Rady a tipy k chovu burunduka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
28.5.15 20:26

Mohou být veškeré ovocné větve, ale myslím si, že i z lesa klacky nebudou vadit :lol: nebo z toho zverimexu, ale tam si je zaplatíte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
29.5.15 07:15

Určitě vyzkouším větvičku a ušijí hamák, koukala jsem na netu, že ho lidé davají. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
30.5.15 18:10

Já ten hamák už koupila :hug: Ale určitě na tom ušití nic není, kdybych měla šicí stro ušiju si ho taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
1.6.15 13:29

Já jsem ji nikdy hamák nezkoušela, protože jsem četla že do klece patří jen dřevěné věcičky. :nevim: Ale ted jsem koukala na fotky vybavených klecí a mají je u veverek.
Bude to pro ní zase něco nového.
Tak at vam veverka dělá radost. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.6.15 16:29

Příští týden si jedeme pro burunduka, v čem jste si ho odvezli od chovatele? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
5.6.15 19:16

My jsme do auta nacpaly klec, jely jsme cca 2,5hod.tak v krabičce tak dlouho jsme ho nechtěly trápit. Bobek se zahrabal do podestýlky z valečku a ani nevylezl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.6.15 21:47

Aha, no musím něco vymyslet :) a ještě jsem se chtěla zeptat, četla jsem, že má byt v kleci sepiova kost, máte ji v kleci taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.6.15 19:13

Sepiovou kost jsme v kleci měli tak rok pak jsem ji vyhodila protože už nebyla pěkná tím jak po ní hopsala ale že by byla nějak moc okousaná se říct nedá. Ale zase ji koupim a asi přidělám ke kleci to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.6.15 10:48

Tak s dovozem, v čem převezu burunduka už si nemusím dělat starosti, pan chovatel nám burundučka doveze :) Tu sepiovou kost teda ještě dokoupim :D A ještě nějaké užitečné rady? Třeba co mají krom oříšku ještě rádi? atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.6.15 19:56

Tak to máte super.
Náš má rád, piškoty kupuji psí, pribinák. A dávám moučné červi.
Zkoušela jsem i konzervované cvrčky ani nevím jestli je muže nějak jsem se nedočetla ale byla to pro ní mnamka, paní mi říkala že je mám skladovat v lednici ale nějak mi v plechovce zplesnivěli. Tak třistovky jen tak vyhozené :cert:.A živé kupovat se mi nechce, stačí živí červi :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.6.15 20:53

Aha a to asi kupujete ty červíky ve zverimexu že? Když mužou červíky, mužou určitě i ty cvrčky :D Piškoty taky mužou jo, tak to je fajn :)
No to by mě taky naštvalo, kdyby mi to zplesnivělo za ty peníze 8o
Ale nevím kdo ho tím bude krmit, já se toho štítím :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.6.15 21:01

Kupuji a naštěstí mi je prodá na kusy :).
Ale nic nedávám denně a piškota jen pulku ale psiho, dětské jsou moc sladké.
A jablíčko to je něco pro ní. Já moc neexperimentuji s jídlem at božatku neublížim ale dávají i hroznové víno.
Unás to jistí pinzeta :)ale než ho naberu to si neumím představit živého cvrčka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.6.15 17:08

Už jsem na to ve zverimexu koukala i na sarančata bleee :P Nevím jestli budu mít odvahu to vzít i tou pinzetou :lol: :lol:
Já viděla na internetu že jim davají i papriku, no musím se zeptat chovatele :)
Ještě jsem se chtěla zeptat, co máte v boudičce, jestli hobliny či seno? a vespod klece? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.6.15 17:36

V boudě namám ani hobliny a ani seno protože jsem alergik, mám jako podestýlku válečky. Ona si je trošku rozdrtí, jinak má v domečku patro a spí nahoře. :lol:
Na to se poptejte to jsem sama zvědavá. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.6.15 18:48

Válečky jako podestýlku na spodek mám taky koupené, ale do te boudy nevím co dát, poptám se…někde jsem četla, že dávají i látku, tak uvidíme, co chovatel poradí :D
Ještě se zeptám kolik a jak často dávate ty moučné červíky čí kobylky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný