Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nikdo solidní tě nepůjčí, čeho to chceš splácet?? To ty peníze potřebuješ ihned? Co rodina, žiješ s někym? ale banka těžko, jsi riziková ![]()
Žiju s přítelem odjíždí ted do Rakouska makat kde bude mít nějakých 70tis. měs. a pracovních nabídek už je ted plno, akorát byl chvíli bez práce takže postrádáme nějakou tu korunu a jemu nedaj protože je v registru kvůli t-mobile co jsme ted nemohli zaplatit.
@Anonymní píše: Žiju s přítelem odjíždí ted do Rakouska makat kde bude mít nějakých 70tis. měs. a pracovních nabídek už je ted plno, akorát byl chvíli bez práce takže postrádáme nějakou tu korunu a jemu nedaj protože je v registru kvůli t-mobile co jsme ted nemohli zaplatit.
a co rodina, nemůže vám na tu chvilku půjčit?
Spíše bych se měla ptát na nějakou solidnější nebankovku jestli se tak teda nějaká dá vůbec nazvat. Přeplatit by jsme byli ochotni u 25tis tak 5-6 tis. ale slyšela jsem nedávno někde, že už dávají i banky matkám na mateřský akorát už nevím kde jsem to slyšela nebo četla.
@Markéta80 Kdyby mohla rodina nebereme si půjčku
je to ted ta nejposlednější možnost
.
Tak když nejsi na RD, tak pracuješ? Pokud nemáš žádný příjem, kromě toho RP, tak pochybuju že ti někdo něco dá. U každé půjčky posuzují výši příjmu, max. pokud by jsi měla delší dobu účet u jedné banky, a měla na něm nějaký zůstatek, můžeš to zkusit tam, ale jinak max. nějaký lichvář. A nebo existují stránky na netu, kde půjčují lidi lidem…skládá se víc lidí na půjčku pro jednoho…tak můžeš zkusit to, jestli ti tam někdo bude chtít půjčit. ![]()
@Anonymní píše:
Spíše bych se měla ptát na nějakou solidnější nebankovku jestli se tak teda nějaká dá vůbec nazvat. Přeplatit by jsme byli ochotni u 25tis tak 5-6 tis. ale slyšela jsem nedávno někde, že už dávají i banky matkám na mateřský akorát už nevím kde jsem to slyšela nebo četla.
tolik peněz mi půjčila moje banka, když jsem byla na RD. Ale na účet mi pravidelně chodila i přítelova výplata.
@boruvkay Kdybych pracovala toto tady neřeším a jdu v klidu do banky. Zonky o tom jsem slyšela ale potřebujeme to narychlo.
@Anonymní píše:
tolik peněz mi půjčila moje banka, když jsem byla na RD. Ale na účet mi pravidelně chodila i přítelova výplata.
to mě tam nechodí větší peníze pravidelně, občas se tam najde nějaký ten vklad atp. ale pravidelně ne. A mohu se zeptat jaká to byla banka?
Tak RD není určitě překážkou, já dostala mnohonásobně více. Ale musíš na to mít
Samoživitelka. Já žadala ve své bance, kde mám historii 20 let a oni vidí, jakou mám historii, x splacených produktů, vše vzorně splácela (ťukám), x produktů, které využívám, plus tam směřuji všechny další peníze, které mi kromě RD chodí.
Prosím anonym
Tak zkus oslovit pár bank a uvidíš, pokud tedy nemáš nějakou u které jsi delší dobu, to je pak výhoda. Spousta bank už má kalkulačku úvěru i na netu, stačí si tam zadat příjem.
Chtěla jsem prostě slyšet název banky nebo solidnější nebankovky u kterých bych měla šanci. Kdyby byla jiná řešení, tak se neptám na tohle. Splácet budu schopná samozřejmě, nejsem idio abych si brala půjčku a pak se ještě víc zakopala ![]()
A ještě jeden dotaz, hlavně nekamenujte. Když budu lhát že jsem zaměstnaná, zjištují to?
Tak to pardón - o žádné takové nevím
BankyJá jsem shora psala, že to jde, ale že se můžeš zeptat ve své bance, tam jsi byla?
Jediná možnost je Tvá banka, kde máš historii
Vem to z druhé strany - banky přeci také nejsou idio
, aby půjčili takto nablind bez zajištění ![]()
Prosím anonymní
@Anonymní píše:
Chtěla jsem prostě slyšet název banky nebo solidnější nebankovky u kterých bych měla šanci. Kdyby byla jiná řešení, tak se neptám na tohle. Splácet budu schopná samozřejmě, nejsem idio abych si brala půjčku a pak se ještě víc zakopala
Zdravím, chtěla bych se zeptat zda někdo nemáte zkušenosti s půjčkami na rodičovské dovolené. Nebo možná ani nejsem na rodičovké dovolené ale pobírám jen RP., tak nějak se to tu psalo už jednou myslím a dozvěděla jsem se, že nejsem na RD. ale že pouze pobírám jen RP.
. Potřebovala bych 25tis. ale aby tam nebyl zas nějaký šílený úrok. Díky za odpovědi