Reakce na hexavakcínu!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3594
16.8.16 15:34

@janina2012 Ahoj, může být, ale to Ti nikdo nepoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
16.8.16 15:49
@janina2012 píše:
Maminky, syn 1 rok dostal dnes dopoledne dávku hexavakcíny, je očekovaný ve zkráceném schématu 2+1. Doteď mu absolutně nic nebylo, přes oběd spinkal, vzbudil se a šíleně kašle. Je možné, že by to byla reakce na to očkování? Děkuji za případné postřehy.

těžko říct, může to být. náš prostřední ěl po priorixu kašel(ne teda tak silný, spíš pokašlávání), několik měsíců. a na druhou stranu, nejmenší měl dostat první hexu v 9m, nic mu nebylo ten den, vůbec nic, ale já se na to nějak necítila, tak jsem to zrušila, a druhý den se vzbudil s příšerným suchým kašlem, to by člověk nevěřil, že ty zvuky vychází z toho malinkýho tělíčka, prý i náběh na laryngitidu, tenhle kašel měl 3 dny, a přešlo to do záchvatů vlhkýho kašle, kdy se mi 5 dní po sobě vždycky večer chviličku po usnutí vzbudil záchvatem kašle, a jen z něj večeřě lítala, trvalo to i 20 minut kolikrát…dát mu tehdy den předtím to očko, tak jsem si jistá, že je to nežádoucí účinek, no a on nebyl, jen hnusná viroza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
3.9.16 23:11
@Anonymní píše:
Jednoznačně reakce na očkování. Anafylaktický jekot je způsoben extrémní bolestí hlavičky miminka, kdy mozek i mírně oteče. Moje dcera měla pak i neuro záchvaty, kdy jí šly oči v sloup a dostala křeče. To bylo po první dávce, další už nedostala, očkování prostě tvrdě odmítáme.

Anafylaktický jekot? Takový termín neexistuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
4.9.16 08:09
@Anonymní píše:
Jednoznačně reakce na očkování. Anafylaktický jekot je způsoben extrémní bolestí hlavičky miminka, kdy mozek i mírně oteče. Moje dcera měla pak i neuro záchvaty, kdy jí šly oči v sloup a dostala křeče. To bylo po první dávce, další už nedostala, očkování prostě tvrdě odmítáme.

Pises naproste nesmysly. Vis vubec co je anafylaxe? Evidentne vubec ne, hlavne ze vypisujes jednoznacne soudy :zed:
navic… dle prispevku, ktery citujes spojitost s ockovanim zadnou nevidim. kazdopadne jiste, pacienta jsem nevidela atdatd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.9.16 05:42
@Anonymní píše:

kdyz diteti otece mozek, tak fakt nebude jen plakat :roll:
Neexistuje anafylakticky jekot, ani neurozachvaty. Ale hlavne ze ocko tvrde odmitate :roll: Tak snad uvitate navrat spalnicek, zardenek a mrtvych, postizenych deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
9.9.16 07:13

Kašel po ocku.. oslabena imunita a nejspíš něco chytil v čekárně. Dík ocku se to rozjelo.

Těm. záchvatům place se říká encefaliticky plac a vážně se jedna o otok mozku. Je to jeden z nežádoucích účinku očkování.

Co si budem povídat. Očkovat dvouměsíční miminko je hnus. A doporučuji si o očkování něco načíst. Při nejmenší při bylo by leták vakcíny. Malej dostal první dávku na deseti měsících a i tak mel, co dělat. Natož miminko s nulovou imunitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
9.9.16 07:20
@tria.002 píše:
Kašel po ocku.. oslabena imunita a nejspíš něco chytil v čekárně. Dík ocku se to rozjelo.

Těm. záchvatům place se říká encefaliticky plac a vážně se jedna o otok mozku. Je to jeden z nežádoucích účinku očkování.

Co si budem povídat. Očkovat dvouměsíční miminko je hnus. A doporučuji si o očkování něco načíst. Při nejmenší při bylo by leták vakcíny. Malej dostal první dávku na deseti měsících a i tak mel, co dělat. Natož miminko s nulovou imunitou.

Miminko s nulovou imunitou by umřelo hned po porodu, protože všude kolem nás jsou bacily. Imunitu získává už v děloze přes placentu, po narození kojením a vystavením se působení patogenů v ovzduší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.9.16 07:45
@tria.002 píše:

Ockovani neoslabuje imunitu a otok mozku se neprojevuje jen placem. Nez zacnes strasit, nauc se o tom neco!!!
I o vyvoji imunity!!!
A nez me nekdo narkne z arogance, tak mam za to, ze arogantni je sirit blbosti z oboru, o kterym vim velky kulovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
9.9.16 14:41

Jo.. tak nulová imunita sem asi mela dat do uvozovek.
Ze sem radši nemlcela.
Právě, ze o tom něco vim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.9.16 16:13
@tria.002 píše:
Jo.. tak nulová imunita sem asi mela dat do uvozovek.
Ze sem radši nemlcela.
Právě, ze o tom něco vim.

Tak to jde prave videt. Google univerzita jak vysita.
Doporucuju chytnout aspon ucebnice.
No nic, to je furt dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
9.9.16 18:34

Přesně.. Google.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.9.16 18:43
@tria.002 píše:
Přesně.. Google.

Nikde jinde se totiž o otoku mozku, který se projevuje jen pláčem a nejspíš sám splaskne, nepíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
9.9.16 18:52
@Anonymní píše:
Starší syn neměl nikdy žádnou reakci.

Mladší syn - po 1. Hexe se nám opakovaně spouštěl monitor dechu a to dokud jsem ho neprobudila, horečky přes 40°, výrazné zhoršení spaní, bezdůvodně plakal i několik hodin v kuse, asi 2 týdny od první dávky onemocněl a 6 měsíců v kuse byl nemocný, měl opakovaně ATB, skončili jsme v nemocnici, protože nikdo nevěděl, co s ním je.

Po 2. a 3. dávce se zhoršilo spaní, plačtivost, horečky přes 40° a opět byl nemocný. 4. dávku nemá, protože za poslední rok nebyl tak dlouho zdravý, aby šla naočkovat.

Asi mi do toho nic není, ale nedokážu za boha pochopit po takové reakci, že někdo nechá píchnout druhou dokonce třetí dávku :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
9.9.16 18:54
@janina2012 píše:
Maminky, syn 1 rok dostal dnes dopoledne dávku hexavakcíny, je očekovaný ve zkráceném schématu 2+1. Doteď mu absolutně nic nebylo, přes oběd spinkal, vzbudil se a šíleně kašle. Je možné, že by to byla reakce na to očkování? Děkuji za případné postřehy.

jak se daří malému? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.9.16 19:05
@Mari-KusKus píše:
Asi mi do toho nic není, ale nedokážu za boha pochopit po takové reakci, že někdo nechá píchnout druhou dokonce třetí dávku :poblion:

Já nedokážu pochopit, že na tohle hodíš blicího smajlíka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek