Prvorodičky, kdy jste rodily?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3144
24.4.15 23:47

@Chrissy To jsi presne o 2 týdny napřed :lol: ja zitra začínám 37+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
24.4.15 23:51

39+2, vyvolávaný porod kvůli vysokému tlaku. Zavřená jsem byla na minimálně 5 západů, takže se to rozjíždělo dost pomalu a hlavně téměř bezbolestně. Po prasknutí vody bolestivé hodně a za 2 hodiny dcera na světě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
24.4.15 23:54

@kacka52 Tak to jsi to mela vlastně docela fajn :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
24.4.15 23:55

Holky to je prostě loterie. nikdo nemuze rict ani vypocitat kdy porodite. maximalne zkouset pohyb nebo babské rady a nebo Vám pomohou na gyndě hamiltoovým hmatem ten taky casto pomahá. já jsem udelala v 11 vecer 20 drepu a ve 3 rano praskla voda :) nevim jestli to ma souvslost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
24.4.15 23:59
@wiki čiki píše:
Holky to je prostě loterie. nikdo nemuze rict ani vypocitat kdy porodite. maximalne zkouset pohyb nebo babské rady a nebo Vám pomohou na gyndě hamiltoovým hmatem ten taky casto pomahá. já jsem udelala v 11 vecer 20 drepu a ve 3 rano praskla voda :) nevim jestli to ma souvslost :D

Zkusím to i ja ty dřepy, ale treba až za par dni o víkendu, musim dobalit tašku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
25.4.15 00:07

Přesně na termín 40+0. Bylo to na Valentýna :srdce: Bobišek si uměl vybrat den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
25.4.15 00:08

@Eny.x já bych to zkusila hlavně po termínu to už budeš mít jistotu že jsi více připravena na porod. já mela malého sestouplého min.3 týdny ani jsem nemohla ve stoje roztáhnout nohy jak mi tlačil na spodek :D drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
25.4.15 00:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
25.4.15 00:09

@Eny.x já první rodila týden před termínem a myslela jsem, že do porodnice nedojedu. Ve tři ráno mi praskla voda a ve čtyři byla dcera na světě :) Držím palce ať to zvládnete ty i děťátko rychle a hlavně bez komplikací :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
25.4.15 00:18

@Eny.x ja 38+0. do te doby vse ok, cele tehotenstvi v pohode, na porod nic neukazovalo. byla to rychlovka, od prvního trochu divného pocitu byl maly ani ne za 6hod u me :hug:
drzim ti palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
25.4.15 00:23

@Eny.x To měla. Při každé příležitosti mi to nezapomene připomenout i přítel, že to byla vlastně nuda. 2 hodinky si tam postál, občas podal mokrej hadr, dál ani nevím co vlastně dělal :think: No a bylo hotovo. Prý to čekal horší :mrgreen: Při těchto slovech mám chuť kopnout ho pořádně mezi nohy, ať si to taky užije :mrgreen: Ale jinak jo, bylo to krásný proti tomu, co slýchám z okolí nebo i tady. Bolí to jako prase, ale přežít se to dá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
25.4.15 00:31

41. týden těhotenství, byla jsem kráva a dovolila jsem jim vyvolávat porod :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
25.4.15 00:35

@Fjodorka Já jsem teda měla zdravotní potíže, ale podruhé bych do toho jen tak pro nic za nic už také nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
25.4.15 00:45

@kacka52 Mně vyvolávali porod víceméně jen proto, že mi dítě spalo během monitorů :roll:
Dopoledne jsem byla u nich v poradně 3×, dítě ale pořád spalo, tak mě hospitalizovali, že potřebují natočit ozvy. Na večerních monitorech už bylo vše OK. Ale jim se asi nechtělo moc papírovat, tak mě nechtěli pustit domů a raději mi další dva dny vyvolávali porod. Nechápu, dodnes nechápu a jsem na sebe velmi naštvaná, že jsem to dopustila. Bohužel, mám emočně nestabilní poruchu osobnosti a jednoduše jsem ten nátlak a stres nedávala (a kolem mě samí „doktoři vědí, co dělají!“ :zed: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
25.4.15 00:54

@Fjodorka Ty bláho, pěknej masakr :? U mě to naštěstí proběhlo víceméně v pohodě. Měla jsem ke konci strašné vysoký tlak, každou poradnu se mi zvyšoval. V porodnici mi naměřili poslední nějak 160/100, pak i vyšší. Takže taky ihned hospitalizace, sběr moči kvůli bílkovině a kontrolní monitory. Holce už se taky nelíbilo, tak vyvolávali. Ve středu večer první tableta, ve čtvrtek ráno druhá a rozjelo se to ‚až‘ ve 3 odpoledne. Nemít nějaké zdravotní komplikace, tak to asi odmítnu, ale jako těžko říct. Člověk si právě řekne, doktor ví co dělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí