Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@asha tak já bych to teda viděla tak, že kdo bude chtít, tak si dáme vědět přes SZ třeba dva dny před akcí, když už bude jasné, že se pojede. Jestli souhlasíte.
@marca46 píše:
@asha tak já bych to teda viděla tak, že kdo bude chtít, tak si dáme vědět přes SZ třeba dva dny před akcí, když už bude jasné, že se pojede. Jestli souhlasíte.
Souhlas ![]()
@marca46 píše:
@asha super, tak se „svoláme“
No to bych to teda asi mela zaplatit, co? Nebo si vzpomenu 7.6.
![]()
@asha píše:
No to bych to teda asi mela zaplatit, co? Nebo si vzpomenu 7.6.![]()
To jo, jestli chceš fakt jet.
![]()
Holky to je super, taky se chystám do Břeclavi
My neočkujem nic, ale pediatra mě taky na poslední prohlídce trochu nahlodala tím tetanem, tak si od toho taky slibuju, že mě to nasměruje, jak se rozhodnout…
@kaštinka píše:
Jenže ten čas, který tomu věnujeme, je na úkor společných chvil s našimi detmi. Kdyz už nepočítám vlastní koníčky. Třeba hudbu. Jsem instrumentalistka a potrebuji cvičit, abych si držela kvalitu a uměla to. To polkne mnoho času např. naučení se dvorakovy novosvětské nebo jiného většího kusu, to proste není listarina. A to všechno jde nyní stranou. Nejvíc mi na té situaci okolo očkováni vadí ta velká dezinformace a šíření strachu a vydírání státem. Platíme daně, z nich jsou hrazeny vakcíny, kdyz je nechceme, tak mnohdy platíme znova! Co to má být tohleto??? Fakt je to na palici
Jé, krásné povolání… Obdivuju všechny profíky, kteří umí hrát na nástroje.
A dřina to musí být neskutečná!
@aiko24 píše:
Holky to je super, taky se chystám do BřeclaviMy neočkujem nic, ale pediatra mě taky na poslední prohlídce trochu nahlodala tím tetanem, tak si od toho taky slibuju, že mě to nasměruje, jak se rozhodnout…
Tak se na Tebe těšíme. Budeme se „svolávat“. Pokud chceš, můžeš také.
![]()
Já bych jela ráda, hlídání bych měla, ale nejsem moc zdatná řidička a tak se neodvážím jet sama až do Břeclavi. Proto jsem se ptala, jestli nejede někdo z ČB, že by jel se mnou naším autem a řídil.
V Blansku (nad Brnem) máme známé, tak bychom k nim na víkend ale určitě jet mohli, jenže to se těžko takhle dopředu plánuje.
Zkrátka, bude dělat maximum, abych se tam dostala. A bylo by fajn, kdyby se mnou šel i přítel. Což by šel určitě rád, kdyby to šlo, protože v něm se to všechno mele a neví, jestli má poslechnout mě nebo statisíce lékařů a článků. Jesli pojedu, tak se s vámi také ráda sejdu, jasan?
![]()
A ještě něco o tom tetanu. Kdy se přeočkovává? Není to náhodou v 15ti? Od února, kdy jsem oslavila patnáctiny, jsem totiž měla půl roku hrůzy. Během šesti měsíců jsem prodělala 8 hnisavých angím. Během nich jsem měla přes 40C teploty, i jsem omdlela… Penicilím a jiné ATB mi už ani nezabíraly a tak jsem se s angínou léčila i dva týdny. Od té doby jsem nemocná v zimních měsích i 3× do měsíce. ![]()
@Elilen Preockovani je mezi 5.-6. rokem a pak jen tetanovka v 15ti. Co popisujes, je dost mozny, ze souvislost melo.
@marca46 -taky nikoho neznám, takže nějak se domluvit by chtělo, nějaké poznávací znamení, jinak my to pojali jako brzkou dovolenou, vyjedeme už v pátek, já si v sobotu odskočím a manžel pohlídá malou
a pak v neděli domů ![]()
@marca46 bohuzel Prymula to tvrdi uz od minuleho roku, takze pocitam, ze bude takhle mlzit jeste nekolik let a k dobrovolnosti ocka dojde treba az za 8 let.
Tady se zmeny bohuzel prosazuji velice pomalu. Chtelo by to nejakou demsontraci, snad by se to pohlo.
Holky, do breclavi jedem s manzelem a malym, snad vas tam nejak poznam. Uz ted se tesim. ![]()