Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Arboretka
Přesně. Co je komu po tom, že něco máme? Člověk bude bitý za fakt, že něco vlastní a běda jak toho bude víc. Takže my budeme pracovat, ať poplatíme všechny tyhle plánované daně každý rok, jestli si usmyslí, že tam patří i pozemky, pole, lesy.
@Kelsey píše:
@Arboretka
Přesně. Co je komu po tom, že něco máme? Člověk bude bitý za fakt, že něco vlastní a běda jak toho bude víc. Takže my budeme pracovat, ať poplatíme všechny tyhle plánované daně každý rok, jestli si usmyslí, že tam patří i pozemky, pole, lesy.
Přesně tak.bude jenom trestaný. No, přinejhorším to napíšu na děti.
@jkra píše:
Tohle já jsem nechtěla. Švára přepsal byt na dceru, bylo jí 18, v 19 se zfamfrněla do takového hrozného chlapa, hned dítě, svatba. On že pak pojedou žít do Anglie, ona moc nechtěla, ale on vyhrožoval, že buď s ní nebo bez ní, ona zamilovaná, potají prodala byt a za peníze odjeli. Za rok byla zpátky, zmlácená, bez peněz… a při tom normální rodina. Dneska je to už 15 let, ona doteď nechápe, jak mohla být tak blbá, jeden nikdy neví, co ty děti v tom blbém věku napadne. Nechci přepisovat na děti, zatím. Já doufám, že nic takového neprojde, to už by byl fakt vrchol hnusu. Nicméně Piráti se pro mě nevolitelní.
@jkra píše:
Nejlepší řešení bude, že dobrovolně a vše odevzdáme nemajetným voličům Pirátů
.
@Kelsey píše:
Nejlepší řešení bude, že dobrovolně a vše odevzdáme nemajetným voličům Pirátů.
a to by bylo taky řešení ![]()
@Kelsey píše:
@Arboretka
Jsme jedna z mala zemi, kde je puda jeste v soukromych rukou drobnych vlastniku. Ti mohou tlacit na zemedelce, aby na ni napr. hospodarili ekologicky.
Pokud se to zdani, budou pudu ve velkem skupovat velkofirmy (hadejte ktera) a budeme z hlediska krajiny jeste ve vetsim loji, nez jsme ted…
Bez ohledu na to, že se zde politicky diskutuje, jeden fakt nelze popřít:
Rozdíl mezi hoaxem a realitou je cca půl roku.
Však ještě pár měsíců zpět byl na stránkách MZCR jako příklad hoaxu uveden Covid pass. Tehdy hoax (či fake), dnes realita.
Takže asi tak.