Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neila píše:
byla to snad jeho iniciativa, že si dají společnou snídanitak já zas nerozumím proč má rochnit v posteli, když to slíbil
jo, tomu rozumím. Slíbil, měl vstát. To by mi taky vadilo. Zbytek jsou podružné věci.
@terinka4444 píše:
vy jíte ráno studené mléku s lupínkama?
Pokud lupínky = conrflakes, tak ohřátý to musí být neskutečně hnusný!
@Lucie66 píše:
@terinka4444 Hele chlap specha do prace zenska je doma na matersky…U nas to je taky tak tatka si hraje a stara se v me nepritomnosti, ale ja bych si lezela a on nestihal to by me dal…
jo děvče, tak na to se ti dá jen napsat, že jaký si to uděláš takový to máš. Pro mě opravdu nepochopitelný, čučím na to. Jako jak nestíhá do práce? Tak panebože vstanu o 10 minut dřív, ne?
Nebo ty když vstáváš s dítětem a manžel spí, páč ještě nemusí, tak on taky musí vstát a jít ti asistovat, abys ty lépe stíhala?
A hláška to by mi chlap dal, tak to mě dostalo úplně. Chlap není schopný vypravit sebe a své dítě ráno do práce a do školky a tobě by dal? Evidentně každý žijeme v jiném rodinném modelu.
@Anonymní píše:
On se nerochnil v posteli, chystal se do prace. Ale rikam. Prace na 15vterin. A misto toho jen kecy. N.
Tak co se vztekáš. A já s tebou. Já myslela, že se mu nechtělo vstávat.
Když pak napíšeš, jak to doopravdy bylo, vypadá to úplně jinak. ![]()
@Anonymní píše:
Mozna jsem hystericka ale on stejnak vstava do prace kolem 8, dcera vstava az pozdeji.
A co na to říkal syn? MRzelo ho, že s ním nevstal? To je tak jediný, co by mi na tom vadilo… z pohledu syna mohl být lov lupínků z linky fajn dobrodružství.
@Lucie66 píše:
@neila on spechal do prace a ja mluvim o tom jak to bude dal be hen o dnesku
tohle jsem přehlédla, pardon. Nicméně, kolik času zabere vyndat misku a udělat lupínky? Půl minuty??? Na druhé straně, když sám přišel s tím, že udělá snídani, měl vstát o minut dřív ![]()
@Anonymní píše:
On se nerochnil v posteli, chystal se do prace. Ale rikam. Prace na 15vterin. A misto toho jen kecy. N.
jako chystat se do práce (případně spěchat) a drahý se povalovat v posteli, tak taky houknu, ať se zapojí a pomůže.
Příspěvek upraven 19.08.15 v 10:16
@WontTell píše:
no, tak dík za rozšíření obzorů, neznám nikoho, kdo by to jedl studené a že se u nás střídá dětí jak smetí, všem do toho to mléko ohřívám, prostě to zalejváme teplým mlékem, všem a všechno, včetně ovesných vloček. Neviděla jsem nikoho snídat ráno studené cereálie.
@terinka4444 píše:
A v sedmi už dělal snídani a sváču do práce i tatínkovi. Já osobně bych tohle potřela hned v začátku. A to tvrdě.
Tohle je můj cíl
A mně ji bude dělat taky, samozřejmě. Nic nepotlačovat.
Když sleduju, jak se k tomu teď ve 4 hrne, tak věřím, že by to dala, je jediný problém - nevstává dost brzo ![]()
@WontTell píše:
jsem ráda, že nejsme sama, komu to přijde hnusný. Vždyť se v tom teplým mlíku musí okamžitě rozmočit na kaši
@Kobliha51 píše:
Když pak napíšeš, jak to doopravdy bylo, vypadá to úplně jinak.
Nejak mi tato skutecnost vypadla.
@Kobliha51 píše:
Když pak napíšeš, jak to doopravdy bylo, vypadá to úplně jinak.
pochopila jsem to stejně z toho úvodního příspěvku, až pak jsem objevila ten dodatek.
Ale stejně si měl přivstat, když mladýmu slíbil připravit snídani ![]()
´tak já se hlásím do klubu studených lupínků, teplé jsou pro mě nepoživatelné.
Ano, vůči synovi to bylo hnusný no, každopádně jestli si syn takle dokáže poradit, nachystala bych věci co bude potřebovat na snídani třeba na stůl, aby nemusel lézt. Jo ony to děcka dokážou, ale muže mu to vyklouznou, misku rozbít, nedej bože spadne on a co pak.
@WontTell píše:
A co na to říkal syn? MRzelo ho, že s ním nevstal? To je tak jediný, co by mi na tom vadilo… z pohledu syna mohl být lov lupínků z linky fajn dobrodružství.
Ja myslim ze syn uz je asi na tatkovo chovani zvykly