Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@rmot píše: Více
Myslím, ze to je jedno, zeptal se tak, aby dostal očekávaný výsledek a pokud da blby promt kvalitnější AI, dostane podobnou odpověď, uz jsem to vysvětlila, můj text jsem přilepila k jeho jako dodatek, jak dlouho se technologie používá na léčbu a prevenci nemoci, protože nám za covidu rekli, ze to není nova věc a proto můžeme napíchat komplet populaci, coz bylo zavádějící.
Ale presto pobavil faul s tou blbosti, ze čerpám z levicackeho antinevimco mediapartu, ja myslela, ze levicaci ve FR byli za covidu spis proockovaci, netušila jsem, ze se takhle edukují o RNAm, coz by me jen potěšilo
. Sla jsem teda kouknout, co mediapart publikuje o RNAm, třeba se neco zajímavý dovim, nejde pročist cele clanky, je to jen pro platici, ale vyhledavani mi vyhodilo par článku o RNAm a z krátkého uvodu, ktery jako neplatici vidim, se mi zda, ze tam bude spis neutrální az proocko orientace článku.
@Pauznuto píše: Více
Jinak řečeno, když je vyplach mocensko-medialniho systému sofistikovany a inteligentní, je poměrně efektivní, ale když to přeženou a lzi jsou po konfrontaci s realitou do oči bijící, co se stalo u očkovací reklamy, lide, kterym poletuje v hlavě dostatečný počet neuronu, začínají videt, co za nesmysly jim autority rikaly, prestavaji jim věřít, kdežto tomu nadále vericimu zbytku nepomůže nic, budou věřít, ze je zem placata, tráva modra a voda je sucha, i když byli konfrontováni s realitou, která ukazala opak toho, cemu věřili… kognitivní disonance je mocna čarodějka.