Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No po večerek chudák už hlodá tvrdý chleba
Včera jsem byla u klece 2 hodiny už se natahovala pro ořech, ale nakonec si to rozmyslela a zase zdrhla, jde vidět, že už má hlad. Dneska budu na ni číhat znovu, já ji ochočím i kdyby jsem tam měla stát celý den
![]()
Tak od včerejška si přes pletivo bere ořechy, které ji držím, ale jakmile udělám prudší pohyb je v tahu
Ale už i to je velký pokrok ![]()
Už jsem myslela, ž ta naše mrška bude pořád tak plachá. Ještě ji naučit se nebat ruky a mužu ji vypustit ven ![]()
Ahoj všichni,
přemýšlíme o koupi burunduka. Nechce se nám ho kupovat ve zverimexu (ani jsem ho popravdě nikde neviděla), ale radši bychom od chovatele (kvůli zdraví i abychom věděli stáří…)
Ale chtěla bych poradit nebo získat nějaké typy na chovatele…? Nejlépe Praha a malé okolí nebo Mladá Boleslav a okolí…
Moc Vám děkuji
![]()
@Pompova píše:
Tak od včerejška si přes pletivo bere ořechy, které ji držím, ale jakmile udělám prudší pohyb je v tahuAle už i to je velký pokrok
Už jsem myslela, ž ta naše mrška bude pořád tak plachá. Ještě ji naučit se nebat ruky a mužu ji vypustit ven
No vidíte chtělo to čas. ![]()
@Rozarka264 píše:
Ahoj všichni,přemýšlíme o koupi burunduka. Nechce se nám ho kupovat ve zverimexu (ani jsem ho popravdě nikde neviděla), ale radši bychom od chovatele (kvůli zdraví i abychom věděli stáří…)
Moc Vám děkuji
Ale chtěla bych poradit nebo získat nějaké typy na chovatele…? Nejlépe Praha a malé okolí nebo Mladá Boleslav a okolí…![]()
Ja pana chovatele našla na bazaru, jak prodával mládatka. Nakonec měl i svoje stránky ale je z Jeseníka což pro vás nebude realné. Vyzkoušet inzeráty mládat.:nevim:
@sevilla 122 píše:
No vidíte chtělo to čas.
Sice si vezme, ale pořád je plachá, vezme si oříšek, někdy dva a uteče se schovat do budky.
Tak už taky máme tří měsíční burundučí slečnu - Jackie
![]()
Máme jí tři dny a už včera si vzala z ruky rozinku…
Je zvědavá, předvádivá, ale i bojácná… Vezme si pamlsek, i si ho přede mnou klidně sní, ale pak prchne do boudičky…
Tak snad se to bude každým dnem zlepšovat…
Máme jí od chovatele - někdo taky myslím psal o pánovi, který je dováží za 170,– Kč - tak od něj. Nemůžeme si stěžovat… Reagoval na maily, po telefonu taky… Vše OK. Jen tak trochu slíbil, že nám pošle holek víc a budeme si moci vybrat, což ve finále nebylo, ale nám se hned líbila, takže jsme to vůbec neřešili.
Dále mi vše zodpověděl a nabídl ať se kdykoliv ozvu a že mi vše rád vysvětlí. Ještě pošlu pro ukázku pár fotek. Voliéru máme na balkóně a je to týmová práce manžela a má. ![]()
Manžel říkal, že nechce už nikdy žádné zvíře… A dnes už jí aktivně dával červíky..
Už teď je to miláček rodiny
![]()
@Rozarka264 píše:
Manžel říkal, že nechce už nikdy žádné zvíře… A dnes už jí aktivně dával červíky..![]()
![]()
![]()
Jé fotečky. ![]()
@Rozarka264 píše:
Manžel říkal, že nechce už nikdy žádné zvíře… A dnes už jí aktivně dával červíky..![]()
![]()
![]()
Krásná voliera ![]()
Děkujeme ![]()
Chci se zeptat - máte také Vašeho burunduka ve venkovní voliéře, popřípadě na balkóně?? Jak řešíte zimování?? A nějaké zateplení?? U nás se ohladilo a tak si tak s manželem říkáme jestli jí nemáme vzít na zimu raději domů…???
![]()
Já ji mám doma, ale myslím si, že ji zima nevadí, když žije v přírodě venku ![]()
Zeptejte se na to chovatele, ten vám určitě poradí co a jak ![]()
@Rozarka264 píše:
@Pompova
@sevilla 122Děkujeme
Chci se zeptat - máte také Vašeho burunduka ve venkovní voliéře, popřípadě na balkóně?? Jak řešíte zimování?? A nějaké zateplení?? U nás se ohladilo a tak si tak s manželem říkáme jestli jí nemáme vzít na zimu raději domů…???![]()
Taky mám doma, ale taky myslím že by ji to nemuselo vadit tím že je pořád venku a prožívá večerní ochlazení s teplými dny. Ale určitě nějak zateplit a vydatně krmit at má dost živin protože zdřejmě usne zimním spánkem.
Ale zeptat se chovatele není špatné hlavně pokud je to ještě mládě.
Pokud máte možnost vzít domu tak ji bude teploučko a uvidíte ji i v zimě.