Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
Já jsem dceru v 15 poustela.
Ale teda já v dceřii měla důvěru, nezklamala mě. ja jsem její partu nejlepších kamarádů znala. Uměla napadat, ze je v pořádku. Vyhovoval ji i naše taxi nonstop sluzba ![]()
Ted dceři bude v září 21 a už na tohle moc není. Ale l těm 15 tohle proste patří, takové free bezstarostne období
.
@unuděná píše: Více
No nic, budu to muset asi někdy vyzkoušet sama na nějaké návštěvě a budu zkoumat jejich reakce.
![]()
Me by zajimalo pokud clovekovi ktery se opil z nealka reknu ze pil nealko, tak okamzite vystrizlivy nebo ne?
A muze z toho nealka mit kocovinu?
už zas jako téma s kempem u 14leté a 15letého! ale tam byli aspoň jeho rodiče…
to je zas sběr na článek!??
z hlediska zákona : NE
zákonný zástupce je za dítě do 18let odpovědný a cokoliv tam provedou, bude strašný průšvih, pokud tam není aspoň jeden dospělý (myšleno rodič), který je pověřen dohledem
nechápu, koho napadne pouště 15leté děcka samotné na chatu ![]()
asi trolla
my jsme s ex dost benevolentní, holky v 15 mají de facto společnou péči, jsou přes noc, kde chtějí, ALE vždy tam je nějaký dohled.
No to je teda napad! Ale zalezi, z jake jste socialni bubliny samozrejme, nekde je to naprosto normalni uz treba od 13 ![]()
Mozna bych se zeptala tech rodicu, jestli je to opravdu povolena akce, ale asi zalezi na presne situaci, abych neudelala ze syna prenesene bonzaka, kdyz uz ho nepustim…
@Jemako píše: Více
@M_Vladim píše: Více
Za nás houba - Cola s červeným vínem, teď bych si to opravdu nedala a hopsinka, to bylo sladký a pak bum
![]()
Za nás se na ukončené pila vodka a džus. Vím, že jsem kupovala lesní směs a pomerančový džus.
@Černá Madonna píše: Více
Po Becherovce mě napadá zapomenutý Ja-ka-ma-rus. ![]()
@Denny606 píše: Více
Nj, pravda. ![]()
Zrovna „Houbu“, jsem si nikdy nedala. Červené víno mi nikdy nijak nezachutnalo.
Mám ráda suché bílé. ![]()
No a v létě dávám přednost nějakému dobrému točenému pivku. ![]()
Příspěvek upraven 26.06.24 v 22:16