Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamarádka z OV chodila s problémy sexuálního a partnerského rázu k psycholožce Jarmile Mayzlikové (doufám, že píšu správně), sídlila někde v centru. Byla to už starší paní, tak nevím, jestli stále bere nové klienty
Zkusila bych jí zavolat a pokud už by nebrala, zeptat se na doporučení jiného psychologa. Držím palce ![]()
Anonym - osobní údaje o blízké osobě.
Děkuji za radu.
Je mi 20 let, takže těžko říci, jestli pro mě bude starší paní to pravé. Ale určitě zkusím, děkuju!
S podobným problémem mi velmi pomohli v Domě duševního zdraví ve stacionári.
Dobrý den, doporučuji, paní psycholožku, terapeutku Petru Kahánkovou, má asi kolem 35let, žádná alternativa, klasická terapie, bere děti i dospělé. Je soukromá, platí se 500kč, pokud se nic nezměnilo od loňska, kdy jsem tam chodila.
Ahoj, ráda bych oživila tuto diskusi. Potřebovala bych poradit dobrou psycholožku( ženu) v Ostravě. Jedná se mi o to, že mám dlouhodobé potíže po prodělané poporodní depresi. Už jsem bez léků, jen bych potřebovala takovou ti následnou péči, občas ještě mívám menší potíže. Děkuji všem za radu. A prosím, nikoho drahého..
Zdravím,
nemáte nějaké tipy na psychologa pro dospělé v Ostravě? Nikdy jsem u psychologa nebyla, ale chtěla bych to zkusit, protože mám pocit, že už toho mám nad hlavu.
Trápí mě velmi nízké sebevědomí, sociální úzkosti, anorexie, mám problémy se sexualitou a byla jsem znásilněna.
Máte tedy nějaké doporučení na psychologa (nejlépe psycholožku), který by mi s tímto mohlo pomoci?
Děkuji moc!