Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@wiki čiki píše:
@Eny.x někde jsem slyšela že dítě má přibližně porodí váhu matky. u mě to teda sedí.
jak to myslíš?
jsem nějaká nechápavá ![]()
Už to chápu
jsem nějaká zpomalená
já měla 3,50 a 50 cm
míša 3,310 a 47 ![]()
Prvního 37+3
druhýho oficiálně 39+1, ale vím kdy byl počatý, a bylo to taky 37+3, a posledního 37+2 ![]()
@anonymka227 proin ted to po sobě čtu a bylo to trošku nesrozumitelné
nevím z jak důvěryhodného je to zdroje ale u známích i mě to sedí ![]()
@Eny.x jo a taky mi asi tak 2 dny před porodem hrozně kleslo bříško dolu
a od toho 19.11. jsem měla i průjem, takže jsem si byla jistá, že už se porod blíží ![]()
@wiki čiki
v pohodě
to já to nepochopila, stačilo přečíst si to podruhý a pochopila jsem ![]()
@Eny.x: Jestli správně počítám, tak 41+3 podle poslední menstruace, 6 dní po termínu stanoveném ultrazvukem ve 30. týdnu, spontánně.
38+2, den předem mi PA říkala, že to na porod nevypadá
. Ale nevyšetřovala mně vnitřně teda.
@wiki čiki bohužel.. bolest vystřelovala od páteře a dokud mi nevysvětlily PA, že to jsou „jen“ připravné bolesti, že to hlavní teprve příjde… no nepřišlo, ale těch 20 hodin sranda byla… a malá teda měla 53 cm, 3 800g, nástřih jsem nezaznamenala a potom co jsem se doktorky ptala co tam ještě dělá, tak jsem cítila jedno dvě štípjutí jak to šila…
Jé to je téma přesně pro mě, zítra mám 39+1 a taky mě zajímá, jestli tu prvorodičky přenášely, nebo spíš naopak ![]()
@anonymka227 píše:
@Eny.x jo a taky mi asi tak 2 dny před porodem hrozně kleslo bříško dolua od toho 19.11. jsem měla i průjem, takže jsem si byla jistá, že už se porod blíží
Prujem mam uz 3ti den ![]()