Půjčka Cofidis - máte zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pajaaaa
19.4.12 20:31

Dobrý večer,peníze Vám ppšlou do dvou dnu na učet ale už nikdy více.

• Citovat
  • Upravit
Pajaaaa
19.4.12 20:35

Takže děcka,manžel si bral pujčku,dneska je to 7 let,bral si 40.000kč,platíme to 1200kč měsíčně a za 7 let nám umořili necelých 6000kč.Takže to předáváme právníkovi,nehledě na to,že žádná komunikace,jen výhružné dopisy že neplatíme,jen samé starosti,nemluvím o obvolávání sousedu apod.Stížnosti nepomužou,jen právníci.pokud máte možnost a zkušenosti jako my,nebojte se,a běžte do toho.Za tu provizi Vám to stojí…

• Citovat
  • Upravit
koalla
5.6.12 10:31

Humus

Zdravim, jen tak, aby si i spokojený lidi s Cofidisem udělali obrázek. Jen pro přetstavu. Vzal jsem si 40000kč, všechno jsem splácel, než jsem odletěl do zahraničí na půl roku. Zadal jsem trvalý příkaz na posílání pěněz, ale protože jsem to zvoral, tak peníze půl roku nešly. Co udělal Cofidis? Nic nechal to běžet, a to do konce úvěru chybělo cca 10000kč. Teď po mě chtějí dalších 50000kč. Oni né aby ten úvěr stoply a zpoplatnily. Nechali to v potichoučku běžet, kurvy. Jsou to normální zloději. Nikdo Vám neřekne, že když včas nezaplatíte, tak si účtují 12% z celkové dlužné částky… No hnus

• Citovat
  • Upravit
1
29.6.12 20:13

příspěvek

Já půjčku od nich mám a už ji splácím hodně dlouho a potom jsem se snažila půjčlu umořit a nakonec platím jako šílenec snad 2×. I přesto, že jsem tam psala poslali mi výpisy ty jsou k ničemu, protože když to dám do počítače tak mi to vyjede nejméně tolikrát kolikrát chci na můj dotaz jestli mají 500% úrok už se nikdo neozval ono je problematické honit někoho, kdo má základnu kdesi ve Francii a je nesmírně spokojen, penízky mu jdou tak co by se s nějakou bábou vzrušoval. Platím měsíčně 1599 Kč a tojsem měla 40 000.Pak mi psal jejich správkyně dluhů, že musím cosi splácet, ale nebylo řečeno kdy jsem ten dluh udělala. Cofidis splatit a hodně daleko od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3584
18.7.12 12:26
@Bohemund píše:
A znova, pokud Vám bankovni sektor pujčku neda, znamená to ze si ji brat nemáte. A když už tak npř. Cetelem. Proč proboha si pořad pujčovat, vyhazujete peníze oknem při pujčce hlavně, že jich mate málo…

Tak pod toto bych se taky podepsala.
A snad si nebudu moc protiřečit, když řeknu, že teda když už, tak já naopak doporučuju Provident… teď nemám porovnání úroků apod., takže nevím, ale jednu věc na něm oceňuji,,, na začátku řeknou kolik zaplatím celkem a už pak není žádná změna. I když pak člověk neplatí jak má a fláká to, tak celková částka se nijak nenavyšuje, zůstává furt stejná. měla jsem Provident asi dvakrát v životě, ale vždy jen menší částky, tak do 10.000… větší by mi možná i dali, ale nezvládala bych to už splácet.
Kamarádka je zadlužená hodně, u všech společností,,, takže čerpám spíš z jejich zkušeností, a Provident je opravdu jedinej, kterej částku nijak nenavyšuje, žádný pokuty apod.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verunnn
1.10.12 09:48

pravda

@Rychlíková píše:
Ano,je tomu tak v r. 2007 jsem si půjčila peníze nikdy jsem nešla výše jak 40000 a nakonec splátky posílám poctivě,ale dluh se neumořuje naopak jakokdyby rostl a to už platím 5 let,komunikace vesměs žádná naprostý nezájem a to snad nemohu ani umřít nebot budu jěště platit a platit,to splácím každý měsíc 1599 Kč.Jsou tam přívklady a jakoby se nic neděje,má pravdu v té reklamě nenažrané úroky a skryté poplatky.Jestli máte jiné východisko utíkejte a nepůjčujte si u nich je to velmi neseriozní firma.
  • Citovat
  • Upravit
verunnn
1.10.12 09:53

Pravda na 40000,– 1200 měsíčně 700kč vám jde na platbu a 300,– pojištění. Uvěr mám od 2007/7 castka je na furt stejnem žebříčku.
Ovšem občas byla opoždena splatka…
Ted budu rušit pojisteni tak doufam, že už to bude ubývat…
Jednání se zaměstnancema Cofidisu příšerné, drzé až na nějaké vyjímky..Neuvědomují si, že vlastně zíkazník náš pán, odstud pocut..
Jakmile se dopracuji k nějake vyhře radši uvěr doplatim.

• Citovat
  • Upravit
proti cofidista
18.10.12 11:35

ŽVANILOVÉ

Jsou to slibotechny a jen zvani jak dostupne jsou a kdyz vyplnite online zadost za deset sekun je zamitnuta :jazyk: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Bleshka
3.12.12 23:52

Půjčky v Cofidisu jsou velmi ožehavé téma koukám - a věřte že vím o čem mluvím - smluvní podmínky znám velmi dobře. A vše co tu popisujete jsou " revolvingové úvěry " - kde se vám měsíční úrok počítá z toho co dlužíte - takže cca první polovinu splácení platíte hlavně úrok. Důležité u těchto úvěru je to, že se dají znovu čerpat… Což je největší problém - pak budete platit donekonečna, jelikož to co jste už splatili si znovu půjčíte a pak platíte jen úrok. Ano jsou to vydřiduši - bohužel problém dnešní doby je to, že nikdo nic pořádně nečte a div se nebojí i zeptat - a pak když zjistíte, že je problém nenecháte si ho vysvětlit. Je to složité, jsem v tuhle chvíli asi nestranná a případně ráda někomu poradím, jak se z té či oné situace dostat - stačí napsat. Ale popravdě, pokud jde o to půjčování - základ by měl být zvážit to, zda je to fakt nutné. Schvalování smluv, je samo o sobě dost ošemetné ale bez dokladů a ověření finanční situace Vám nikdo nepůjčí a hlavně - za to posouzení ani smlouvu nic neplatíte, takže krom toho že poskytnete souhlas se zpracováním osobních údajů a kopii dokladů Vás to nic nestojí. Jen samy musíte mít soudnost a vědět zda by jste i vy samy sobě půjčili. Přece jen půjčovat někomu kdo žije z doložitelného přijmu 5.tisíc je dost nelogické a pravděpodobnost že nebude platit je velká. To samé je i to, že se nepůjčuje když jste na podpoře a nemáte stálý příjem jakož i to, že Vám nepůjčí když je Vám méně jak 30 let a i tak bude muset mít čistý příjem - tzn. po odečtení všech splátek a poplatků za bydlení cca tak kolem 12.tisíc. No asi jsem vyčerpala vše co jsem měla na mysli. Neváhejte psát - ráda zodpovím vše co vím ;) A že toho je hodně bych řekla.

• Citovat
  • Upravit
Klarka J
4.1.13 08:58

Pro Bleschku.. máme nějaký kreditky, úvěry a kontokorent s přítelem, jsem na mateřské takže nám nechtějí udělat ani konsolidaci a finanční poradce u unicreditu mi poradil abych zrušila penzijko, úrazovku i stavebko, že minimalizuji nálkady. Akorát, že to by mi ušetřilo 1000kč. Naše společné splácení činí přes 9000 a při konsolidaci mi to u různých bank vycházelo na 5000 tak mi přijde nelogický, že nám nikde půjčit nechtějí, když je evidentní, jak by nám to ulehčilo. Holt jsem na mateřský a pro banky jsem.. jak mi jedna paní s lítostí sdělila v KB.. bez příjmu. Musím jen upozornit, že dluhy jsme udělali výběrem z kreditek v nezaměstnanosti a před mým mateřstvím a plácáme se v tom už dost dlouho a tou mizernou mateřskou se to jen prohlubuje. V rodině sponzory nemáme kde hledat a brigádu můžu dělat jen o víkendu nebo když má mamka dovolenou což je o prázdninách. No tak poraďte… Už vážně nevim. Sem jsem zavítala, jelikož nám to zamítli u 3 bank a konsolidace by pro nás byla super, jen nevim kde :( s pozdravem

• Citovat
  • Upravit
Bleshka
5.1.13 23:59

Klárko, vřele doporučuji najít si finančního poradce. Ten s Vámi projde všechny smlouvy, splácení a pokusí se najít nejlepší řešení. Je potřeba do toho všeho nahlédnout. Avšak, pokud jste na mateřské dovolené je východisko velmi složité, mateřská je považovaná za příjem pro dítě a mělo by s ní tak být nakládáno. Taky jí však nebudete pobírat pořád proto je to bráno jako nedoložitelný dlouhodobý příjem. Konsolidaci zvažte, sníží se Vám sice splátky, ale ve finále přeplatíte víc než když budete splácet 9000,–. Chápu, že situace je těžká, bohužel půjčku Vám už nikdo nedá, jelikož jste dá se říct předlužení. Jediné řešení co mě napadá, by mohlo být ještě zažádání o hypotéku a z ní splatit co potřebujete a pak hradit hypotéku. Ale opravdu doporučuji najít si finančního poradce.

• Citovat
  • Upravit
truumf
6.1.13 09:47

Nikdy zlodějina-podvod. Jednou podepišete a už jste v prd.. :,(

• Citovat
  • Upravit
Klarka J
6.1.13 17:01

Děkuji Bleschko :)

• Citovat
  • Upravit
kjdfh
5.2.13 10:31

Pozor!

Splátky mám každý měsíc 1800 kč a z toho jen úroky jsou 1098 Kč. Takže každý měsíc se Vám na splátce odečte něco přes 700 Kč. Toť z vlastní zkušenosti. Taktéž pojištění, které máte sjednané a činí 300 Kč měsíčně(to se samozřejmě odečítá z těch 700) je k ničemu. Minulý měsíc jsem přišla o práci a informovala jsem se u spol. Cofidis, že první dva měsíe si celou splátku musím zaplatit sama a pojištění začně být aktuální až po 2 měsících, kdy bych byla na pracáku. Jenže do té doby si většina lidí práci najde :potlesk:. Prostě sprosťárna. Bohužel v této zemi nic neobvyklého. Pokud někdo tuto půjčku máte, pojištění je ve finále nanic. Raději si ho zrušte. Pro rýpaly: platám každý měsíc tak jak mám předepsáno, nic nedlužím… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kjdfh
5.2.13 10:50

@Kamala Vy jste ale pracovník Cofidisu, člověk, který má půjčku u títo spllečnosti by to nikdy nenapsal :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel