Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jančakecalka ve Vašem okolí se mi moc najít tedy ani nepodařilo, spíš v jiných částech ČR
@stiskoch Já našla ze Zlína a že doveze po celé ČR za 160 Kč. Ale to je asi blbý, když člověk nevidí, kde a jak je chová.
@stiskoch HM,právě toho jsem se bála, že v našem okolí nikdo nebude a budeme muset jít právě do toho zvěráče
No, tak ještě se poptám známých, jestli o někom nevědí ![]()
@bimbama No právě, když už od chovatele, tak aby člověk aspon viděl, v jakých podmínkách je má. Sice cena je lákavá ale nevím, v dnešní době se dá dost naletět
Ikdyž i ve zverimexu to může být z pochybnýho zdroje…
![]()
Já bych se zverimexu taky bála. I o želvách se říká, že se tam nemají kupovat. Že to není prostě ono a často jsou třeba i nemocné a tak.
@Jančakecalka No těch 160 Kč je jako plus za dovezení. Jinak u něho stojí 960 Kč.
@bimbama ten jsem našla taky, ale pak jsem ho našla tuším ještě na ifauně nebo někde a moc se mi nepozdávali fotky co měl přiložené, spousta burunduků, voliéra nic moc.. jak na potvoru to nemohu dohledat znovu, nejvíc mě zaujal asi chovatel http://www.chovburunduka.cz/ ale pro zakladatelku je to z ruky, my dvě to máme blíže ![]()
@bimbama No proto, mě se to zdálo divný
U nás je maj ve zvěráči právě od 1200,–
Tak já vážně nevim, kde ho koupit teda ![]()
@stiskoch Jo, z těchto stránek jsem čerpala informace. Má to moc pěkný. Akorát se musím podívat na mapu, u čeho se to nachází ta Žulová.
@stiskoch Přesně tohodle chovatele máme už uloženýho v kompu
pro jistotu
ale je to daleko, no, uvidíme, ještě to probereme s manželem, třeba si jeden víkend uděláme výlet ![]()
@Jančakecalka já se asi časem vrátím k plšíkům, ale ten burunduk mě také dnes zaujal
škoda že teď nemohu pořídit ani jedno
ze všech inzerátů, které jsem teď proběhla mě asi nejvíce opravdu oslovil ten zmiňovaný
tak snad se podaří koupit vhodné mládě a pak dáte nějaké novinky od Vás
Hamak je látková houpačka, pokud jste šikovná a zručná, klidně si jí ušijete sama
.Máme samečka-čumáčka, a opravdu nekouše. Nesmíte dělat prudký pohyby, kdyžtak je dobré dát pak do boudičky kousek látky z vaším pachem, pak na něj vklidu a často mluvit a zkoušet ho hladit přes mříže, ale zatím zádíčka. Mám dvě děti (3roky a rok).Dcera dává do klece jablíčka, aby si na ní zvykl, a už si ho hladí přes mříž. Syna posadím vedle klece nechám ho pozorovat. U dětí se musí pomalu.Pak máme pejska a ten neustále vyhledává pořád přítomnost veveráčka. No a my dospělí se víc pomazlíme s burundukem
. K jídlu-dávám mu přímu potravu pro burunduky, po 2dnech měním vodu v napáječce, denně čerstvé ovoce, jabko-čtvrku, pomeranč, mrkev, když mám tak rajče, okurku sal.,nebo broskve komp.(kousek),švestku, šípky-střídám to.To co zrovna mám mu dám, piškot, suš. ovoce je fakt různý. Ořech lískoví, vlašský (to už je i v tom krmimení).Má rád olmíka tvarohovýho, ale jen trošku na víčko. Podestýlka seno bylinný, má rád pampelišky, nebo stačí papírová podestýlka jsou to takový granule. Já dám noviny a seno, má to rád vždycky se zavrtá a dělá si tunely i skrýše na ty jeho ňaminky..Na čištění kožíšku má plast.hlub.misku kde je zemina-bez pesticidu.
Poprvé jsem teď taky viděla Tarbíka egyptského a to je teda srandovní zvířátko. ![]()
@stiskoch Z Jablonce nad Nisou