka, takže to ve mě začalo nahlodávat, že to asi bude dřív, ale nechtěla jsem si to připustit ![]()
@Eny.x někde jsem slyšela že dítě má přibližně porodí váhu matky. u mě to teda sedí.
Dva dny před termínem… takže asi 39+5… samotnej porod 40 minut, kontrakce ani jedna jediná, akorát mě předtím dost dlouho dost bolely záda…ale asi to máme v rodině, já se narodila o 5 dnů před termínem a sestra snad ještě dřív…
@wiki čiki píše:
@Eny.x někde jsem slyšela že dítě má přibližně porodí váhu matky. u mě to teda sedí.
Tak to u me sedět asi nebude ![]()