Rady a tipy k chovu burunduka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24797
10.4.14 16:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
10.4.14 16:40

@stiskoch Jo,jo, určitě pak napíšu jak nám to s ním jde a jaký je ;) Taky přidám fotečku :* :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5269
10.4.14 16:41

@bimbama http://www.plsik.cz/plsik-africky/ nevýhoda spočívá v tom, že je to noční tvor
tarbíka jsem viděla tak před 2lety a byl hezký, ale neoslovil mě natolik abych ho chtěla domů :mrgreen: přijde mi až ošklivý

Příspěvek upraven 10.04.14 v 16:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
10.4.14 16:42

@stiskoch No, já bych ho taky nechtěla. Ale zaujal mě - takový klokánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
10.4.14 16:44

@Cifi Páni,děkuju za vyčerpávající informace :hug: Tak zručná celkem jsem, neměl by to být takový problém to sama vyrobit :mrgreen:
Tak pokud jde o to krmivo, tak to je v pohodě, to není nic extra ;) Myslím, že to bude dobré.
Děkuju mnohokrát :mavam:

• Citovat
  • Upravit
43
10.4.14 16:48

Jsem z Českého Krumlova, a nechtěla jsem veveráčka z zverimexu.Pak se nedoporučuje si ho poslat přes dráhu, ale jak to udělat s dvěmi malými dětmi a někam jezdit si pro něj přímo k chovateli?! Tak jsem si přímo vyhledala chovatele už i vy jste našla adresu a líbí se vám. Domluvila se na požadavcích i na dovozu. Přímo chovatel nám ho dovezl osobně, poradil, vysvětlil. Byla jsem nadšená a hlavně šťastná, za ochotu nám ho dovézt. Z DOVOZEM nás vyšel na 900kč. Někdo říká, že s tímto chovatel nemá dobré zkušenosti, ale můj názor je jiný! JÁ JSEM MAX. SPOKOJENÁ a vím, že přestohoto chovatele budu chtít opět burundučka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
10.4.14 16:55

Není zač :-D. Každopádně toto zvířátko si velmi rychle zamilujete <3 je nenáročné, jak na krmivo, tak i načištění. Fakt pohoda. OCHOČENÍ trvá 3-6týdnů záleží na komunikaci. :-).Přeji šťastný výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
10.4.14 16:58

Je to nadherny zvire :*
K otazkam nevim :D
mas peknou profilovku :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
11.4.14 16:16

Ještě jsem četla, že prý bývá kousavý v období zimního spánku??? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.4.14 19:57

Nevím jak, který! Ale pokud se bude chystat hybernovat, tak je dobré je nechat vklidu.Co znamená, nepískat na ně, nebudit je a zbytečně nelézt do klece, pokud zrovna nedáváte jídlo. Další věc jsou burunduci co se k zimní spánku nechystají. Takže podrážděnost se může objevit vzácně, a pokud ano. Nechat ho chvíly v klidu. Vždyť mi sami lidi jsme taky někdy podrážděný a projevuje se to taky různě. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
13.4.14 10:09
@kaja00 píše:
Je to nadherny zvire :*
K otazkam nevim :D
mas peknou profilovku :hug: :kytka:

Ano, to je, zamilovali jsme si ho hned na první pohled :*
Díky, na profilovce je naše vymodlené zlatíčko :srdce: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
13.4.14 10:10
@bimbama píše:
Ještě jsem četla, že prý bývá kousavý v období zimního spánku??? :?

Hm, to je možné, taky jsem se to někde dočetla, ale to snad přežijeme ve zdraví všichni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
13.4.14 10:11
@Cifi píše:
Není zač :-D. Každopádně toto zvířátko si velmi rychle zamilujete <3 je nenáročné, jak na krmivo, tak i načištění. Fakt pohoda. OCHOČENÍ trvá 3-6týdnů záleží na komunikaci. :-).Přeji šťastný výběr.

Děkuju, vážně :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
13.4.14 10:12

@Cifi Přesně ;)

• Citovat
  • Upravit
43
13.4.14 20:15

Až si vyberete svého budoucího mazlíčka. Dejte mu čas na aklimatizaci, jsou to přeci jen veverky. A opravdu buďte trpělivý. Pokud to zvládnáte, tak máte společenského kamaráda se kterým je velká zábava. Pokud ho budete chtít chovat, tak v rukavicích(ze začátku, hlavně ať nechovají děti ;-D) Je opravdu maličký a mooc křehký. Těším se na Vaše další zprávičky. A pokud bude chtít s něčím poradit napište mi do zpráv. Moc ráda pomohu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný