Blbne menstruace po porodu, nebo těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
2.4.13 10:15

Ahojte, chtěla bych se zeptat na váš názor. Když mám v průkazu napsáno 26+3 - znamená to, že 26. týden je už ukončený a k tomu navíc 3 dny? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65313
2.4.13 10:17

@Kiki 81 ano :mrgreen: jsi ve 27.týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
2.4.13 10:17
@Kiki 81 píše:
Ahojte, chtěla bych se zeptat na váš názor. Když mám v průkazu napsáno 26+3 - znamená to, že 26. týden je už ukončený a k tomu navíc 3 dny? děkuji

ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
2.4.13 10:18

@Kiki 81 tak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
2.4.13 10:21

Zakladatelko? tobe nikdo nerekl, ze pri sexu se muze otehotnet? proc mas pocit, ze nekdo tady muze vedet, jestli jsi tehotna? nikdy jsi neslysela nebo necetla, ze kazde snazeni muze trvat ruzne dlouho? kde zijes? jinak na co ochrana, kdyz existuji potraty, souhlas :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
2.4.13 10:24

Moc díky. myslela jsem si to, že to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15070
2.4.13 10:24
@78mamina píše:
Tak já takhle otěhotněla a té malé kapičce jsou dnes 3roky :mavam:
:lol:
Kapičky, co nosí růžové čepičky ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
2.4.13 11:45
@boball
@boball píše: :lol:
Kapičky, co nosí růžové čepičky ;)

jojo a ta kouzelná kapička nám darovala kouzelnou holčičku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
2.4.13 18:33

No, tak my se o prvniho snazily asi tak 6 let, nez se zadarilo. Kdyz mu bylo 7 mesicu, tak jsme si jednou zasexovali se vsim vsudy a hned bylo zadešlano na druheho. A to jsem jeste po porodu nemela menzes…zato u druheho se menzes objevila asi hned 3 mesice po porodu.
Ale jak uz psaly nektere holky, jeste tak tyden pockej a pak zkus test. Az pak se rozhoduj, co bude dal.
my mame rozdil 16 mesicu a jde to, cim jsou starsi, tim je to lepsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
3.4.13 15:42

Tak jsem si dneska delala ten test a nic… takze asi tehotna ne e…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.4.13 21:35

Ahojky, můžu se tě zeptat jak u Tebe k tomu těhu došlo? Snad na tom nejsem stejně… jsem 5měsíců po porodu a nekojím, s přítelem spolu normálně spíme zatím bez ochrany, ale ted sem to dva měsíce již nedostala… ale od soboty fakt lehounce špinim, jak MS mi to vůbec nepříjde, po porodu už jsem měla dvě normální MS, dělala jsem si dnes těhu test a negativní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
5.4.13 08:55

Holky chtěla jsem se zeptat, prosim vas, kdy si mam dělat test? mam skoro ročního chlapečka, a s přitelem se samozřejmě snažíme už o druhe miminko. mám teď třetí den šílene křeče v podbříšku..menstruaci jsem měla mit včera. 4.4. poslední byla 8.3. koupila jsem si test a delala ho vcera odpoledne a nevyšel.. je možne že bych i přesto mohla byt těhulka? mate nektera s tim zkusenosti? u prvniho jsem to vubec nevedela, mela jsem endometriozu 3operace za sebou a sli jsme na ivf. jak jsme meli jit na ivf na odbery tak mi sdelili ze jiz jsem v 5tt.. a to nam nedavali sanci na klasicke otehotneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
9.12.15 10:53

MS po porodu a pak těhotenství ...??

Holky, nemáte podobnou zkušenost?
V 7. týdnu po porodu jsem měla MS, ikdyž jsem plně kojila. 1× jsme si nedali pozor a nyní mám podle cyklu před porodem 4-5 dnů zpoždění. TT jsem si dělala 1 den po zpoždění, ale byl negativní.
Kdy byste zkusily nový? Případně dle Vašeho názoru/zkušeností je možné, že MS byla jen jednorázovka a teď od ní budu mít třeba další tři měsíce klid? Nebo byste to viděly na těhu?
Děkuji všem moc za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
9.12.15 11:00

@Popelka12 Zkusila bych za deset dní TT, a kdyby i ten vyšel negativní, tak bych se radovala, že budu mít díky kojení pár měsíců klid. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
9.12.15 11:18

Nechci tě děsit, ale když malému byly 4 měsíce, tak jsme si taky jednou nedali pozor a mám děti po 13 měsících. Manželovi jsem ze začátku tvrdila, že mi určitě blbne MS kvůli kojení a on mě donutil udělat test, který vyšel // :)
Ale neměnila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria