Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
mladšímu synovi se podařilo shodit si na nohu těžkou mísu a pod celým nehtem od palce má „borůvku“. Nejdřív byla fialová, teď je komplet černá. Stalo se to někdy někomu z vás? Mám to něčím mazat nebo nějak pečovat? Bojím se, že mu začne padat nehet, to už by pak asi bylo pro chirurgii, že? Nebo jste to někdo zvládl doma svépomocí?
Díky Martina
Ahoj, dcera si skřípla prst do dveří, nejdřív to měla fialové, pak černé a nakonec ji ten nehet slezl,ale nejdřív jí tam podrostl nový. Jak se starý začal odlupovat, tak jsem jí to lepila, aby si do toho nesahala a nakonec odpadl sám. Jen jsem jí to promazávala bepanthenem. Bylo to bez jediné slzy (když nepočítám ten jekot, když si ho tam skřípla).
Ahoj,
chtela bych poprosit o radu- syn (21m) si skripl prstenicek do dveri, prstik se podebral, cistili jsme kyslicnikem, byli jsme zrovna u more, tak jsme ho hodne maceli ve slane vode, hnis odtekl, ale nehet vypadal skarede. Dnes rano dokonce celej odpadl! Ted nevim, co delat, naplast si tam za zadnou cenu nenecha, bojim se, ze se mu tam neco dostane. Zavolala bych nasi dr., no zrovna se to muselo stat v sobotu ![]()